Wybacz, ale czy Ty grasz jeszcze w WB czy aktywnie obserwujesz forum turnieju? Bo piszesz brednie jakieś. Turcja gra z Rosją w ćwierćfinale (1/4 tak żebyś wiedzial, bo wczesniej zaliczyłeś kapę...) i to raczej Rosja odniesie zwycięstwo. W innym meczu ćwierćfinałowym Wlk. Brytania podejmuje Francję. Ciężko mi powiedzieć kto wygra w tym spotkaniu.
Czekamy także na mecz Polski z Finlandią. Faworytami są oczywiście Ci pierwsi. Czyli co ? Półfinał z Niemcami/Ukrainą można powiedzieć ?
Szkoda, że WB nie jest popularną grą i ewentualny sukces Polaków pozostanie w naszym wąskim gronie. No chyba, że Blacha rozpowie to kolegom z Lubina. Także miło bedzie, jak rozwiesi transparenty lub będzie jeździł po całej Polsce blachobusem, by zachęcić ludzi do oglądania meczów naszej reprezentacji w internecie (na pewno będą streamy).
Nie bądź taki pewny, też myślę że to Rosja wygra, lecz to nie jest pewne. Finały ciężko przewidzieć , chociaż myślę że wygrają Polska, Ukraina, Rosja i jednak Francja.
To że ty orientujesz się w drużynach to super, siedzenie 6h dziennie na TaleWorlds to ciekawa rzecz, ale nie ty jesteś temu winien, w końcu co można robić w Zawierciu.
Blachobus ppff... Ale ty jestes zabawny, do twojej wiochy i tak by nie dojechal... Swoją drogą to coś w niej musi być skoro Napoleon na sparze z PE nazwał ją zadupiem, a śmieszniejsze to że próbowałeś mu wmówić że jest wielkości Istanbułu... Wiele można się dowiedzieć gadając z klanowiczami o meczach ;)