Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości  (Przeczytany 73549 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Frugo xD

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • "im alive"
    Odp: Bany na serwerach Tawerny, problemy i wątpliwości
    « Odpowiedź #375 dnia: Grudnia 26, 2012, 21:14:21 »
    Omg ja w ciebie strzelałem ? ja staram się z tb nie grać nawet nie oddaje strzału w twoją stronę wogule widzę jak się w tym waszym klanie obrażacie :P A tak wogule to zaraz zaczniesz tu całą polskę wymieniać bo nowa osoba jest w twojej wypowiedzi "Piastun"

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #376 dnia: Grudnia 26, 2012, 21:47:52 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 21:34:59 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Piastun

• Użytkownik
    • Piwa: 82
    « Odpowiedź #377 dnia: Grudnia 26, 2012, 22:00:34 »
    Potwierdzam słowa brajna. Widziałem i poczułem zachowanie Fruga na własnym ciele, a dokładniej na plecach.

Offline Frugo xD

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • "im alive"
    « Odpowiedź #378 dnia: Grudnia 27, 2012, 00:19:04 »
    Dobra zmawiajcie się i piszcie co chcecie ja i tak wole jednak native i będę tam grał nq ;D możecie już skończyć spamować łaskawie

Offline brajn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #379 dnia: Grudnia 27, 2012, 09:05:26 »
    Oczywiście, zmawiamy się, te screeny to pewnie są podrobione? Radze Ci trochę dorosnąć i brać odpowiedzialność za czyny.
    Dzięki Twojej wypowiedzi można już w sumie zakończyć ten wątek, w którym raczej nie ma szans na udowodnienie swojej niewinności.

Pozdrawiam.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #380 dnia: Stycznia 04, 2013, 21:17:12 »
    mam pytanko, Dlaczego mnie kicka z jakiegokolwiek serwera zaraz po wejściu ?

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #381 dnia: Stycznia 05, 2013, 08:51:30 »
    Ale z automatu? pojawia się wiadomość powitalna, a 2 sek. po tym podziwiasz listę serwerów, czy po jakimś czasie? Wyświatla się jakiś komunikat? Tylko teraz tobie się to zdarzyło? Spróbuj dzisiaj, pewnie jakieś dzieci były na serwerze i kickowali wszystkich zaraz po wejściu.
    Pozdrawiam

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #382 dnia: Stycznia 05, 2013, 09:21:59 »
    A może to zwyczajne problemy z internetem lub komputerem? Mi też się tak czasami dzieje, np. gdy na drugim komputerze brat ogląda filmy na YT.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #383 dnia: Stycznia 05, 2013, 09:56:57 »
    Kicka Cię zaraz po wejściu - masz po prostu problemy z internetem. Nikt mu bana nie mógł przecież wcisnąć bo i za co? Nikt nie daje poola na bana od razu na niego, bo wyrzuca po 3 sekundach ze serwera... Jakby miał dajmy bana, to by wyświetlało się "Zablokowano cię na tym serwerze". Więc to jest jedynie problem z netem, sam czasami tak mam.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #384 dnia: Stycznia 05, 2013, 11:37:52 »
    Możliwe, bo dwa tygodnie temu choć mój ping nie spada poniżej 120 nie miałem takiego problemu.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #385 dnia: Stycznia 14, 2013, 21:14:41 »
    Przepraszam za double posta, ale znów pojawił się problem. Spał ping i wchodze normalnie na serwery, ale przy wyborze nacji gra się zwiesza i musze odczekać minute aż przejde do wyboru jednostki. W takiej sytuacji inwazja jest całkowicie niegrywalna, pozostaje tylko bitwa. Wiecie co może być?

Offline Rayenn14

• Użytkownik
    « Odpowiedź #386 dnia: Stycznia 16, 2013, 20:06:47 »
    Witam proszę o Unban na 1_Deluge_Tawerna gdyż byłem w klanie już rozpadłym się dawno.Mój problem polega na tym , że byłem w tym klanie i oni weszli na tawernę i zaczęli banować ludzi  żeby mieć wolny serwer potem wszedł admin i ich zbanował.Ja wszedłem kilka godzin później i dostałem bana za to , że jestem z ich klanu. Więc proszę o unban nie jestem taki jak oni i przestrzegam zasad serwa. Chciałbym jeszcze pograć sobie z kolegami a za tego bana bym się nie obraził gdyby był zdjęty. Dziękuję i pozdrawiam FP_Gemajn_Rayen.

!WNOSZĘ DRUGI RAZ WĄTEK GDYŻ NIE ODPOWIEDZIANO MI OSTATNIM RAZEM!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2013, 20:55:30 wysłana przez Rayenn14 »

Offline brajn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #387 dnia: Stycznia 19, 2013, 13:52:16 »
    A ja znów proszę o zbanowanie, ZBANOWANIE tego dzieciaczka imieniem Galdor. Po chwili czasu, jakieś 6 miesięcy od ostatniej skargi na niego chłopakowi znów coś do łba odbiło i postanowil sobie pozabijać. Zabił mnie z łodzi, strzelając w plecy.

http://www.imagebanana.com/view/yxuw6hi2/mb35.jpg

W akcie zemsty postanowiłem go również zabić, tylko że ja miałem powód. Oczywiście skończyło się tak, że kolega Galdor wysunął polla na bana. Proszę o rozpatrzenie tego, bo ostatnio mam wrażenie, że raczej do tego wagi nie przykładacie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #388 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:05:14 »
    Sam sobie wymierzyłeś sprawiedliwość to po co do nas przychodzi? Kiedy się w końcu nauczycie, że od karania są ADMINISTRATORZY. Samosąd nie jest wyjściem z sytuacji i kończy się takimi sytuacjami.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Carlisan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #389 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:17:11 »
    1. Ciężko się nie zdenerwować jak taki delikwent psuje wszystkim grę (mi zdążył już obrzydzić moda, a zacząłem w niego grać 2 dni temu...).
    2. Skoro samosąd nie jest wyjściem z sytuacji, to o co są poole z kickami i banami dostępne? o_O Chyba tu jest mała niespójność.