Nick w grze: REF_Duczek
Twój obecny klan: REF
Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): Święty zastęp, który stał się REF'em
Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Kusznik
Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
1h + tarcza 14/15
Rzutki 12/15
2h 14/15
manual 14/15
Łucznik 14/15
Kusznik 15/15
Konny 12/15
Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Rhodocy (kusznik)/Swadia(2h lub kusza)
Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
Przede wszystkim umiejętności i wielkie doświadczenie. Gram od bardzo dawna, od bety 0.64. Gram praktycznie od początku mojej Warbandowej kariery w silnych klanach rywalizujących z najlepszymi, na początku grałem w Świętym zastępie, teraz gram w REF'ie.
Po za tym nie jestem w stanie policzyc liczby rozegranych meczy i sparingów, więc umiem grac na każdej mapie, każdą frakcją i każdą jednostką (no może po za konnymi :/). Zawsze mieściłem się w pierwszym składzie zarówno REF'u jak i Świętego zastępu. Umiem również dowodzic, robiłem to wielokrotnie na treningach, sparingach oraz wielu meczach. Znam wszystkich najlepszych polskich graczy, z każdym zdażyło mi się grac. Wiem jak grają, dzięki czemu będzie mi bardzo łatwo zgrac się z reprezentacją.
Moim dużą zaletą, jest to, że dzięki temu, że już nie raz dowodziłem, wiem jakie to trudne i zawsze wykonuję rozkazy, ponieważ rozumiem, że tylko w ten sposób można wygrac.
Posiadam również umiejętnośc, której niestety sporej ilości graczy brakuje, to znaczy MYŚLĘ w czasie bitwy. Bardzo dobrze się odnajduję w czasie walki, potrafię wchodzic na plecy przeciwnikom i wspierac sojuszników. Również nie mam problemu ze znalezieniem pozycji snajperskiej :) jako strzelec. Bardzo dobrze radzę sobie też z włócznią i piką.
Umiem robic zmyłki, holdy, hit slashe i kick slashe. Walcząc 2h potrafię wykonywac chambery. Jako strzelec wiem jak i kiedy należy strzelac, aby w czasie walki wspierac swoich, a nie ich trafiac.
Potrafię pojedynkowac się z innymi strzelcami.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
Bo mam wielkie doświadczenie, umiem myślec, radzę sobie bardzo dobrze wieloma jednostkami, zależy mi na powtórnej wygranej mojej ojczyzny, nie pracuję, więc mam dużą dyspozycyjnośc, jestem spokojny i opanowany, umiem szybko podejmowac decyzje w ogniu walki, wspaniale wspieram moich towarzyszy w każdej sytuacji, nie lecę na fragi.
To chyba tyle. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.