Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: A Clash of Kings  (Przeczytany 158234 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guzek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: A Clash of Kings
    « Odpowiedź #165 dnia: Czerwca 08, 2014, 18:42:12 »
    Witam
     gram w wersje 1.2 i zalozylem wlasne krolestwo. Teraz chciałym zmienić rekrutowane przezemnie jednostki na te ze stormlands. Szukałem tej opcji i niemogę nigdzie znaleźć. Więc moje pytanie brzmi czy jest to wogle mozliwe? jeśli tak to jak?

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #166 dnia: Czerwca 15, 2014, 16:55:30 »
    http://www.moddb.com/mods/a-clash-of-kings/downloads/a-clash-of-kings-13

Wydana została kolejna wersja, 1.3

http://www.moddb.com/mods/a-clash-of-kings/features/changelog5 - tutaj jest changelog, nie będę całego kopiował, bo jest tego w ch.. dużo.

EDIT: Gra ktoś w ogóle w tego moda?

Mamy kolejną wersję - 1.31 :)

http://www.moddb.com/mods/a-clash-of-kings/downloads/a-clash-of-kings-131 - link do pobrania 1.31 na moddb.com
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2014, 17:08:49 wysłana przez Tyr »
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Steven

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Sierpnia 08, 2014, 13:30:23 »
    Witam wszystkich, mam mały problem zainstalowałem wersję moda 1.31 pod warbanda 1.160 i po zrobieniu postaci pojawia się taki o to error https://imageshack.com/i/p8yDu1bpp
    Wie ktoś w czym może być problem?

Offline piotrek1996

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Czas bohaterów miną Wiglafie
    « Odpowiedź #168 dnia: Sierpnia 25, 2014, 19:53:56 »
    Ja gram Tekstury piękne lokacje też.Dużo przypadkowych zdarzeń i zadań.

Offline Coper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Sierpnia 28, 2014, 08:53:28 »
    Witam wszystkich, mam mały problem zainstalowałem wersję moda 1.31 pod warbanda 1.160 i po zrobieniu postaci pojawia się taki o to error https://imageshack.com/i/p8yDu1bpp
    Wie ktoś w czym może być problem?
    Zaktualizuj netframework i C++ powinno chadzać...jasli nadal bedzie występowac problem to wbij się w FAQ florisa i postępuj zgodnie z instrukcją

Offline Steven

• Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Sierpnia 28, 2014, 11:40:54 »
    Dzięki wielkie, podziałało :)

Offline Zathon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Sierpnia 28, 2014, 18:03:01 »
    Czy wersja 1.31 będzie działać na warbandzie 1.158?

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    « Odpowiedź #172 dnia: Września 24, 2014, 13:27:44 »
    Czy wersja 1.31 będzie działać na warbandzie 1.158?

Nawet jeśli, to będą błędy. Powinno zadziałać, ale spodziewaj się bugów.

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator

Offline Piecka22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Października 12, 2014, 13:22:36 »
    Na wiki acok przeczytałem, że nie jest konieczne pokonanie armii boody prince'a do ukończenia questa z Dhaeneris. Mógłby ktoś potwierdzić/ zdementować owe info?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #174 dnia: Października 14, 2014, 11:25:25 »
    ACoK v. 1.5 wyszedł już tydzień temu, a na forum cisza!
    Link do downloadu: http://www.moddb.com/mods/a-clash-of-kings/downloads/a-clash-of-kings-15

Offline Elowrzud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Października 19, 2014, 09:48:18 »
    Witam

Mam problem z modem.
    Chwilę po rozpoczęciu gry wywalało mi Runtime Error naprawiłem to ściągając odpowiednią bibliotekę.
    Jednakże niestety pojawiły się inne problemy takie jak wywalanie gry gdy wchodziłem do campu, miganie raz na czarno raz normalny obraz z gry gdy wchodzę do takiej tawerny. Nie wiem co z tym zrobić proszę o pomoc

Wersja moda 1.5 wersja Warbanda 1.158

Offline The Young Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #176 dnia: Października 19, 2014, 14:04:57 »
    Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj pierwszy raz (specjalnie zarejestrowałem się aby móc skomentować ten temat).

Grałem na początku tego roku w wersje 0.9, teraz przeskoczyłem do tej najnowszej. Przez ten czas widzę, że sporo się zmieniło(nie koniecznie na plus).

Ktoś wie dlaczego Lannisterowie nie mają swoich oryginalnych zbroi? Co się stało z frakcją Riverrrun? Doskwiera mi brak ich jednostek i czuję niesmak gdy widzę, że lordowie Freyów są oznaczeni jako lordowie Północy, a niektórych z nich Robb Stark mianuje na marszałków. Gdzie mogę odnaleźć questy związane z fabułą? Wykonałem tylko parę questów, które mają swoje odzwierciedlenie w podstawowej grze M&B.
    Na ten moment jestem lordem północy, plądruje okoliczne wsie i poluję na bandytów i małe pojedyńcze wojska Lannisterów. Najmocniejszą frakcją wydają mi się Żelaźni ludzie. Plądrują i niszczą wszystko co jest w ich zasięgu. Północ dostaje od nich baty na każdym kroku, nawet bliźniaki zajęli :D
    Parę razy wyrzuciło mnie do pulpitu podczas wędrówki po krainie, jednak z bardziej uciążliwymi problemami nie spotkałem się.

Bardzo miłym smaczkiem na jaki trafiłem przechadzając się po Winterfell okazał się Boży Gaj,miesce w którym przesiadywał Ned Stark :) 

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #177 dnia: Października 19, 2014, 15:35:08 »
    Nie grałem w tą wersje, ale skoro dorzecze podpięto pod północ to może zagram. Wreszcie mod, ma coś wspólnego z książką i sensem. W poprzednich Robb popierdalał jak głupi od fosy do winterfell. A to dwa, że był królem północy i trydentu, a w poprzednich wersjach jedynie północy.
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2014, 15:45:24 wysłana przez Warder »

Offline The Young Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #178 dnia: Października 19, 2014, 16:15:27 »
    W obecnej wersji pląta się w pobliżu Tridentu ale nic konkretnego nie robi. Przed chwilą starłem się z Górą która jeździ i wygląda dosyć imponująco (jako postać w grze jest większy i silniejszy od innych bohaterów i żołnierzy :D ). Sam zamordował ponad 20 moich ludzi, ale udało mi się go pojmać. Zauważyłem też, że Bronn jest nieobecny w tawernie w King's Landing.

Widziałem jak Tywin Lannister ścigając małe armie północy przedarł się przez Krwawą Bramę do Doliny Arrynów jakby był sprzymierzeńcem o_O Trochę słabo to wyglądało. Wnioskuję, że gdyby zacząć wojnę z Doliną to żeby się do niej dostać nie jest konieczne przejmowanie tej bramy. więc można bezpiecznie ją ominąć i plądrować.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #179 dnia: Października 19, 2014, 16:25:20 »
    Z tym Tridentem, to prawie jak w książce. Jeszcze, niech żelaźni ludzie zajmą fose caillin, a będzie bardzo podobnie. Bo gdyby nie Red Wedding, to i tak północ wojnę by przegrała. Przegrała gdy Stannis został odparty spod murów stolicy.