Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #315 dnia: Maja 14, 2012, 17:41:52 »
    Podsumowania nie będzie, bo z turnieju jeszcze nie odpadliśmy. A pokory to by się tobie Volandzie przydało, bo z tego co widzę to tam gdzieś u dołu tabeli dywizji C machasz do wszystkich, i w sumie to masz szczęście, że nie można spaść niżej... Zresztą spaść niżej od Ciebie to chyba się już nie da.

Klęska? Nie widzę takiej, fakt, reprezentacja przegrała swój pierwszy mecz w swojej karierze, ale taki jest e-sport. Kiedyś ten dzień musiał nadejść. Zabrakło nam w tym meczu szczęścia i dyspozycji niektórych graczy, ale wciąż mamy mały finał o 3 miejsce, a przypominam, że przed turniejem nikt nie dawał nam szans nawet na wyjście z grupy. I mimo, że grali gracze, którzy mniej poświęcają czasu na grę niż kiedyś, to i tak każdy z nich bije na głowę Ciebie Volandzie, czy innych z Polskiej sceny Warbanda.

Był wybrany najlepszy skład to i oczekiwania były wysokie. Jednak po takiej wypowiedzi można dojść tylko i wyłącznie do wniosku, że reprezentacja to zamknięty krąg osób podatnych na krytykę. Sam jestem ciekaw co spowodowało, że przegraliście ze słabszym przeciwnikiem, a wytłumaczenie, że ktoś poświęca mniej czasu na grę niż kiedyś... w ogóle nie powinien grać w reprezentacji. Tak czy inaczej jest szansa na 3 miejsce i trzeba ją wykorzystać, żeby chociaż częściowo zaspokoić oczekiwania osób, które miały aspiracje dostać się do reprezentacji ( ale nie dostały się na rzecz obecnych reprezentantów).

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #316 dnia: Maja 14, 2012, 17:54:46 »
    Nie wiem czemu hejtujecie REF np. z Ukrainą przegrał 7-13. Reprezentacja też ma prawo. Zejdźcie z chłopaków, był najlepszy skład jaki się dało.  Zresztą UFO na TSie jak i Dzioob na forach, zapewniali o tym na każdym kroku, ja im tam wierzę.

« Ostatnia zmiana: Maja 14, 2012, 18:07:40 wysłana przez ^IvE »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #317 dnia: Maja 14, 2012, 19:07:15 »
    Był wybrany najlepszy skład to i oczekiwania były wysokie
    Oczywiście, wiemy, reprezentacja Polski w piłce nożnej też jest najlepszą z możliwych ;) Tak czy siak, my sami liczyliśmy na ten finał, jednak coś nie pykło, i wyszło jak wyszło, ale nie należy się poddawać, jeszcze jest jeden mecz ^^ W każdym razie daliśmy z siebie wszystko, i sądzę tak jak UFO i dzioOb, że skład był najlepszy z możliwych, a i tak w czasie NC było kilka zmian, więc nigdy nie był do końca zamknięty.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #318 dnia: Maja 14, 2012, 23:16:42 »
    Był wybrany najlepszy skład to i oczekiwania były wysokie. Jednak po takiej wypowiedzi można dojść tylko i wyłącznie do wniosku, że reprezentacja to zamknięty krąg osób podatnych na krytykę. Sam jestem ciekaw co spowodowało, że przegraliście ze słabszym przeciwnikiem, a wytłumaczenie, że ktoś poświęca mniej czasu na grę niż kiedyś... w ogóle nie powinien grać w reprezentacji. Tak czy inaczej jest szansa na 3 miejsce i trzeba ją wykorzystać, żeby chociaż częściowo zaspokoić oczekiwania osób, które miały aspiracje dostać się do reprezentacji ( ale nie dostały się na rzecz obecnych reprezentantów).
    Odezwał się typ, który nativa nie włączał od dwóch lat - narzekając, że w czasie bety gra była lepsza niż teraz .... Nie masz pojęcia nawet jak, kto teraz gra ;o. Zajmij się lepiej swoimi śmiesznymi modami
    POZDRAWIAM !

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #319 dnia: Maja 15, 2012, 01:18:43 »
     Widzę, że poziom dojrzałości co poniektórych (od tych owych dwóch lat) w ogóle się nie zmienił. Poza tym radziłbym dokładnie przeczytać co napisałem i zastanowić się po co w ogóle zaczynasz pisać w takim tonie. 

