Wielkie dzięki za zaproszenie, ale, niestety, wszystko wskazuje na to, że się nie doczłapię do 12.00 do Gisim.
Pomimo tego, że przekierowałem się(zaraz po przeczytaniu info o bitwie) z podróży do Bulugar(gdzie płaci się 9g za godzinny postój i szanse rekrutacji wynoszą 59%), okazało się(o czym nie wiedziałem), że i tak muszę dokończyć tę podróż, zanim wybiorę się do Gisim. Obecnie jestem pod Ichamur, i z takim tempem przemieszczania się mam chyba mizerne szanse , żeby dotrzeć na czas bitwy.
No nic, sorry za zamieszanie, będę trzymał za was kciuki- patrząc na składy obu stron powinniście Sobie poradzić z najeżdźcami.
Powodzenia!
PS Jeśli nie zdąże, to jest możliwość zmiany opcji i wejścia na mapę jako obserwator?
PS1 Tym bardziej żal mnie ogarnia ,że nie wezmę udziału w tej bitwie(bo chyba w 4,5h nie mam żadnych szans na dotarcie?), bo specjalnie dla niej zarwałem wczoraj sporo czasu, żeby w ekspresowym tempie nabić 158WPF (archery), bo bez tego, nawet jakbym się pojawił, wyjątkowo mizerne dałbym wsparcie.
@down
Dzięki Arris za info, wychodzi na to , że niepotrzebnie się namaszerowałem, w te i wewte:)