Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj pierwszy raz (specjalnie zarejestrowałem się aby móc skomentować ten temat).
Grałem na początku tego roku w wersje 0.9, teraz przeskoczyłem do tej najnowszej. Przez ten czas widzę, że sporo się zmieniło(nie koniecznie na plus).
Ktoś wie dlaczego Lannisterowie nie mają swoich oryginalnych zbroi? Co się stało z frakcją Riverrrun? Doskwiera mi brak ich jednostek i czuję niesmak gdy widzę, że lordowie Freyów są oznaczeni jako lordowie Północy, a niektórych z nich Robb Stark mianuje na marszałków. Gdzie mogę odnaleźć questy związane z fabułą? Wykonałem tylko parę questów, które mają swoje odzwierciedlenie w podstawowej grze M&B.
Na ten moment jestem lordem północy, plądruje okoliczne wsie i poluję na bandytów i małe pojedyńcze wojska Lannisterów. Najmocniejszą frakcją wydają mi się Żelaźni ludzie. Plądrują i niszczą wszystko co jest w ich zasięgu. Północ dostaje od nich baty na każdym kroku, nawet bliźniaki zajęli :D
Parę razy wyrzuciło mnie do pulpitu podczas wędrówki po krainie, jednak z bardziej uciążliwymi problemami nie spotkałem się.
Bardzo miłym smaczkiem na jaki trafiłem przechadzając się po Winterfell okazał się Boży Gaj,miesce w którym przesiadywał Ned Stark :)