Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57301 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #225 dnia: Lutego 25, 2012, 15:51:16 »
    Największe problemy pewnie sprawią Turcy, z najlepszym konnym na świecie.

Aaaaa że ten konny co poprowadził Turków do wysokiego zwycięstwa nad Polską przed rokiem, i mistrzostwa? Ten?

(click to show/hide)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Lutego 25, 2012, 15:51:50 »
    No wlasnie o tym pisalem post wczesniej ;P
    Retarded are everywhere

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #227 dnia: Lutego 26, 2012, 15:44:24 »
    Hehe... Ottoman

Zamiast nadal hejtowac moglibyscie wkoncu pomoc reprezentacji. (np Hitmani użyczają servera na czas treningów za co reprezentacja im jest wdzięczna)

Nas chyba nikt o to nie prosił.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Lutego 26, 2012, 18:00:25 »
    Nas chyba nikt o to nie prosił.

A to ktoś musi prosic zeby mu pomoc ? Jak wapniaczek (starsza pani) się przewróci to tez poczekasz aż cię poprosi byś jej pomogl ?

Myslcie..
    Retarded are everywhere

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #229 dnia: Lutego 26, 2012, 18:21:23 »
    Po co mamy pomagać komuś kto nas troluje na każdym możliwym kroku?
    DANCE OR GET BANNED

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #230 dnia: Lutego 26, 2012, 18:24:55 »
    Po co mamy pomagać komuś kto nas troluje na każdym możliwym kroku?

Kto was trolluje?? Na waszym miejscu zgłosił bym to do dzioba on z tym zrobi porządek!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #231 dnia: Lutego 26, 2012, 18:28:29 »
    Jesteście bezczelni... Po prostu brak mi słów na takie zachowanie... Powiedz mi do kogo najpierw przyszedł dzioOb po serwer, po TSa? Do kogo? A że warunki jakie mogłem zaproponować mu niezbyt odpowiadały to już nie moja wina, dałem co mogłem. A wtedy jeszcze byłem w REFie wiec oczywiste jest, że dawał REF. Wiec wsadźcie te swoje zaczepki sobie w buty bo naprawdę w końcu się wkurzę i ktoś skończy z banem.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #232 dnia: Lutego 26, 2012, 18:33:29 »
    Jesteście bezczelni... Po prostu brak mi słów na takie zachowanie... Powiedz mi do kogo najpierw przyszedł dzioOb po serwer, po TSa? Do kogo? A że warunki jakie mogłem zaproponować mu niezbyt odpowiadały to już nie moja wina, dałem co mogłem. A wtedy jeszcze byłem w REFie wiec oczywiste jest, że dawał REF. Wiec wsadźcie te swoje zaczepki sobie w buty bo naprawdę w końcu się wkurzę i ktoś skończy z banem.

Nie rozumiem dlaczego grozisz mi banem.Dziob jest naszym kapitanem więc to do niego powinien się zgłosić jak ma jakieś uwagi.Regulaminu nie łamie,odpisuje też w miarę normalnie więc o co ci chodzi?Mam dostawać bana na tawernie za to co robię na serwerach w grze?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #233 dnia: Lutego 26, 2012, 18:41:31 »
    Ja powiem tyle, jak nie przestaniecie się wykłócać to was wszystkich pobanuję (sir lucę też ;p), nawet jak z tego powodu miałbym wylecieć ze stanowiska. Czy wy do cholery wszędzie musicie toczyć te swoje żałosne gierki? Ma być spokój, tyle. Jeszcze jeden prowokujący post i autor wylatuje, tyle.

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Lutego 26, 2012, 18:44:00 »
    Ja powiem tyle, jak nie przestaniecie się wykłócać to was wszystkich pobanuję (sir lucę też ;p), nawet jak z tego powodu miałbym wylecieć ze stanowiska. Czy wy do cholery wszędzie musicie toczyć te swoje żałosne gierki? Ma być spokój, tyle. Jeszcze jeden prowokujący post i autor wylatuje, tyle.

