Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57297 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #180 dnia: Lutego 20, 2012, 16:03:59 »
    Z tego co widziałem w tym pliku, który miał być zapisem rozmowy Dziooba z Grzewitem, (miał, bo nie ma żadnej wartości - mógłby być równie dobrze spreparowany, czy był to nie wiem) obaj gentlemani równie nieprzyjemnie do siebie pisali. Dzioob był bardziej arogancki w moim odczuciu. Przestańcie być tacy święci- to że sobie tu pokrzykujecie i uważacie się za nie wiadomo co nie sprawi, że będziecie bardziej zajebiści.
    Tematem jest tu reprezentacja, zatem grajcie sobie i na tym się skupcie.  

Mam pytanie do selekcjonera- jakimi kierował się umiejetnosciami- może zechcesz nam przybliżyć profile swoich wybrańców? Czym sie wyróżniają,  są ich zalety Jakie frakcje będą dominujące?

Ja się uważam za nooba który dostał  powołanie zupełnie przypadkiem...Tak na 100% gram od końca tych wakacji i jestem dumny z tego że wygryzłem starych wyjadaczy grających od Bety....  I nic mnie to nie obchodzi czy uważacie mnie za nooba po prostu zrobię swoje.....
    Napisałem w skillu wszystko na 15 i dziob się nabrał :D:D:D  Czasu było dużo mogliście pokazać że wam zależy...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #181 dnia: Lutego 20, 2012, 16:27:05 »
    No i to właśnie napawa mnie zmartwieniem... Osoba grająca w Warbanda często i od bardzo długiego czasu nie zna naszej reprezentacji... Wybacz Ufo ale twoje słowa nie przekonują mnie w ogóle a do Volanda mam pewne zaufanie właśnie z powodu tego stażu. Więc w ogóle mnie nie uspokaja stwierdzenie (i obawiam się, że nie tylko mnie), że ty znasz ich wszystkich...

Mimo wszystko życzę powodzenia i trzymam kciuki za wasz sukces.

Ja też mam spory staż i znam wszystkich, nie wiem w czym rzecz;) Trzon stanowią ludzie z Trinity którzy wygrywali z RNGD (drugi klan w Europie) i innymi silnymi klanami. Poniżej to ogarnę;P

1. dzioOb (mocny na łuku, przedstawiać nie trzeba)
    2. Blackitt (jw. piechociarz konny)
    3. gorN (jw. piechociarz konny)
    4. New_Player_FTW (jw. kusza piechociarz)
    5. Szymczak1503 (jw. łuk, kusza, piechota)
    6. Okocha (jw. piechota)
    7. Harman (jw. uniwersalny)
    8. Wezyk (debiutant ale znany na scenie, świetny kusznik, ogarnięty piechociarz, obecnie grający w IG) (D)
    9. CristoTheVicious (debiutant ale również świetny, grający w IG) (D)
    10. Argaleb (konny)
    11. Kula (strzelec, gracz z dużym stażem, silny i rozgarnięty) (D)
    12. UFO (nowy twarz na scenie, bardzo mocny na piechocie) (D)
    13. Niggerboy (gracz z dłuższym stażem, świetny na piechocie) (D)
    14. Teblar (tu również, bardzo dobry jako strzelec i niezły na piechocie) (D)
    15. Blackhawk (rozgarnięty jako strzelec i bardzo mocny piechur) (D)
    16. Sir_Michał (stary nowy Michał, konny:P)

Literką D oznaczyłem debiutantów. Który z nich jest dla was nieznany? Ktoś z IG? Czy może Trinity? Bo oba klany są w tej chwili bardzo mocne, jeden jest najlepszy w Europie, drugi jeden z najlepszych a do tego absolutne top 1 na Polskiej scenie. Nie bardzo wiem kto stanowi problem;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #182 dnia: Lutego 20, 2012, 16:42:38 »
    9. CristoTheVicious (debiutant ale również świetny, grający w IG) (D)

Bardzo dobry gracz.Byłem w totalnym szoku kiedy zobaczyłem jak gra! Myślę że jest jednym z lepszych graczy :)

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #183 dnia: Lutego 20, 2012, 16:53:40 »
    Nie liczy sie skill, liczy sie kultura
    Retarded are everywhere

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #184 dnia: Lutego 20, 2012, 16:58:45 »
    pff... same lamusy. Ja bym ich hejcił

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #185 dnia: Lutego 20, 2012, 17:12:54 »
    Czytam ostatnie posty...pierwsza myśl "o kurde,arena walk trolli, będzie z kogo/czego się pośmiać" Ale nie, po chwili załamuje ręce i z rozpaczą spoglądam na dwie wrogie siebie armie ,"Armia wybranych" oraz nie mniej zaciętą "Ci którym odebrano możliwość bycia w składzie"

Teraz swoje trzy grosze dla wszystkich Tych co chcieli grac w składzie ale się nie załapali,przestańcie się wydurniać i dajcie im trenować.
    Do tych co się załapali,przestańcie tańczyć w rytm muzyki drugiej strony.

