Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57545 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 18, 2012, 08:16:22 »
    Nick w grze: Rome

Twój obecny klan: REF

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): ---

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Strzelec

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny)
    1+tarcza - 11
    2h - 12
    manual - 13
    strzelec - 13
    konny - 4

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)
    Nordowie/Veagirzy

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Nie musicie.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 17:38:44 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 18, 2012, 08:43:44 »
    Nick w grze: Aharo

Twój obecny klan: Masters of Sword

Klany w których byłeś(dlaczego w nich już nie jesteś?):
    - GSE (rozpad)
    - KoH (fuzja z RTF)

Sekcja, w której czujesz się najlepiej: piechur oraz łucznik.

Jak oceniasz swojego skilla:
    1h + tarcza:  12/15
    2h: 11/15
    Manual: 11/15
    Strzelec:
    Łuk: zamknięte- 13/15 | otwarte 10/15
    Kusza: zamknięte 12/15 | otwarte 12/15
    Konny: 1/15 czasem mam passe i jadę każdego wtedy mam 2/15

Ulubiona frakcja: Nordowie

Co możesz wnieść do reprezentacji:
    Dobra mam geografię więc goł. Mogę wnieść na przykład średniawego silla i skrytobójcze ataki z wyskoku oraz od tyłu (bez skojarzeń) dzięki tym umiejętnością mogę wam nabić kilka fragów, na szczęście nie jestem napalony na fragi i bardziej preferuje grę zespołową krótko mówiąc wolę wygrać niż przegrać i mieć pro staty. Lubię dyscyplinę i miło by było pograć w porządnym teamie.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?

Sporo podałem powyżej, ale postaram się coś jeszcze dodać. (połowa geografii i zapisałem nawet temat) A więc, myślę że reprezentacji zawsze przyda się jakieś świeże mięsko xd Skilla też złego nie mam, a w teamie liczy się bardziej zgranie i dyscyplina, a jednego i drugiego mi nie brakuje. Liczę też na jakieś eliminacje na których mógłbym się wykazać.
    Liczę też na pozytywne rozpatrzenie podania.

Ave!

P.S. Pisałem z telefonu więc za błędy przepraszam ;D

« Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 21:14:38 wysłana przez Aharo Var »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 18, 2012, 10:19:27 »
    Nick w grze: Blacha

Twój obecny klan: OFR - Order of the Flaming Rose

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): ZKM - Lucek , PE - brak czasu i chwilowy brak chęci do gry, Sarrdakin - rozpad

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Łucznik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!

1h + tarcza - 11\15 radzę sobie jako ktoś kto walczy w grupie bądź przeciwko kilku przeciwnikom , na duelach lamie
    2h - 10\15 - tak jak powyżej
    manual - 10\15 - ogólnie jakiś kox w manualu ze mnie nie jest, ale jak się skupię to potrafię coś wybronić
    Łuk , kusza - kolejno 13\15 , 12\15 - strzelanie jakoś mi idzie, ogarniam również strzelanie do wroga podczas walki w zwarciu z piechurami z mojej drużyny, kusza zdecydowanie łatwiejsza w obsłudze , lecz łuki wydają mi się lepsze i do nich jakoś bardziej się przykładam
    konny - 5 \ 15 - zdecydowanie nie mój żywioł, chociaż w sumie to nigdy nie próbowałem szkolić się na konnego :P

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Nordowie \ Veagirowie

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Nie mogę wnieść nic szczególnego, ogarniam gre, potrafię grać zespołowo, słucham dowódcy, nie wrzeszcze na ts-sie jak opętany podczas meczu z podniecenia że nabiłem fraga - chyba takich ludzi szukacie

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Patrz punkt wyżej
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 13:25:12 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline hunter1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 18, 2012, 10:59:44 »
    spam

edit:
    15. Zabronione jest usuwanie z postów dopisków administracji i/lub ich modyfikacja.

