Panowie,
Wiem, że znacie się na mokrej robocie, dlatego jest sprawa. Potrzebna mi głowa niejakiego Leuthena.
Ze względu na trudność w dotarciu do celu (połacie cRPG’owych serwerów są wielkie, a i droga do nich nie dla każdego jest łatwa), jestem gotów zaoferować czyste złoto, w ilości równej wadze jego wykrwawionych (minus 5,5 -6,5 kg) zwłok (waga netto, bez zbroi), płatne w calradyjskich złotych dukatach lub poprzez Pay –Pal (lol) do wyboru.
Jeśli wejdziecie w taki interes, to płatność w złocie macie realnie zagwarantowaną w ciągu 3 (trzech) dni roboczych od daty uruchomienia Strategusa, płatne transferm z Praven. (bez kitu!)
Szczegóły jeszcze dogadamy zaraz po ważeniu.
Co do samego Leuthena, to ukrywa się pod przykryciem damskich łaszków, a także pod damskim nickiem Falka_of_Rose. Ale nie dajcie się zwieźć fizjonomią. To przebiegły okrutnik xD, który ostatnio z premedytacją :-) dołączył do największego z naszych wrogów, do Order of the Rose.
Ponieważ sprawa nie jest prywatna, tylko polityczna , to mogę też dodać, że temu, kto wykona takie zlecenie do końca tego miesiąca kalendarzowego, osobiście nadam tytuł HONOROWEGO OBYWATELA PRAVEN, a także obywatelstwo Grey Order dla niego ,oraz jego rodziny i firmy.
PS. Liczę, że trudności techniczne (mod), nie będą stanowić większego problemu (pomogę), szczególnie że termin długi, a zapłata naprawdę godziwa. Zapraszam serdecznie na naszego TS’a celem ustalenia detali , przy okazji, chętnie Was poznamy :-)
Pozdrawiam,
Harpag
EDIT: Panowie, zapomniałem o najważniejszym! Musicie go pojechać z łapki ! Zastrzeliwywać, to mogę go sam...
EDIT2: @ down Liveon i Hitmeni
Genialne! Zapłacę 100% z budżetu GO i z osobistej sakiewki dorzucę 12,5%! Może Liveon i inni jeszcze coś dorzucą od siebie... Przemyślcie sprawę Panowie Zabójcy...
psss... Liveon...tylko czy powiedzieć im o cholernym armecie... chyba by wypadało, tak z uczciwości...