Harpag,
Ja już o tym wspominałem( w wątku cRPG), że z jednej strony, " największe obrażenia, najprawdopodobniej, można zadawać korzystając z Coursera, co w sumie potwierdzają moje doświadczenia{wprawdzie nikłe, ale jednak} z native."
Ale druga strona medalu wygląda tak, że to jedyny koń(od diff 3 w górę) , którego można powalić jednym szotem(właściwie to mierzyłem na komorę a nie w łeb;), ale tylko z najbliższej odległości , i tylko jeśli idzie na czołówkę.
Bo w takim przypadku ta jego szybkość jest zabójcza dla niego(dochodzi do tego jeszcze kwestia tego, że muszę strzelić w optymalnym czasie naciągu, a na to potrzeba odrobinę więcej czasu(niż przy zwykłym sianiu) i że obrażenia będą maksymalnie policzone, a z tym jak wiadomo różnie bywa, nawet z wysokim WPF)
Fakt, wyglądalo to spektakularnie jak się ślizgnąłeś(wraz z padliną kobyłki) jakieś 5m między moimi nogami:D, szkoda tylko, że pózniej już tylko ja( mało spektakularnie), dostawałem lancą pod siódme żebro ;) .
Notabene; gdybym zdjął tego rumaka wcześniej miałbym szansę poczęstować Cię kataną, zanim byś się pozbierał z gleby, a tak byłeś już za daleko, żeby dobiec na czas.
EDIT: @ Fraa_Erasmas, pytałeś się wczoraj, czy oglądałem te statystyki z francuskiej linki( podanej przez Harpaga) i teraz dokładniej tam zerknąłem i jestem w lekkim szoku:), nie wiem jak oni to wyliczyli(bo ja zaliczam masę zgonów, zwłaszcza na początku gena), ale zamykam pierwszą dziesiątkę, jeśli chodzi o ratio na 4 serwerze.
Jeśli tak ,to rzeczywiście, przyznaję, że z tym swoim autodefetystycznym asekuranctwem wyszedłem na totalnego sciemniacza;)
EDIT:@upHarpag
Hehe, no rzeczywiście, wychodzi na to , ze mam mocne plecy u Francuzów:), zauważyłem też wczoraj , że coś nie gra, kiedy po baaardzo przeciętnej grze ratio i tak mi skoczyło do góry.
Mam nadzieję tylko(bo całkiem nieżle wypadłem tam też w headshotach{jak i oberwanych od innych;} na poprzednim nicku) ,że całe ta strona nie jest sfejlowana.
Bo zaczynam mieć zasadnicze wątpliwości , co do ich rzetelności.