Bardzo mi miło, przedstawić polskiej społeczności Warbanda pierwszą edycję Nations Cup'a, i jednocześnie oznajmić, że reprezentacja złożona będzie z graczy najlepiej przedstawiających się w walce wręcz na scenie popularnego mm moda. Jeżeli ktoś ma wątpliwości dlaczego założyłem ten temat to pozwoliłem sobie na to ze względu na fakt, iż od dłuższego czasu intensywnie zajmuję się ów modem i mam dość spore doświadczenie w tym zakresie.
Zasady całego turnieju są proste. Każda drużyna składać się będzie z 10 graczy w polu oraz ok. 5 rezerwy. Do walki wystawianych jest 9 podstawowych piechurów liniowych oraz jeden kapitan z szablą. Dochodzi tylko i wyłącznie do walki wręcz, podczas której bardzo ważna jest praca zespołowa. Indywidualne talenty zapraszane będą na przymusowe wspólne treningi.
Wydaje mi się, że oficjalny post napisany jest wystarczająco prosto i nie potrzebuje tłumaczenia -
LINKZapisy do reprezentacji przyjmowane będą w tym poście, po wstępnej obserwacji na wszystkich serverach mm. Jednakże pojedyncze formularze aplikacyjne będą musiały zostać przez was osobiście wysłane do organizatorów na taleworlds.
Pamiętajcie tylko, że potwierdzenie zgłoszenia nie gwarantuje wstępu do reprezentacji.
Formularz zgłoszeniowy:
Nick:
Steam ID:
Pułk w którym służysz:
Staż w mm:
Liczę na zgłoszenia od osób biorących sprawę na poważnie. Wybór kapitana drużyny nastąpi wraz z pierwszym spotkaniem organizacyjnym.
Lista zgłoszonych osób do których zostało wysłane zaproszenie do grupy steam:
- Hakeruss
- Krystian
- Lisek
- DaPietro
- Luther
- Klin
- Tony
- Deti
- Netoman
- Aharo
- Rantrex
- Warder
- DeMichels
- SpiderPig
- Flacktub
- Baldwin
- Sebek
- MacTomas
- Patjix
- Saddam
- Rome
- Jayroslavo
- Tychus
- Pan Tadeusz
- Makomas
- Jaś Fasola
- IvE
- Bolo
- Dominatro
- NewPlayerFTW
- Okocha
- Krzychu
- Szymczak
- Teoiss
- Tybaldus
-
Ande zgłoś się do mnie po zapro na steam. Za cholerę nie mogę znaleźć...
z poważaniem
Dowódca Pierwszego Batalionu
4-tego Pułku Piechoty
Xięstwa Warszawskiego
Podpułkownik
Dąbrowski