Hmpf...Kuyak jest taki..."powszechny".Wszyscy w tym teraz łażą.
Od poczatku przestrzegałem , że o wyróżnianiu się z tłumu randomów w
kuyakach można zapomnieć(może za jakiś czas mniej ludzi zacznie w tym chodzić, ale wątpię -nie dość że są, ekhm,
słitaśne:), to mają niezłe paramatry w swojej klasie), natomiast v
ox populi, vox dei, a przede wszystkim
vox Harpag;).
Sprzedałem już, z bólem serca, lamelkę- żeby mnie w oczy nie kłuła i nie przywoływała wspomnień,heh...
No i kupiłem już lżejszego
Kuyaka(a nawet go zmodyfikowałem:) i będę próbował w nim czasami coś ustrzelić z siodła;), natomiast do ciężkich łuków(WB/LB) pozostaje
pielgrzym(tu raczej alternatywy nie ma).
PS Zwróciliście uwagę, że, obecnie, konie po 3-im modifierze zyskują hit point'y(+10 do
bazy) ?- nic dziwnego, że się namnożyło cavs'ów/HA, a będzie ich jeszcze więcej...
PS1 No i czas się ogolić:D, bo hiszpańska bródka, nijak nie konweniuje z kuyakiem, może z czasem jakąś brodę/wąsy zapuszczę, bo być gołowąsem też na dłuższą metę chyba nie uchodzi...
EDIT: down@
VolvTo nie chodzi o celność/celownik (która rzeczywiście po ostatnich patchach tak dramatycznie nie spada, jak to było wcześniej), chodzi o szybkość (naciągu), a tę przerabiliśmy na duelach;)- doskonale wiem jak to wygląda i w jakim stopniu zależy od ciężaru armoru(niezależnie od jego nazwy).
Zatem można, a nawet trzeba strzelać z LB(ze względu na max damage)-sam stanąłem przed dramatycznym;)wyborem, który łuk ulepszać-WB(który, imho, jest w tej chwili najbardziej uniwersalnym łukiem) czy LB, i jednak wybrałem ten ostatni(tylko dlatego że mogłem Sobie pozwolić na modyfikację dwóch łuków-a zatem jestem
skazany* na SB+LB).
Bedę go używał tylko na defensywnie umiejscowionych spawnach i z mocnym wsparciem naszej piechoty i przeciwko piechocie(bo o pojedynkach łuczniczych raczej trzeba zapomnieć)- w takich sytuacjach, rzeczywiście/chyba/może/na pewno- kuyak, nie będzie aż tak bardzo przeszkadzał, zobaczymy...
*-
skazany, bo chwilowo(?) nie planuję przechodzenia w kolejne generacje, przynajmniej dopóki nie przetestuję 33 lvl, a to
trochę potrwa....