Podpisuje się pod tym, zachowanie Sir Lucy i Ufa jest bezczelne, nie macie się o co kłócić?
    Make Love not Warband.
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #235 dnia: Lutego 26, 2012, 18:49:12 »
    Ależ wy się kłócicie bez sensu. That's Topik Polska Reprezentacja :O Więc lepiej tu nie spamować tylko pisać o reprezentacji. A ja napiszę...
    Widzę, że Polska w 1 meczu zmierzy się z Brazylią bardzo nieznana. Ja nie kojarzę większości tych graczy. Jeśli Brazylia okaże się tak dobra jak w Piłce Nożnej lub Siatkówce no to będzie ciężko ale oni raczej na piasku w Warbandzie nie pograją :O Ciekawe czy będą robić żąglerki tarczami. Powodzenia chłopcy w nadchodzącym meczu i ogólnie we wszystkich meczach fazy grupowej, ponieważ macie ciężkich przeciwników.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #236 dnia: Lutego 26, 2012, 19:14:07 »
    Mam ku**a dosyć. Temat zamykam. I nie spodziewajcie się, że go kiedyś otworzę.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #237 dnia: Marca 19, 2012, 23:19:33 »
    Trochę informacji:
    Polska rozegrała dotąd 2 spotkania w NC, w tym jedno unieważnnione.
    Nasz pierwszy mecz stoczyliśmy z reprezentacją Brazylii, który wygraliśmy 16:0, jednak Brazylia miała załatwić na 8 rund (połowę meczu) serwer USA, by wszyscy mieli równe pingi, jednak to się nie udało, więc rozegraliśmy mecz na niemieckim serwerze ENL'a. Po wszystkim Brazylijczycy posapali się na TW i mecz do powtórzenia.

Druga potyczka miała miejsce dziś. Mianowicie podejmowaliśmy jednego z faworytów turnieju - Wielką Brytanię. Mecz można było oglądać na żywo na live-streamie, kto nie czyta TW, ten żałuje :( Po niespełna 2 godzinach wielkiego wysiłku i potu na czołach Reprezentacja Polski odniosła zwycięstwo, skromne, bo 10:9, ale 3 punkty są na naszym koncie. Na czacie live-streama emocje były ogromne przez cały czas, a niektórzy widzowie podsumowali mecz słowami: ''I would like final match between Poland and UK'' 

Screenów niestety nie posiadam, może ktoś niedługo wstawi :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2012, 23:24:55 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Marca 19, 2012, 23:36:47 »
    Screenow nie mam, ale jest cos lepszego - video z livestreama - pod tym linkiem:
    http://de.twitch.tv/warband_battlestream/b/312206780

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #239 dnia: Marca 20, 2012, 14:36:16 »
    Trochę informacji:
    Polska rozegrała dotąd 2 spotkania w NC, w tym jedno unieważnnione.
    Nasz pierwszy mecz stoczyliśmy z reprezentacją Brazylii, który wygraliśmy 16:0, jednak Brazylia miała załatwić na 8 rund (połowę meczu) serwer USA, by wszyscy mieli równe pingi, jednak to się nie udało, więc rozegraliśmy mecz na niemieckim serwerze ENL'a. Po wszystkim Brazylijczycy posapali się na TW i mecz do powtórzenia.

Druga potyczka miała miejsce dziś. Mianowicie podejmowaliśmy jednego z faworytów turnieju - Wielką Brytanię. Mecz można było oglądać na żywo na live-streamie, kto nie czyta TW, ten żałuje :( Po niespełna 2 godzinach wielkiego wysiłku i potu na czołach Reprezentacja Polski odniosła zwycięstwo, skromne, bo 10:9, ale 3 punkty są na naszym koncie. Na czacie live-streama emocje były ogromne przez cały czas, a niektórzy widzowie podsumowali mecz słowami: ''I would like final match between Poland and UK'' 

Screenów niestety nie posiadam, może ktoś niedługo wstawi :)

Małe sprostowanie. W meczu z Brazylią było 20:0 gdyż nie gramy na zasadach ENL-u. Do tego, to nie Brazylia zaczęła się rzucać, a wszystkim pod tym względem dobrze znani Amerykanie.

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.