Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57287 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jaroslawo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #300 dnia: Maja 01, 2012, 21:30:05 »
    Ciekawe co tam u Volante :o

Offline Ares_legionista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #301 dnia: Maja 02, 2012, 22:29:15 »
    gratuluje oby tak dalej ^^ chlopaki

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #302 dnia: Maja 13, 2012, 18:17:22 »
    Dziś o 20 naszego czasu rozpocznie się mecz o finał mistrzostw świata, w którym nasza reprezentacja zmierzy się z reprezentacją Ukrainy.

Cały mecz możecie śledzić pod tym oto linkiem:
    http://pl.twitch.tv/warband_battlestream

Jednocześnie o tej samej porze rozpocznie się drugi półfinał, w którym zmierzy się Francja z Turcją.

Ten mecz również możecie oglądać tutaj:
    http://pl.twitch.tv/mb_tv

Serdecznie zapraszamy do kibicowania naszej reprezentacji i trzymania za nas kciuków :)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Hajt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #303 dnia: Maja 13, 2012, 19:59:52 »
    Kurde :(
    Gdyby nie mastery.
    « Ostatnia zmiana: Maja 13, 2012, 22:25:59 wysłana przez Hajt »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #304 dnia: Maja 13, 2012, 22:27:39 »
    No niestety, może za rok się uda. Było blisko, tylko 2 rundy zabrakły ;/ Cóż skład był najlepszy jaki się dało, cóż co poradzisz.

^^
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2012, 09:53:44 wysłana przez ^IvE »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #305 dnia: Maja 13, 2012, 22:29:30 »
    w sumie to jedna... Nord Town przespane
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #306 dnia: Maja 13, 2012, 22:29:45 »
    Zgadzam się gdyby nie mastery było by po nich.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #307 dnia: Maja 13, 2012, 22:32:02 »
    No cóż może za rok się uda :(
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #308 dnia: Maja 13, 2012, 23:03:49 »
    Na osłodę zostaje wam mistrzostwo Europy zdobyte przez Trinity. Ale nie wygraliście Napoleona. Argaleb nie jest dumny;(

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #309 dnia: Maja 13, 2012, 23:06:54 »
    No nie wiem, mastery to jedno a drugie- słaba gra naszych. Ukraina zasłużenie wygrała w tym meczu, szczególnie dobrze grając na NordTown. Jeśli chodzi cały mecz- o wygranej zadecydowała współpraca Ukraińców, której u nas zabrakło. Chwilami miało się wrażenie, że przeciwnik gra z przewagą liczebną. Szkoda tym bardziej, że wydawać się mogło, że mamy lepszych zawodników.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #310 dnia: Maja 14, 2012, 09:44:14 »
    A ja mam wrażenie, że naszej reprezentacji już dość dawno brakło przysłowiowej "pary". Na początku turnieju były szumne zapowiedzi, wiele krzyku ale z czasem wszystko przycichło. Z tego co pamiętam, po ponownym otworzeniu tematu padły obietnice pisania sprawozdań/ opisów każdego rozegranego meczu, wstawiania screenów. Niestety o wszystkim tym dowiadywaliśmy się nie od członków drużyny tylko osób postronnych. Widocznie tak miało być...

Mimo wszystko gratuluję półfinału. Jakby nie patrzeć jest to spore osiągnięcie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2012, 14:08:44 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Maja 14, 2012, 14:00:42 »
    To prawda, czekamy też na podsumowanie ze strony osoby biorącej odpowiedzialność za reprezentację- Dziooba. Słyszeliśmy, że wybrano niepokonanych tytanów, którzy są gotowi na zawojowanie galaktyki i wszelkich równoległych wymiarów, o ile tylko istnieją i grają w warbanda Jestem zatem zaskoczony tą porażką. Może będzie ona lekcją pokory dla następnych. Selekcjonerze Dzioob- pomóż nam zrozumieć klęskę.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #312 dnia: Maja 14, 2012, 14:42:38 »
    Podsumowania nie będzie, bo z turnieju jeszcze nie odpadliśmy. A pokory to by się tobie Volandzie przydało, bo z tego co widzę to tam gdzieś u dołu tabeli dywizji C machasz do wszystkich, i w sumie to masz szczęście, że nie można spaść niżej... Zresztą spaść niżej od Ciebie to chyba się już nie da.

Klęska? Nie widzę takiej, fakt, reprezentacja przegrała swój pierwszy mecz w swojej karierze, ale taki jest e-sport. Kiedyś ten dzień musiał nadejść. Zabrakło nam w tym meczu szczęścia i dyspozycji niektórych graczy, ale wciąż mamy mały finał o 3 miejsce, a przypominam, że przed turniejem nikt nie dawał nam szans nawet na wyjście z grupy. I mimo, że grali gracze, którzy mniej poświęcają czasu na grę niż kiedyś, to i tak każdy z nich bije na głowę Ciebie Volandzie, czy innych z Polskiej sceny Warbanda.

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Cord

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #313 dnia: Maja 14, 2012, 15:10:35 »
    To prawda, czekamy też na podsumowanie ze strony osoby biorącej odpowiedzialność za reprezentację- Dziooba. Słyszeliśmy, że wybrano niepokonanych tytanów, którzy są gotowi na zawojowanie galaktyki i wszelkich równoległych wymiarów, o ile tylko istnieją i grają w warbanda Jestem zatem zaskoczony tą porażką. Może będzie ona lekcją pokory dla następnych. Selekcjonerze Dzioob- pomóż nam zrozumieć klęskę.

Ponoć koxy nad koxy były :O do większości składu nic nie mam , ale do jednej osoby mogę się przyczepić

Tak ogólnie gratuluję półfinału i mam nadzieję że ugracie 3 miejsce!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #314 dnia: Maja 14, 2012, 16:19:12 »
    A nie? Trinity jest obecnie najlepszym klanem na świecie co potwierdza w lidze. Każdemu może się zdarzyć jeden gorszy mecz. Poza tym z tego co wiem nie przegrali wysoko i wszystko rozstrzygnęło się dopiero w dogrywce. Zdarza się i czasem tak bywa. Nawet tytani nie mogą wiecznie wygrywać, w tym przypadku wystarczył jeden słabszy dzień. Pragnę zauważyć że jeszcze dwa lata temu Polska drużyna narodowa była przeciętnym tworem i nikt nawet nie marzył o półfinałach. Ta drużyna być może skończy na trzecim miejscu po tym jak rok temu wygraliśmy cały turniej. Ci ludzie sami sobie wyznaczają granicę czego dowodem jest ich gra w ENLu. W żadnym wypadku nie powinno się ich hejtować. Oni nie wygrywają meczy przez walkowery po tym jak przeciwnik zrobił jedną zła zmianę - oni na zwycięstwa ciężko "pracują" jeżeli można o czymś takim mówić w przypadku gry. Więc skończcie hejtować i weźcie się do roboty to może za rok stworzycie drużynę lepszą od tej. Może.

taki jest e-sport

E sport? Ja rozumiem zabawa ale to już chyba przesada :D

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012