Tak, wszystko będzie podchodziło pod system uszkodzeń/napraw.
Ale jaki będzie balans zysków/kosztów po patchu, tego nie wie nikt(bo podejrzewam, że nawet chadz tego jeszcze nie wie), natomiast ostatnie doniesienia z poligonu/betapatcha (choćby od Erasmasa , parę stron wcześniej), są takie , że można nawet wyjść na zero przy ekwipunku o wartości 35k golda.
Przy okazji, z pewnością warto zainwestować w mocne buty, ze względu na zmniejszenie wszystkich tarcz.
No i zawsze będzie można sprzedać drogi eq, po niezłej cenie-bo patch wprowadzi horrendalne ceny na większość sprzętu-czyli, jak coś kupować, to właśnie teraz.
Aha, wiadomo też, że najbardziej będą premiowane seryjne zwycięstwa(pierwsza runda x1 gold/exp, druga runda x2, etc., etc.).
Może być fajnie, bo będzie większa determinacja by walczyć o każdą kolejną rundę i jak najwyższą pulę.
Nie wiem tylko, jak to rozwiązane zostanie na Siege, bo tam jak wiadomo, obrona zamku praktycznie się zdarza.
EDIT:Najprawdopodobniej będzie wygladało to tak, że każdy będzie miał po, co najmniej, 2 sety.W tym jeden tani/roboczy , do zarabiania kasy, kiedy będzie brakowało gotówki na bieżącą naprawę seta głównego/galowego;).
EDIT1 @down: eee nooo...gratki Argaleb, świetne staty, zwłaszcza zważywszy jaką miałeś konkurencję w teamie i twój ping(nie zgłosiłem się do tej bitwy , bo dziś nie miałem pewności na 100% czy będę, no i po wczorajszej wpadce wolałem nie ryzykować totalnej kompromitacji)