Panowie,
Jesteśmy względnie poukładani z naszą organizacją i po początkowym chaosie zaczynamy w miarę wydajnie wykorzystywać nasz potencjał ludzki i terytorialny, Mam jednak prośbę, by każdy sprawdził na TSie ( w opisie kanału "farmienie" ) czy aby napewno jest w dobrej lokacji i wykonuje właściwe dla siebie zadanie. Większość jest już na miejscu, jednak mamy paru ciągle zdezorientowanych gagatków, dlatego proszę o uwagę.
Nie zapomnijcie, że mamy dzisiaj 2 bitwy (patrz post Glaedra wyżej) o dwie kolejne wioski.
Na opisach pozostałych kanałów z sekcji Strategusa, znajdziecie linki do wewnętrznego forum (rejestrować się - masa informacji technicznych) , a także wiele innych interesujących rzeczy, jak instrukcje, mapy itd.
Proszę wszystkie na bieżąco sprawdzać, bo sytuacja jest dynamiczna!
PS. Nie zamęczajcie mnie ciągłymi pytaniami, wszystko co ważne jest w opisach, a do tego jest masa ludzi świetnie zorientowanych w temacie, dlatego proszę o trochę wytchnienia (oprócz was, mam jeszcze na głowie zagraniczniaków z masą różnorakich spraw), więc zanim mnie o coś zapytacie, wpierw pogadajcie z innymi weteranami GO.
PS. Widzę na mapie trochę "śpiących królewien" Lokacja ok, ale wejść i farmić to już nie łaska... do roboty ludzie, szczególnie że zazwyczaj jest to jedno czy dwa kliknięcia... i jeszcze jedno, każdy kto przyłączył do frakcji w Stracie, a nie ma jeszcze tagu _the_Grey powinien go sobie sprawić, nawet jeśli nie upłynął wcześniej wyznaczony okres aklimatyzacyjny. Te osoby przeszły test.