PS. Jednak muszę się odnieść do Twojego ostatniego zdania. Przez ostatnie dwa lata o których napisałeś pobrałem dwie modyfikacje w które grałem łącznie może jedną godzinę, zrobiłem kilka, może kilkanaście mapek do The Deluge. Więc ta uwaga żebym zajął się śmiesznymi modami jest nietrafiona. Chociaż z drugiej strony, patrząc ile osób faktycznie interesuje się reprezentacją i zestawić to z liczbą pobrań The Deluge, którą można liczyć w tysiącach... Nie muszę mówić, który temat wypada śmiesznie:) Tak czy inaczej temat uważam za zamknięty, wdałem się w rozmowę, której nie chciałem a którą niepotrzebnie sam zacząłem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2012, 01:25:11 wysłana przez Oktawian »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #320 dnia: Maja 15, 2012, 07:15:20 »
    Wdałeś, to trzeba to zakończyć... Kto normalny porównuje jakiś skład z modem... to tak jakbyś porównał tego deluge'a z jakimś klanem do niego, klan ma 30 osób, a deluge kilkaset czy pies tam wie. Reprezentacją interesuje się tyle osób bo:
    - 20 osób w niej gra/grało
    - kilkanaście osób chce wiedzieć jak sobie nasi radzą
    - kilka/kilkanaście osób czeka na porażkę by wraz z falą kryryki przyczepić się, bo np się nie dostało, lub nie było w niej przyjaciół prowokatora.

I mam jeszcze jedno pytanie... Dlaczego Twój pierwszy post odnośnie naszej gry jest dopiero gdy ledwo przegraliśmy? Też należych do tych co się tylko porażkami interesują? W każdym razie nam nie pomagasz przed ostatnim meczem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2012, 07:28:11 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #321 dnia: Maja 15, 2012, 07:43:04 »
    Gorn jako reprezentant Polski, ma dużo rzeczy na głowie musi się zmagać np. z mapami lusta a więc wybaczcie mu jego nerwy. A Hejterami się nie przejmujcie ja bym ich na duela wyzwał albo na tawernie zniszczył, na waszym miejscu,.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #322 dnia: Maja 15, 2012, 09:21:02 »
    Hmm mówicie że reprezentacja nie miała "zapału" (a gówno prawda) i nie wystawiała informacji na temat nowych meczy.

Wynikało to z tego że tak naprawdę nie wiele osób się tym interesowało, wiem bo rozmawiałem z wieloma ludźmi i mi mówili
    " mam w dupie ncupa czy enl "

Więc nie dziwcie się że nie dostawaliście świeżych informacji ( które są zresztą na TW ) skoro gracze mają to w dupie a większa część która się tym interesuje to hejterzy którzy tylko czekali na potknięcie się reprezentacji.

Nie chce nikogo oskarżać bo każdy wie po jakiej jest tu stronie.
    Retarded are everywhere

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #323 dnia: Maja 15, 2012, 09:32:19 »
    Jak nie ma czasu na grę i ma się "w dupie" to po co grać w reprezentacji? Nie rozumiem tego ale ułomność sceny Warbanda sięga dna. Przegrali? Ok, zdarza się, nie da się wiecznie wygrywać ,ale tak jak Voland napisał, więcej pokory .A przytyki w Jego stronę są moim skromnym zdaniem śmieszne i nie mają nic do rzeczy(wiem o co Wam chodzi ale tym razem to ja mam to w czterech literach).
    Tak wiec panowie,brać się do roboty bo jeszcze gracie,ale przyjmijcie z dumą "cios w twarz".Wygrał lepszy,proste i klarowne,prawda?;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #324 dnia: Maja 15, 2012, 09:35:00 »
    Widzę, że poziom dojrzałości co poniektórych (od tych owych dwóch lat) w ogóle się nie zmienił. Poza tym radziłbym dokładnie przeczytać co napisałem i zastanowić się po co w ogóle zaczynasz pisać w takim tonie. 

A ja widzę, że u niektórych wręcz ta dojrzałość zanikła przez te 2 lata Oktawianku. gorN tu jest od grania, a nie od zachowywania się, bo jak powszechnie wiadomo kulturą dużo się nie ugra.

PS. Jednak muszę się odnieść do Twojego ostatniego zdania. Przez ostatnie dwa lata o których napisałeś pobrałem dwie modyfikacje w które grałem łącznie może jedną godzinę, zrobiłem kilka, może kilkanaście mapek do The Deluge. Więc ta uwaga żebym zajął się śmiesznymi modami jest nietrafiona. Chociaż z drugiej strony, patrząc ile osób faktycznie interesuje się reprezentacją i zestawić to z liczbą pobrań The Deluge, którą można liczyć w tysiącach... Nie muszę mówić, który temat wypada śmiesznie:) Tak czy inaczej temat uważam za zamknięty, wdałem się w rozmowę, której nie chciałem a którą niepotrzebnie sam zacząłem.

A to świadczy o Waszej tawernianej mentalności. Reprezentacją zajmuje się o wiele więcej osób niż Waszym śmiesznym modem. Tylko wystarczy wyglądnąć zza zacofanego podwórka. Z jednej strony to dobrze, że osoby obojętne na to się nie interesują, ale z drugiej, szkoda że bardziej reprezentacją zajmują się ludzie zza granicy niż jej własny naród. W każdym bądź razie...

