Ok, to że 2 czy 3 osoby będą oglądać mecz, to nie znaczy, że reszta ma nie przyjść. Wydaje się, że to najlepsza godzina dla możliwie szerokiego grona (mamy jednak sporo młodzieży), szczególnie, że sam atak powinien nastąpić nie później jak o 21-max 22, a będę musiał dokupić trochę sprzętu (trening pozwoli doprecyzować co konkretnie) i wykonać teleport paru jednostek (chcemy dopompować armię do 15k i jeszcze zostawić odwód)
Jeśli przyjdzie za mało osób, to olewam atak. Nie zaatakuję dopóki nie nabiorę poczucia bliskiego pewności, że GO ogarnia plan bitwy. Randomy od sojuszników mnie nie obchodzą, bo na bitwie tylko GO dostanie prawo dotykania się do sprzętu oblężniczego i drabin.
Nie chodzi o to żeby wygrać, bo wygramy i już. Chodzi o to, żeby zrobić to w dobrym stylu, ponosząc małe straty w biletach. Chcę, żeby wrogowie zobaczyli, że nie tylko jest nas dużo (mamy duże armie), czy że mamy dobrych szermierzy i strzelców, ale przede wszystkim chodzi o to, żeby pokazać się jako dobrze zorganizowana grupa złożona z inteligentnych zawodników. Jeśli zrobimy to mądrze, będą drżeć ze strachu na samą myśl o konflikcie z nami... tylko nie wykażmy się debilizmem błagam i zróbmy porządny trening z prawdziwego zdarzenia.
Czy Inco postawi mapę? W opisie kanału Dalhi umieścił dokładną nazwę tej mapy.
PANOWIE, CZAS MOBILIZACJI!
PS. Akcja wielkiego zrzucania towaru! Zrzucajcie tuż przed treningiem, bo później zabraknie czasu.
PS2. Od ataku do właściwej bitwy będą jeszcze 24 godziny na trenowanie "drabiniarstwa" itd, ale zakupów już nie uzupełnimy, dlatego niech możliwie dużo osób przyjdzie.
PS3. Osobiście sam przyjdę z godzinnym opóźnieniem, ale jak przyjdę to chcę znać wasze dokładne opinie na temat doboru drabin, dokładny czas budowy katapulty, zasięg strzału, liczbę obsługi, limit ilości siege shieldów na mapie, czas u potrzebnego na uszkodzenie murów. Musicie obczaić najlepsze miejsca do bezpiecznego ustawiania drabin, ewntualnie budować rampy... Sami wiecie, co trzeba robić...