... W końcu mogłem bez wywalenia do windowsa przegrać 6 godzin pod rząd ...
-zerowa crashowość - podczas godzinnej gry nie wywaliło ani razu - w 950, wywalało mnie średnio co pół godziny.
Mi się dosyć często wywala gdy sprawdzam gdzie leży dane miasto, albo w którym miejscu przebywa dana osoba.
Nie wiem czy w tym temacie widziałem to, gdy go czytałem kilka dni temu, ale chodziło komuś o bydło, że nie wie co z nim zrobić. Mianowicie jak mamy quest z przetransportowaniem bydła, to klikamy na nie i każemy mu iść. Bydło się samo przemieszcza, a jak chcemy zmienić jego kierunek, to jak np. krówki idą w prawo, a my chcemy by sobie szły w lewo, to zachodzimy je od prawej strony i one zmieniają kierunek. Analogicznie robimy gdy chcemy by zmieniły kierunek podróży w inną stronę. W M&B gram dopiero od kilku dni, bardzo fajna gra, dużo rzeczy jeszcze nie umiem, ale walki są świetne, mam nadzieje, że dodadzą wiele możliwości do tej gry np. ekonomicznych, takich jak budowa palisad wokół wiosek, czy zakładanie przedsiębiorstw, gildii. A może nawet budowanie i zasiedlanie własnych wsi i miast? Opłacenie budowy zamków?
W każdym razie czekam na spolszczenie :p.
P.S. Ciekawe czemu na swojej stronie głównej twórcy nie dali newsa o nowej wersji?