Jestem oburzony! Jak możecie! Banować mnie ? Przecież to nie ja... naprawdę! Cały Regiment Wielkopolski serdecznie przepraszam. Nie chciałem nikogo urazić, ani obrazić. Naprawde! Naprawdę! PROSZE WSZYSTKO TYLKO MNIE NIE BANUJCIE! SERVERY TAWERNY TO CAŁE MOJE ŻYCIE NIE ZNAM INNEGO! NIE MAM PRZYJACIÓŁ, RODZINY, JESTEM TROLLEM, JESTEM OFIARĄ NIE MORALNEGO SPISKU! PROSZE! NIE BANUJCIE MNIE! PRZEPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY! NAPRAWDĘ NIE CHCIAŁEM...
Ja pierdole. Naprawdę liczyliście, że coś takiego napisze ? Jesteście żałośni RW. Nie dość, że jesteście zgrają największych noobów, jakich widziałem kiedykolwiek w warbandzie to macie czelność jeszcze skarżyć na mnie Administracji, która i tak nie da rady mnie zbanować ?
A tymi screenami rozbawiliście mnie do łez. Nie potraficie nawet napisać porządnego donosu. Do cholery, gdzie są wszystkie moje zabawne teksty, które ciągle wale obrażając waszych rodziców ? Już wzmianek o kozach, baranach i osłach nie ma ? Dajcie i te screeny, pokażcie światu z czyjego kija wystrzelono was na niego. Ja mówiłem samą prawdę, widziałem to waszych brudnych duszach..
POZDRAWIAM CAŁĄ ADMINISTRACJE TAWERNY i HOFIKA MOJEGO UKOCHANEGO BRATA BLIŹNIAKA! :* HOFICZKU <333