Niestety wina jest tylko ze strony kapitanów którzy nie zwrócili uwagi na to czy nasi gracze maja jaja, że tak powiem.
Dlatego z tego miejsca, korzystajac z sytuacji skladam moja
REZYGNACJE z posiadanego stanowiska
kapitana Reprezentacji Narodowej. Przy okazji uwazam ze moja nieobecnosc jest w 100% uzasadniona i chce pogratulowac chlopakom meczu gdyz poprawili wynik z zachodnim sasiadem (wczesniej przegralismy 11-1, a teraz tylko 11-2 xD). Tak samo podziekowania dla Jarka i Flacktuba - uwazam ze dobrze wybralem zastepcow, mam nadzieje ze jeden z nich zostanie w przyszlosci kapitanem Polskiej Reprezentacji :D:D
A tak na serio i tak jestem dumny z wyniku tegorocznej Edycji Mistrzostw. Wielu z Was moze powiedzeic, ze kogo mielismy w grupie, ze ich tak wychwalam... Estonie?! Przeciez to nie jest przeciwnik. OK, Estonia moze nie, ale prosze przede wszystkim
zwrocic uwage na mecz z Turcja :D:D (tak, poprzednia Kadra dala du*y i 'przegrala' 10-10). Kazdemu z osobna chce podziekowac, uwazam ze
TO MY TWORZYLISMY DRUZYNE, NIE KAZDY Z OSOBNA.
Zycze wiele szczescia dla nastepcy mojego i Dabrowskiego. Miejmy nadzieje, ze sukces nadejdzie za trzecim razem - czyli do trzech razy sztuka ;)
Pozdrawiam, hakeruss