Myślisz, że jak usuniesz swoje super zgłoszenie, wraz z superaśnymi dopiskami moderatorów to będziesz bardziej super ?
    Superaśny ost za złamanie superaśnego powyższego punktu regulaminu.

daruj sobie takie komentarze - jako administrator powinieneś powstrzymać się od zbędnych dopisków w stylu " będziesz bardziej super?"
    rozumiem że złamałem regulamin, należy się ost i koniec, twój komentarz jest zbędny.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 10:11:48 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 18, 2012, 11:03:55 »
    Od tej pory każde głupie zgłoszenie, jak to wyżej będzie karane warnem.
    Koniec tego głupiego spamu i nabijania postów.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 18, 2012, 12:17:33 »
    Nick w grze: MoS_Torlof, MoS_Jurdas, Prosiak

Twój obecny klan: MoS, 12pp

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): RTF(fuzja z KoH)

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: łucznik/ 1h+tarcza

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
    1h - 11
    2h - 7
    manual - 8
    strzelec - 12
    konny- 7(jeżeli chodzi o ilość fragów), 9(jeżeli o współpracę z piechotą)

Skromny jestem^^ ;)

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Veagirzy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Mojego słabego skilla, cierpliwość do denerwujących ludzi(do pewnego momentu)

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Ponieważ potrafię być odpowiedzialny, mecze i treningi opuszczam tylko z bardzo ważnych powodów(na laptopie meczy nie gram, bo z nouskilla robię się zamachowcem samobójcą).

EDIT: Co do świeżości, to wam zacytuję: "Co wy wiecie o zabijaniu?" - takie pice na wodę to sobie możecie wciskać w rozmowie kwalifikacyjnej do pracy, tu nikt wam nie uwierzy, zresztą ewentualny pracodawca też nie :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 19:44:10 wysłana przez jurdas »
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Nogu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 18, 2012, 12:36:17 »
    Nick w grze: REF_Nogu

Klany, w których byłeś (Dlaczego już w nich nie jesteś?): Tylko REF

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Łucznik/Kusznik , Tarczownik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? :
    - 1h+tarcza = 12
    - 2h = 10
    - manual = 12
    - strzelec = 12
    - konny = 7

Ulubiona frakcja: Veagirzy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Otóż to. Do reprezentacji naszego cudownego kraju mógłbym wnieść moją skromną osobę ;P Przeciętnego skilla , lekkie doświadczenie , posłuszeństwo.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Ponieważ bardzo chętnie zagrał bym w "Nations Cup".
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 14:00:13 wysłana przez Nogu »

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 18, 2012, 13:26:07 »
    Nick w grze: REF_Duczek

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): Święty zastęp, który stał się REF'em

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Kusznik

1h + tarcza 14/15
    Rzutki 12/15
    2h 14/15
    manual 14/15
    Łucznik 14/15
    Kusznik 15/15
    Konny 12/15
    Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Rhodocy (kusznik)/Swadia(2h lub kusza)

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
    Przede wszystkim umiejętności i wielkie doświadczenie. Gram od bardzo dawna, od bety 0.64. Gram praktycznie od początku mojej Warbandowej kariery w silnych klanach rywalizujących z najlepszymi, na początku grałem w Świętym zastępie, teraz gram w REF'ie.
    Po za tym nie jestem w stanie policzyc liczby rozegranych meczy i sparingów, więc  umiem grac na każdej mapie, każdą frakcją i każdą jednostką (no może po za konnymi :/). Zawsze mieściłem się w pierwszym składzie zarówno REF'u jak i Świętego zastępu. Umiem również dowodzic, robiłem to wielokrotnie na treningach, sparingach oraz wielu meczach. Znam wszystkich najlepszych polskich graczy, z każdym zdażyło mi się grac. Wiem jak grają, dzięki czemu będzie mi bardzo łatwo zgrac się z reprezentacją.
    Moim dużą zaletą, jest to, że dzięki temu, że już nie raz dowodziłem, wiem jakie to trudne i zawsze wykonuję rozkazy, ponieważ rozumiem, że tylko w ten sposób można wygrac.
    Posiadam również umiejętnośc, której niestety sporej ilości graczy brakuje, to znaczy MYŚLĘ w czasie bitwy. Bardzo dobrze się odnajduję w czasie walki, potrafię wchodzic na plecy przeciwnikom i wspierac sojuszników. Również nie mam problemu ze znalezieniem pozycji snajperskiej :) jako strzelec. Bardzo dobrze radzę sobie też z włócznią i piką.
    Umiem robic zmyłki, holdy, hit slashe i kick slashe. Walcząc 2h potrafię wykonywac chambery. Jako strzelec wiem jak i kiedy należy strzelac, aby w czasie walki wspierac swoich,  a nie ich trafiac.
    Potrafię pojedynkowac się z innymi strzelcami.

