Witam.
Mam pewien problem,pewnie większość z was grała w mod do Crusader Kingsa 2: Gra o tron,Otóż iż jestem wielkim fanem firmy Paradoksu i jej dzieł oraz "Gry o tron" chciałem sobie ściągnąć właśnie ten dodatek umożliwiający grę w Westeros.I tutaj zaczyna się mój wielki zwrot o pomoc w waszą stronę.Jak już zainstalowałem ten mod i go odpaliłem,załadowała mi się pierwsza strona (Jak w crusader kings 2 logo Paradoksu,to tutaj inne logo)Mam nadzieję,że wiecie o co chodzi.Pierwsza strona ładuje się dosłownie 5sekund od odpalenia i nagle wywala mnie na pulpit no i wyskakuje błąd,żę "CK2 przestał działać" no i nie mam wyjścia muszę kliknać "zamknij program".Pogłówkowałem się trochę w internecie na temat tego no i postanowiłem,że ściągnę wersje która jest kontatybilna z modem (podobno) Jak ściągnąłem patcha to od razu go odpaliłem a tu nagle mi piszę po angielsku,że nie może znaleźć u mnie na komputerze Crusader Kingsa 2.Mam nadzieję,że wam to szczegółowo opisałem,a w razie jakich kolwiek pytań proszę pytać.Proszę o pomoc bardzo mi zależy na tym.Chciałbym sobie zagrać,którymś z rodów i objąć władzę na żelaznym tronie :).
Jeżeli wybrałem zły dział proszę administrację serwisu o przeniesienie mojego tematu.
Pozdrawiam Wilczysław.