Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycja - ACTA  (Przeczytany 24836 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AzahielPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Propozycja - ACTA
    « Odpowiedź #255 dnia: Lutego 18, 2012, 10:13:58 »
    Ogólnie rzecz ujmując wejście do UE też miało jakoś (sam nie wiem jak) zlikwidować bezrobocie.

Polityk może kłamać ale w sprawach ważnych,oplacalnych na dłuższą metę dla państwa.Nie w takich sytuacjach jak ACTA etc. czyli oszukiwać społeczeństwo po to by mu zaszkodzić a w momencie gdy ma świadomość ze jednak ludzie to nie są totalni ***** za jakich ich uważa patrząc na jego kampanie mimo to ze zagłosowali na niego nawet wtedy gdy jego program wyborczy składał się z dwóch haseł "300mld z UE" i straszenie PiSem oraz IVRP i śmieszne prowokacje na pewnych grupach społecznych rozgłośnione,wymodelowane w TV ,to kłamie kolejny raz w tej samej sprawie ,że nie wiedział...
    Nie wiedziałeś co robisz kolejny raz?Nie nadajesz  się,Masz coś takiego jak poczciwość?Podaj się do dymisja i przyznaj ze rozj*bałeś krajową gospodarkę.Wtedy resztki honoru,twarzy może uratujesz....

Może kłamać? Genialne!
    Po za tym te 300mld z UE mamy pod warunkiem że sami drugie tyle postawimy ze swojej kieszeni.

Daj nam jakiś przykład co ludzie mają robić aby zmniejszyć bezrobocie... wykładać co miesiąc ze swojej kieszeni i dawać na utrzymanie?
    Ludzie pokazali co potrafią i jednak pokazali mi że mogą coś zdziałać i dla wszystkich demonstrantów pełen podziw sam wyszedłem na ulicę i powrzeszczałem.
    Po za tym jeżeli mają niby to bezrobocie zlikwidować to chyba dałeś jednoznacznie do zrozumienia że mają nowe firmy powstawać? Jak? to nie jest takie proste jak się zdaje człowieku.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #256 dnia: Lutego 18, 2012, 10:54:00 »
    Głupia...Jak to w takim razie nazwać?Naiwni,bezmózgowie,nieodpowiedzialni?

Więc ja i 30% Polskiego społeczeństwa to głupi, naiwni, nieodpowiedzialni, bezmózdzy idioci? Fajnie. Posiadasz jeszcze jakieś talenty poza obrażaniem milionów ludzi w internecie panie profesorze który w życiu niejedno przeżył, niejedno widział i wie o nim więcej niż reszta żyjących?

EDIT: Wszyscy kłamią.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2012, 11:29:51 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #257 dnia: Lutego 18, 2012, 11:27:19 »
    Więc ja i 30% Polskiego społeczeństwa to głupi, naiwni, nieodpowiedzialni, bezmózdzy idioci? Fajnie. Posiadasz jeszcze jakieś talenty poza obrażaniem milionów ludzi w internecie panie profesorze który w życiu niejedno przeżył, niejedno widział i wie o nim więcej niż reszta żyjących?

Troszkę;]
    Poza tym mam pytanie.Czujesz ise oszukany czy oszukiwany przez ludzi których wybrałeś?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #258 dnia: Lutego 18, 2012, 18:46:55 »
    Poza tym mam pytanie.Czujesz ise oszukany czy oszukiwany przez ludzi których wybrałeś?

Każdy polityk kłamie, bo... każdy człowiek kłamie. Kto napisze, że tak nie jest ten żyje w jakiejś innej rzeczywistości. Nic tego nie zmieni.

PO jest jakie jest. Sam na nich w ostatnich wyborach nie głosowałem, jednak w przeciwieństwie do niektórych, jestem pewien, że bez różnicy czy byłby to PiS, czy RPP, każda partia miałaby takie same problemy. Kraj nie funkcjonuje w cyklu wyborczym.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Lutego 18, 2012, 19:44:45 »
    W takim razie dać szanse innym opcjom politycznym a nie tym samym które tylko zmieniają nazwy i mają w swoich szeregach byłych PZPRowcow.
    A i żeby nie było nieporozumień.To co wcześniej napisałem nie odnosiło się do stanu umysłowego ludzi tylko do wyboru jaki dokonują w sytuacji o której jest dyskusja.Czyli coś im się nie podoba,nie spełnia ich najmniejszych oczekiwań a mimo to robią to samo mając alternatywne.Bo Polska polityka nie jest aż tak zdegradowana by opierała się tylko na 5 partiach politycznych o jakim nam najłatwiej jest usłyszeć na co dzień.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #260 dnia: Lutego 18, 2012, 20:56:34 »
    (click to show/hide)

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #261 dnia: Lutego 27, 2012, 08:51:02 »
    Ogarnia ktoś temat?

http://www.youtube.com/watch?v=dn8C7nP2hkQ

Towarzyszom z UE nudzi się?

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #262 dnia: Lutego 27, 2012, 15:13:04 »
    Zabrali sie za ZSRE
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #263 dnia: Lutego 27, 2012, 19:39:28 »
    Zabrzmi to dziwnie (:p) ale proponuję obejrzeć m.in. "Endgame" - bez problemu znajdziecie na torrentach, a z racji tego, iż jest to film dokumentalny (wg niektórych zwany spiskowymi bzdurami ^^) non profit, więc pobranie go nie łamie prawa.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #264 dnia: Marca 19, 2012, 15:42:47 »
    Ten INDECT to już bardziej ogólny niż ACTA,które dotyczyło głównie internetu i leków... Heh - taka komuna pod przykrywką RPlitej :)

PROBLEM?