Bo mam wielkie doświadczenie, umiem myślec, radzę sobie bardzo dobrze wieloma jednostkami, zależy mi na powtórnej wygranej mojej ojczyzny, nie pracuję, więc mam dużą dyspozycyjnośc, jestem spokojny i opanowany, umiem szybko podejmowac decyzje w ogniu walki, wspaniale wspieram moich towarzyszy w każdej sytuacji, nie lecę na fragi.
    To chyba tyle. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2012, 17:41:28 wysłana przez Duczek »

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 18, 2012, 13:26:55 »
    Nick w grze: WSC_Arya

Twój obecny klan: WSC

Klany, w których byłeś : brak

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: piechota w każdym stylu

1h+tarcza- 13
    2h- 13
    manual- 14
    strzelec-7
    konny-5

Ulubiona frakcja: Nord/Vaegir

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Troszkę kultury i stoickiego spokoju w czasie walki. Jeśli chodzi o walkę na meczach to preferuje grać na supporcie z bronią dwuręczna lub piką, co oczywiście wymaga gry zespołowej z mojej strony.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?  Nie trolluje, nie krzyczę do mikrofonu jak mnie zabiją, moje morale nie opadają po dwóch(lub więcej) przegranych rundach. Nie ma u mnie również problemu z dyspozycyjnością. Jeśli mowa o reprezentacji to na turnieju piątek odpadliśmy jako przed ostatnia drużyna Polski, czyli chyba nie najgorzej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 18, 2012, 14:59:10 »
    Generalnie rzecz biorąc dla waszego dobra radzę nie wspominać o kulturze;) Uwierzcie mi że ten temat był wałkowany rok temu i naprawdę nie chcecie wiedzieć jak się skończyło;)

Przede wszystkim jeżeli idzie o tegoroczne mistrzostwa to bardzo się one zmienią, jak dla mnie na gorsze.

Przede wszystkim będzie masa nowych map. Nie neguje ich różnorodności, ale lekko mnie irytuje ta innowacja zwłaszcza że mapy są jak dla mnie przekombinowane.

Druga rzecz - macro. Na zachodzie powszechne zjawisko, w Polsce bardzo rzadkie. Macro wypacza walkę piechoty. Pokazuje jak ogromny wpływ na walkę może mieć sprzęt. Gość klika przycisk a postać sama wykonuje niezwykle szybkie kombosy. Robi to prawdziwych koksów z w gruncie rzeczy średnich graczy jak np. Tobi. A zdecydowanie utrudnia zabawę prawdziwym wymiataczom jak M, Morii, Alexander czy niektórym Polakom (nie będę wchodził w tyłek:P). Macro powinno zostać na turnieju zabronione, przynajmniej takie jest moje zdanie.

Mógłbym wymienić jeszcze kilka innych minusów, ale ostatecznie wstrzymam się z nimi aż do mistrzostw.

EDIT: A już myślałem że Luca napisał podanie :O

No więc to jest jak z glitchami. Na meczu powinien być sędzia który będzie to egzekwował. I tyle.

EDIT2: Z KoSem? Phi...ja swoje nabiłem z RSami.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 15:39:48 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 18, 2012, 15:03:59 »
    Powinno być zabronione ale jak chciałbyś komuś udowodnić że tych makr używa? Z poziomu serwera nie da się tego sprawdzić.

