Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57439 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #285 dnia: Kwietnia 17, 2012, 22:38:25 »
    Ta, 11:8 ale wynik może się odwrócić. Turcja będzie grała zacieklej w finałach niż w fazie grupowej, chociaż...... w sumie każdy będzie grał zacieklej ;)
    Wybacz, ale czy Ty grasz jeszcze w WB czy aktywnie obserwujesz forum turnieju? Bo piszesz brednie jakieś. Turcja gra z Rosją w ćwierćfinale (1/4 tak żebyś wiedzial, bo wczesniej zaliczyłeś kapę...) i to raczej Rosja odniesie zwycięstwo. W innym meczu ćwierćfinałowym Wlk. Brytania podejmuje Francję. Ciężko mi powiedzieć kto wygra w tym spotkaniu.
    Czekamy także na mecz Polski z Finlandią. Faworytami są oczywiście Ci pierwsi. Czyli co ? Półfinał z Niemcami/Ukrainą można powiedzieć ?
    Szkoda, że WB nie jest popularną grą i ewentualny sukces Polaków pozostanie w naszym wąskim gronie. No chyba, że Blacha rozpowie to kolegom z Lubina. Także miło bedzie, jak rozwiesi transparenty lub będzie jeździł po całej Polsce blachobusem, by zachęcić ludzi do oglądania meczów naszej reprezentacji w internecie (na pewno będą streamy).

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #286 dnia: Kwietnia 17, 2012, 23:05:10 »
    Wybacz, ale czy Ty grasz jeszcze w WB czy aktywnie obserwujesz forum turnieju? Bo piszesz brednie jakieś. Turcja gra z Rosją w ćwierćfinale (1/4 tak żebyś wiedzial, bo wczesniej zaliczyłeś kapę...) i to raczej Rosja odniesie zwycięstwo. W innym meczu ćwierćfinałowym Wlk. Brytania podejmuje Francję. Ciężko mi powiedzieć kto wygra w tym spotkaniu.
    Czekamy także na mecz Polski z Finlandią. Faworytami są oczywiście Ci pierwsi. Czyli co ? Półfinał z Niemcami/Ukrainą można powiedzieć ?
    Szkoda, że WB nie jest popularną grą i ewentualny sukces Polaków pozostanie w naszym wąskim gronie. No chyba, że Blacha rozpowie to kolegom z Lubina. Także miło bedzie, jak rozwiesi transparenty lub będzie jeździł po całej Polsce blachobusem, by zachęcić ludzi do oglądania meczów naszej reprezentacji w internecie (na pewno będą streamy).

Nie bądź taki pewny, też myślę że to Rosja wygra, lecz to nie jest pewne. Finały ciężko przewidzieć , chociaż myślę że wygrają Polska, Ukraina, Rosja i jednak Francja.
    To że ty orientujesz się w drużynach to super, siedzenie 6h dziennie na TaleWorlds to ciekawa rzecz, ale nie ty jesteś temu winien, w końcu co można robić w Zawierciu.
    Blachobus ppff... Ale ty jestes zabawny, do twojej wiochy i tak by nie dojechal... Swoją drogą to coś w niej musi być skoro Napoleon na sparze z PE nazwał ją zadupiem, a śmieszniejsze to że próbowałeś mu wmówić że jest wielkości Istanbułu... Wiele można się dowiedzieć gadając z klanowiczami o meczach ;)
    (click to show/hide)

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #287 dnia: Kwietnia 17, 2012, 23:48:17 »
    Polacy... Kochany naród -.-
    Niech rzyje braterstwo!!
    :D:D

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #288 dnia: Kwietnia 18, 2012, 09:52:21 »
    nie myslałem że to powiem, ale Goku ma racje, po co Blaszko dyskutujesz  z kamillem skoro wiesz ze to idiota, a kamillo mnie twoje teksty nie ruszaja, jak mowie ze znam tabele to znam.....

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #289 dnia: Kwietnia 18, 2012, 10:40:08 »
    Nie bądź taki pewny, też myślę że to Rosja wygra, lecz to nie jest pewne. Finały ciężko przewidzieć , chociaż myślę że wygrają Polska, Ukraina, Rosja i jednak Francja.
    To że ty orientujesz się w drużynach to super, siedzenie 6h dziennie na TaleWorlds to ciekawa rzecz, ale nie ty jesteś temu winien, w końcu co można robić w Zawierciu.
    Blachobus ppff... Ale ty jestes zabawny, do twojej wiochy i tak by nie dojechal... Swoją drogą to coś w niej musi być skoro Napoleon na sparze z PE nazwał ją zadupiem, a śmieszniejsze to że próbowałeś mu wmówić że jest wielkości Istanbułu... Wiele można się dowiedzieć gadając z klanowiczami o meczach ;)

Rosja? Tym zespołem najmniej się martwię.... Zamknięta mapa i po nich :/

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #290 dnia: Kwietnia 18, 2012, 12:37:53 »
    Gratulacje dla naszych! Oby zdobyli te trofeum ponownie (chyba rok temu nimi zostali).
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #291 dnia: Kwietnia 18, 2012, 13:48:32 »
    Gratulacje dla naszych! Oby zdobyli te trofeum ponownie (chyba rok temu nimi zostali).

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś :D

Wątpię by nasi chcieli zostać jeszcze raz trofeum :P

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #292 dnia: Kwietnia 19, 2012, 19:26:55 »
    Wygrana drużyna otrzyma 16 kluczy do Napoleonic Wars. Macie to wygrać żebym mógł zacyganić bratu klucz;O

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #293 dnia: Kwietnia 19, 2012, 19:58:41 »
    I w tym momencie Blast wylatuje z reprezentacji ;)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #294 dnia: Kwietnia 19, 2012, 19:59:58 »

hahahahahha XD

Offline Lucyna

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #295 dnia: Kwietnia 19, 2012, 22:21:56 »

Chyba ty!!!!!!!!!!!!!!!111111

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #296 dnia: Kwietnia 19, 2012, 23:06:29 »

Chyba ty!!!!!!!!!!!!!!!111111

No tak, ale to wcześniej Misiek_of_CYGAN zabił gorN'a... ://
    :D:D

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #297 dnia: Kwietnia 20, 2012, 09:47:42 »
    Rozumiem, że ten temat też dawno nie był zamknięty...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #298 dnia: Kwietnia 30, 2012, 21:56:28 »
    Ćwiartka Finlandii obalona  do dna !
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2012, 10:01:41 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #299 dnia: Kwietnia 30, 2012, 22:34:54 »
    Tak,
    pokonaliśmy w ćwierćfinale Finlandię 18:2. W półfinale zmierzymy się z Ukrainą.

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.