Ogólnie rzecz ujmując wejście do UE też miało jakoś (sam nie wiem jak) zlikwidować bezrobocie.
Polityk może kłamać ale w sprawach ważnych,oplacalnych na dłuższą metę dla państwa.Nie w takich sytuacjach jak ACTA etc. czyli oszukiwać społeczeństwo po to by mu zaszkodzić a w momencie gdy ma świadomość ze jednak ludzie to nie są totalni ***** za jakich ich uważa patrząc na jego kampanie mimo to ze zagłosowali na niego nawet wtedy gdy jego program wyborczy składał się z dwóch haseł "300mld z UE" i straszenie PiSem oraz IVRP i śmieszne prowokacje na pewnych grupach społecznych rozgłośnione,wymodelowane w TV ,to kłamie kolejny raz w tej samej sprawie ,że nie wiedział...
Nie wiedziałeś co robisz kolejny raz?Nie nadajesz się,Masz coś takiego jak poczciwość?Podaj się do dymisja i przyznaj ze rozj*bałeś krajową gospodarkę.Wtedy resztki honoru,twarzy może uratujesz....
Może kłamać? Genialne!
Po za tym te 300mld z UE mamy pod warunkiem że sami drugie tyle postawimy ze swojej kieszeni.
Daj nam jakiś przykład co ludzie mają robić aby zmniejszyć bezrobocie... wykładać co miesiąc ze swojej kieszeni i dawać na utrzymanie?
Ludzie pokazali co potrafią i jednak pokazali mi że mogą coś zdziałać i dla wszystkich demonstrantów pełen podziw sam wyszedłem na ulicę i powrzeszczałem.
Po za tym jeżeli mają niby to bezrobocie zlikwidować to chyba dałeś jednoznacznie do zrozumienia że mają nowe firmy powstawać? Jak? to nie jest takie proste jak się zdaje człowieku.