Panowie,
Kolejna dobra wiadomość. Do naszej "bandy" oficjalnie dołączył klan REF. W tej sytuacji mamy na pokładzie dwa najsilniejsze polskie klany i masę świetnych graczy "niezrzeszonych" w organizacjach rodem z nativa.
Rodacy - apeluję do WAS byście nie dołączali do obcych klanów zagranicznych. Mamy niepowtarzalna okazję odnieść w Strategusie spektakularny sukces na miarę ostatnich mistrzostw świata, gdzie nasi kumple umieli podać sobie rękę i mimo wielu różnic i zadawnionych konfliktów wprost roznieśli przeciwników!
Nie bierzmy przykładu z innych nacji, które w bezsensowny sposób przenoszą rywalizację z nativa do cRPG. Ta scena rządzi się innymi prawami i tylko jedność , lojalność i masowe poparcie jest gwarancją sukcesu, z którego wszyscy będziemy czerpać satysfakcję.
Strategus rusza lada dzień. Potrzebujemy WAS wszystkich, dlatego zapraszamy serdecznie do współpracy. Gwarantujemy świetną zabawę i naprawdę przyjazną atmosferę. Klany z nativa, mają zapewnioną swoistą autonomię i obiecuję, że każda z grup znajdzie swoje miejsce w naszym imperium. Co prawda nabór z mniejszych klanów będziemy prowadzić indywidualnie, ale zalecam aby w waszym imieniu zgłaszali się wasi liderzy.
Przemyślcie naszą propozycję! Kto nie jest z nami jest przeciwko nam! Nie będziemy tolerować, żadnych innych polskich klanów cRPG. Tylko jedność i swoisty patriotyzm.
Pamiętajcie tylko, że w tak dużej organizacji jak nasza, wymagana jest swoista dyscyplina, której bezwzględnie wymagamy. Trollerka nie wchodzi w rachubę.
Z poważaniem,
Harpag
PS. Planowałem wyjazd na kilka dni, jednak paskudne przeziębienie zmusza mnie do pozostania w domu, dlatego zapraszam na rozmowy w ten weekend. Uwierzcie mi na słowo, że nie gryzę :D