(...)
    EDIT: A już myślałem że Luca napisał podanie :O

No więc to jest jak z glitchami. Na meczu powinien być sędzia który będzie to egzekwował. I tyle.
    Jako najlepszy polski gracz wydaje mi się, że mam pewne miejsce w składzie;-P

A co do sędziego, wiesz dobrze, że twój pomysł spowoduje tylko i wyłącznie wielką burzę a tak naprawdę nic nie da. Musiałby być bezstronny sędzie dla każdego gracza... A z glitchami sprawa dużo łatwiejsza, wystarczy na serwer wgrać poprawione mapy.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 15:21:18 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 18, 2012, 15:19:46 »
    Argaleb ma racje tylko trzeba by znaleźć takiego bezstronnego sędziego ;)

Jeszcze przyczepie się do tych 22 fragów zdobytych w ciągu 5 rund. Alandar miał więcej ;D Jeśli kochani moderatorzy poszukają w naszym temacie to znajdą zdjęcie był to sparing z KoS :D

@Edit: Ale jest. Liczy się sam fakt.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 15:49:23 wysłana przez Aharo Var »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 18, 2012, 15:26:29 »
    Nick w grze:  PE_Teblar_of_Trinity
    Twój obecny klan: PE, Trinity
    Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie
    jesteś?) : -
    Sekcja, w której się czujesz najlepiej: strzelec
    Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
    (Osobno: 1h+ tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/
    kusza), konny) Nie umieszczaj tego w
    nawiasie!
    12
    12
    13
    łuk: 14 kusza: 14
    11 może :)
    Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się
    znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej
    wybierać krajową frakcję) Rhodo,Nord
    Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Poza sobą mogę wnieść trochę świeżości no i na pewno własną kuszę i nadziak :] Dodatkowo dobrze sprawuję się w sprawach organizacyjnych, pan na B może potwierdzić :) Mogę też porzucać mięsem na zawołanie ;D
    Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać
    jako reprezentanta naszego kraju? Dam z siebie wszystko, dobrze strzelam, i nie ma ze mną problemów na ts i na serwerze ;x Myślę, że można mi także powierzyć pod dowodzenie jakąś małą grupkę, która ma za zadanie zrobić plecy oponentom. No i mam już doświadczenie w grze u boku graczy z WV, ŻP i PE, a nie oszukujmy się - większość reprezentacji będzie z wilczków ;)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2012, 07:54:55 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline BALON

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 18, 2012, 16:10:52 »
    Nick w grze: WSC_Balon

Twój obecny klan: WSC

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): ZKM(rozwiązany), Vikings (rozwiązany)

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?
    1h+tarcza:10/15
    2h:11/15
    manual:13/15
    strzelec:15/15 + doświadczenie
    Ulubiona frakcja:Nordowie,Vaegirzy

Napewno poczucie humoru i miłą atmosferę ;)  ( nie jestem trollem :D)

Nie sprawiam kłopotów, jestem posłuszny, Słucham rozkazów.
    Jestem bardzo obyty z Warbandem , gram jako strzelec i mam w tym dość duże doświadczenie.
    W sytuacjach krytycznych potrafię zachować zimną krew i wyjść z takiego zajścia cało :)

Możecie na mnie liczyć :)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 18, 2012, 16:25:43 »
    Nick w grze: Warhammer

Twój obecny klan: MoS

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?):

PE - wtedy jeszcze słabo grałem i nie  miałem żadnych szans na 1. skład więc odszedłem trenować samemu w skupieniu
    WD - upadło już chyba, mała aktywność członków dlatego odszedłem

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:

Piechota

1h+tarcza - 12, 2h - 12 , manual - 12, strzelec - 6 , konny - 9-10

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)

Vaegirowie, Rhodocy, Nordowie

Powiew świeżości, energię , chęć do gry.

Powinniście mnie wybrać ponieważ jestem lojalny, uczciwy i honorowy. Wykonuję rozkazy jak należy. Jestem dosyć dobrym piechociarzem. Gram w skupieniu i nie sprawiam problemów.