Oto screeny, gdy panowie z klanu FP trollują na serwerze Tawerny z trybem inwazji. Podkreślam, że trollował głównie Luqass ale reszta klanu dumnie dotrzymywała mu kroku:

A tutaj jest jak członek klanu FP znowu zaczyna obrażać i prowokować klan RW

Cóż tutaj padały głównie słowa obraźliwe dla klanu RW, ale to nie oznacza, że inne osoby nie mogły poczuć się urażone, proszę by administracja zajęła się tą sprawą i rozwiązała ją
sprawiedliwie.
@Panie Ksell zachowanie Luqassa nie odnosiło się wyłącznie do "wychwalania" Jarza, obraził RW i z tego co mi wiadomo to wy oskarżacie
NAS o troolling sami nie mając dowodów na to, a tutaj ja
MAM dowody jak trollowaliście i z tego co mi wiadomo nie trzeba chwalić osoby na czacie publicznym, przecież macie TS i zapewne nikogo nie obchodzi co
WY sądzicie o Jarzu. Pisałeś, że to są spory między klanowe? Nie to czysty trolling z waszej strony i nie ma tu się zbytnio rozpisywać, gdyż sprawa jest
jasna!
@Panie Luqass trollował was Kostek czyli członek klanu CzKR, co prawda był wtedy z RW ale odszedł, z spraw osobistych. A tak apropo tego screena z TS, to był TS KOP, wy tam byliście tylko z łaski Kostka, że pozwolił wam tam być pod warunkiem, że będziecie płacić. Nie płaciliście więc zostaliście wydaleni i o to się mścicie....
@AssasinsPL No cóż Assasins wybacz za tych obu członków zapytam się ich co to miało znaczyć, jeżeli nie podadzą sensownego wytłumaczenia spotka ich kara. Pewnie pomyślisz "ale mi kit wciska, bo się chce dobrze pokazać publicznie" odpowiedź brzmi
NIE my staramy się pilnować członków jak możemy i przy mnie przynajmniej żaden trolling w stronę FP nie występował, chyba że chodzi Ci o nasze prywatne spory na KOP, ale tego tu nie mieszajmy.