Popatrz na szacunek zagranicznych graczy do nas, do Reprezentacji, WV czy Trinity, a popatrz na szacunek do innych klanów Polskich.
    Nie muszę mówić, który temat wypada śmiesznie:)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #325 dnia: Maja 15, 2012, 09:54:41 »
    (...)
    Więc nie dziwcie się że nie dostawaliście świeżych informacji ( które są zresztą na TW ) skoro gracze mają to w dupie a większa część która się tym interesuje to hejterzy którzy tylko czekali na potknięcie się reprezentacji.
    (...)
    Mnie nie obchodzi ile osób się reprezentacją interesowało/ interesuje. Jak ustalałem warunki otworzenia tego tematu dostałem jasne zapewnienie, że będą pojawiały się tu regularne sprawozdania z poczynań naszej drużyny. Niestety wyszło jak wyszło...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #326 dnia: Maja 15, 2012, 09:56:11 »
    A to świadczy o Waszej tawernianej mentalności. Reprezentacją zajmuje się o wiele więcej osób niż Waszym śmiesznym modem. Tylko wystarczy wyglądnąć zza zacofanego podwórka. Z jednej strony to dobrze, że osoby obojętne na to się nie interesują, ale z drugiej, szkoda że bardziej reprezentacją zajmują się ludzie zza granicy niż jej własny naród. W każdym bądź razie...

Popatrz na szacunek zagranicznych graczy do nas, do Reprezentacji, WV czy Trinity, a popatrz na szacunek do innych klanów Polskich.

kulturą dużo się nie ugra.

Zgadzam się z kapitanem, zresztą każdy wie że kultura i klasa człowieka, zwiększą się, gdy jest się stałym w poglądach i osądach a nie gdy jest się tak słabym jak ty Oktawianie, który tylko skaczesz po modach - zresztą sam Kapitan to podsumował kiedyś, chociaż ja bym tak tego ostro nie ujął:

« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2012, 10:04:09 wysłana przez ^IvE »

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #327 dnia: Maja 15, 2012, 10:12:14 »
    Mnie nie obchodzi ile osób się reprezentacją interesowało/ interesuje. Jak ustalałem warunki otworzenia tego tematu dostałem jasne zapewnienie, że będą pojawiały się tu regularne sprawozdania z poczynań naszej drużyny. Niestety wyszło jak wyszło...

A z kim to ustalałeś?

Zgadzam się z kapitanem, zresztą każdy wie że kultura i klasa człowieka, zwiększą się, gdy jest się stałym w poglądach i osądach a nie gdy jest się tak słabym jak ty Oktawianie, który tylko skaczesz po modach - zresztą sam Kapitan to podsumował kiedyś, chociaż ja bym tak tego ostro nie ujął:

I dlatego to ja zostałem kapitanem, a nie Ty i dlatego to ta reprezentacja wygrała NCupa rok temu ;)

ale ale, IvE, podobno REF to 3 najlepszy klan na świecie. A nie! Już pamiętam! to było 2 lata temu, jak ja jeszcze tam byłem...  bo teraz to tam ludzie są Twojego pokroju albo,

Chcesz prać brudy? Proszę bardzo, tylko nie wiem czy administracja pozwoli...

Tyle w tym temacie... I do wszystkich jest to uwaga, chcesz krytykować? Zrób to lepiej, a potem krytykuj, bo jak narazie to jedyne co udało się osiągnąć polskiej scenie (Nie licząc tych złych i niedobrych Wilków i innych trolli) to spadek z dywizji A do B.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #328 dnia: Maja 15, 2012, 10:17:38 »
    Nie mam nic więcej do dodania ^^, widzę że jesteś stały w swoich poglądach .. na 5 minut. Ciekawe, czy niedługo też zmienisz klan jak Trinity się noga podwinie.

Co do wyniku, nie masz się co przejmować REF też przegrał z Ukrainą 7-13. ;)

Brudy możemy prać, proszę bardzo ja nie mam nic do ukrycia ;) - Kapitanie. Mam jeszcze wiele pikatnych kawałków.

Ps. Te salto mnie wzruszyło. Zainspirował się chłopak Gornem, co poradzisz przykład idzie z góry ! :D
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2012, 10:24:47 wysłana przez ^IvE »

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #329 dnia: Maja 15, 2012, 10:29:38 »
    To jak tak chętnie graliście z Ukrainą, to może chętnie zagracie z Polską?

Chętnie poćwiczy skoro tacy dobzi jesteście... Chociaż sądzę, że Ukraina po wygraniu 13 rund po prostu wyszła z serwera...