Nie jest to śmieszne,co najmniej żałosne.I żeby nie przyszło komuś do głowy pisać że nie mam prawa się wypowiedzieć,bo mam jak każdy. Ale na pewno nie w taki sposób jak do tej pory. Rozumiem że gracie o złote gacie? Tak? Tyle w temacie.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Lutego 20, 2012, 17:46:46 »
    Argaleb REF wciąż jest najlepszy w Polsce:)

ps. powodzenia Michałku :O

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #187 dnia: Lutego 20, 2012, 18:53:25 »
    Rozumiem że gracie o złote gacie? Tak?

Grają o bannerek... Tudzież koszulkę.

A wiesz, że najlepszą obecnie armią w Polsce jest husaria? W końcu GROM ich nie pokonał.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Lutego 20, 2012, 18:54:37 »
    A wiesz, że najlepszą obecnie armią w Polsce jest husaria? W końcu GROM ich nie pokonał.

Dobrze szprechasz
    Retarded are everywhere

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #189 dnia: Lutego 20, 2012, 18:56:56 »

Ale oni nie istnieją :o (rozumiem, że to był ukłon w stronę Husasza :P)
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #190 dnia: Lutego 20, 2012, 19:07:35 »
    Skończcie ze spamem. Jeśli REF chce mieć wpływ na reprezentację to niech coś osiągnie, bo na razie wszyscy piszą, a w meczach jakoś tak dziwnie pod górkę (chooociaż druga liga, to teraz pewnie będzie lepiej:P). Aldred - mądre słowa. Teraz dajcie nam w spokoju skupić się na trenowaniu, jak przegramy będziecie mogli nam wciskać ile wlezie, ale nie teraz ok?

EDIT: PROSZĘ

ps. powodzenia Michałku :O

7 miejsce uznam za sukces;)

Ja tam znam prawie wszystkich (z drobnymi wyjątkami) i dziwię się, że zapomniało się o HITMENACH z ich łucznikami czy paru piechociarzach z REFu.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2012, 19:32:53 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #191 dnia: Lutego 20, 2012, 19:29:23 »
    Argaleb, powiedz mi gdzie ty tu widzisz jakieś pretensje REFu co do wybranego składu? Jedyne co zauważyłem to to, że UFO nie jest dla mnie żadnym autorytetem w kwestii oceny innych graczy. Jako klan znamy swoje możliwości, wiemy co dla nas najlepsze i najważniejsze i życzymy reprezentacji sukcesów. W rozmowie z dzioObem powiedziałem, że wszyscy zawodnicy REFu są do jego dyspozycji, wybrał Michała, widocznie tak uznał za słuszne,  on ma ostateczne zdanie i nie mamy zamiaru wszczynać tu bezsensownej dyskusji na temat składu (mam nadzieję, ze dotarło Thranduilu). Nie neguję jego decyzji, on wziął na siebie tą odpowiedzialność i jego z wyniku rozliczą potem inni. Ja z całego serca (jeszcze raz podkreślam, jest to oficjalne stanowisko REFu) życzę mu powodzenia i mistrzostwa.

A jakby jeszcze do kogoś nie dotarło, skończcie sobie mordy wycierać moim klanem. Mam głęboko w dupie co o nas sądzą klany typu ZP czy PE... Więc naprawdę, nie wysilajcie się więcej bo szkoda żeby posypały się ostrzeżenia.

Nawet już jeden ban poleciał dla najbardziej trollującego. Luca jako członek rady REFu musi się krępować, ja jako bezklanowiec nie mam takich problemów. Tak więc lepiej się uspokójcie. Możecie prowadzić dyskusje ale zachowajcie jakieś normy.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2012, 19:34:47 wysłana przez Mat Berserker »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #192 dnia: Lutego 20, 2012, 20:19:00 »
    Przyznam, że ze składu kojarzę ledwo kilka osób, ale to pewnie dlatego, że dzisiaj 2 godziny w Warbandzie to dla mnie męka, więc znam raczej tylko Warbandowe dinozaury typu ja.
    Reprezentacji życzę powodzenia, jest ona doskonałym obrazem ostatnich zawirowań na polskiej scenie WB, żadnych wielkich wzlotów i upadków, po prostu ciągła rotacja.

Niniejszym udzielam swojego błogosławieństwa Sir Michałowi, jako przedstawicielowi jedynej słusznej szkoły kawalerii jaka powstała na polskiej scenie. Rżnij ich Michal.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Lutego 20, 2012, 20:57:07 »
    Przyznam, że ze składu kojarzę ledwo kilka osób, ale to pewnie dlatego, że dzisiaj 2 godziny w Warbandzie to dla mnie męka, więc znam raczej tylko Warbandowe dinozaury typu ja.
    Reprezentacji życzę powodzenia, jest ona doskonałym obrazem ostatnich zawirowań na polskiej scenie WB, żadnych wielkich wzlotów i upadków, po prostu ciągła rotacja.

Niniejszym udzielam swojego błogosławieństwa Sir Michałowi, jako przedstawicielowi jedynej słusznej szkoły kawalerii jaka powstała na polskiej scenie. Rżnij ich Michal.

Amen :)

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #194 dnia: Lutego 20, 2012, 21:27:09 »
    Nie ma co pisać bo zaraz zaczną się kłótnie... Mam tylko nadzieję, że ten skład wygra... Powodzenia :)
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."