Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][HITMEN] HITMEN  (Przeczytany 16805 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    Odp: [Native][HITMEN]HITMEN
    « Odpowiedź #150 dnia: Marca 07, 2011, 15:52:36 »
    Panowie,

Wiem, że znacie się na mokrej robocie, dlatego jest sprawa.  Potrzebna mi głowa niejakiego Leuthena.
    Ze względu na trudność w dotarciu do celu (połacie cRPG’owych serwerów są wielkie, a i droga do nich nie dla każdego jest łatwa), jestem gotów zaoferować czyste złoto, w ilości równej wadze jego wykrwawionych (minus 5,5 -6,5 kg) zwłok (waga netto, bez zbroi), płatne  w calradyjskich złotych dukatach lub poprzez  Pay –Pal (lol) do wyboru.

Jeśli wejdziecie w taki interes, to płatność w złocie macie realnie zagwarantowaną w ciągu 3 (trzech) dni  roboczych od daty uruchomienia  Strategusa, płatne transferm  z Praven. (bez kitu!)
    Szczegóły jeszcze dogadamy zaraz po ważeniu.

Co do samego Leuthena, to ukrywa się pod przykryciem damskich łaszków, a także pod damskim nickiem  Falka_of_Rose. Ale nie dajcie się zwieźć  fizjonomią.  To przebiegły okrutnik xD, który ostatnio z premedytacją :-) dołączył do największego z naszych wrogów,  do Order of the Rose.
    Ponieważ sprawa nie jest prywatna, tylko polityczna , to mogę też dodać, że temu, kto wykona takie zlecenie do końca tego miesiąca kalendarzowego, osobiście nadam tytuł  HONOROWEGO OBYWATELA PRAVEN, a także obywatelstwo Grey Order dla niego ,oraz jego rodziny i firmy.
    PS. Liczę, że trudności techniczne (mod), nie będą stanowić większego problemu (pomogę), szczególnie  że termin długi, a zapłata naprawdę godziwa. Zapraszam serdecznie na naszego TS’a celem ustalenia  detali , przy okazji, chętnie Was poznamy :-)

Pozdrawiam,
    Harpag

EDIT: Panowie, zapomniałem o najważniejszym! Musicie go pojechać z łapki ! Zastrzeliwywać, to mogę go sam...

EDIT2: @ down Liveon i Hitmeni
    Genialne! Zapłacę 100% z budżetu GO i z osobistej sakiewki dorzucę 12,5%! Może Liveon i inni jeszcze coś dorzucą od siebie... Przemyślcie sprawę Panowie Zabójcy...
    psss... Liveon...tylko czy powiedzieć im o cholernym armecie... chyba by wypadało, tak z uczciwości...
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2011, 16:44:23 wysłana przez Harpag »

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #151 dnia: Marca 07, 2011, 16:31:23 »

EDIT: Panowie, zapomniałem o najważniejszym! Musicie go pojechać z łapki ! Zastrzeliwywać, to mogę go sam...

Nie no, gdyby wielce szanowni panowie  Zabójcy, przeprowadzili proces lapidacji na główce rezolutnej Falki(mówiąc wprost- gdyby zarobiła heda z kamienia), to  ja bym uznał, że to jak najbardziej mieści się w konwencji i poetyce, tym  bardziej , że pojechać z łapki Różaną Falkę, choćby na Siege, to   chyba niezbyt wielkie wyzwanie, zwłaszcza dla ludzi tak obeznanych ze swym cechowym fachem, jak Hitmeni...
    W przypadku ukamienowania, uznałbym za dopuszczalne(biorąc pod uwagę realia i reminiscencje historyczne) działanie zbiorowe, czyli kupą(kamieni) mości Panowie...

EDIT: @up Harpag

Rzeczywiście, o armecie wiedzieć  trza musowo - to czapeczka dająca najlepszą ochronę głowy z helmetów dostępnych w cRPG, podobno można przeżyć  nawet 2 bełty ulokowane w pecynie(wcale też bym się nie zdziwił , gdyby Falka/Leuthen już ją ulepszył/zmodyfikował).

Dlatego nie będę się szczypał, dofinansuję budżet  wymiaru sprawiedliwości/Hitmenów, skromną, ekhm, kwotą 60 000 sztuk złota(1000-krotność ochrony,jaką daje armet), za zabójczego heda(za pospolite ukamienowanie dorzucam ze swej prywatnej kiesy 30k golda na dowolnie wskazane szwajcarskie/strategusowe konto)- wszystko to liczone wg kursu złota(strategusowego) na dzień dzisiejszy(7.03.2011, 17:37).

PS Ze swej strony gwarantuję też wsparcie logistyczne(przygotowanie odpowiednich buildów) w przeprowadzeniu tej, jakże skomplikowanej operacji specjalnej.

« Ostatnia zmiana: Marca 07, 2011, 17:37:30 wysłana przez Liveon »

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Marca 07, 2011, 17:32:45 »
    Dlatego nie będę się szczypał, dofinansuję budżet  wymiaru sprawiedliwości/Hitmenów, skromną, ekhm, kwotą 60 000 sztuk złota(1000-krotność ochrony,jaką daje armet), za zabójczego heda(za pospolite ukamienowanie dorzucam ze swej prywatnej kiesy 30k golda na dowolnie wskazane szwajcarskie/strategusowe konto).

Jak byście mieli wątpliwości czy to dużo, to informuję że za 100.000 złotych pieniążków można było dotychczas solidnie wyposażyć armię z 1000 chłopa :-) Ja tyle nie mam żeby się tu licytować z kolegami ... ale koncepcję popieram i chętnie popatrzę na Wasze smętne zwłoki rozpłatane wielkim dwuręcznym mieczem Falki_of_Rose :-)

PS No i jeszcze jedno - jeśli weźmiecie to zlecenie to wejdziecie na ogromny rynek, a w tej branży możecie nawet mieć konkurencję ;-)

PS2:
    PS Ze swej strony gwarantuję też wsparcie logistyczne(przygotowanie odpowiednich buildów) w przeprowadzeniu tej, jakże skomplikowanej operacji specjalnej.

No to ja mam pomysł:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2011, 19:05:37 wysłana przez Fraa_Erasmas »

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #153 dnia: Marca 07, 2011, 19:25:33 »
    Przyjmujemy tylko zlecenia z Native

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #154 dnia: Marca 07, 2011, 19:27:57 »
    Przyjmujemy tylko zlecenia z Native

Prosto, treściwie, bezlitośnie. Cały HITMEN. ;>
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #155 dnia: Marca 07, 2011, 21:56:38 »
    Ale macie poczucie humoru ;-) Jak obsługa w mięsnym w czasach PRL-u lol ... Przypuszczaliśmy, że nie braliście żadnych zleceń na w modach, ale aż tak słabo, żeby nawet nie podjąć próby... zresztą z  waszą wrażliwością, nie mogli byście skrzywdzić muchy... :-) W ten niekonwencjonalny sposób, chcieliśmy wam tylko powiedzieć, że jeśli niektórzy z was grają w cRPG (czego nigdy nie wiadomo), to zapraszamy do wspólnego grania. Szczególnie późną porą. To tyle.
    Swoją drogą, straszna ściema z tym odrzuceniem zlecenia... jak wy teraz poradzicie sobie z wizerunkiem?  :-)
    PS. Z Leuthenem i tak mamy na pieńku, od kiedy się na mnie pogniewał, więc nie mam problemu, żeby robić małe widowisko z jego dołączenia do Różyczek :-)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #156 dnia: Marca 07, 2011, 22:06:39 »
    Ich wizerunek na tym nie ucierpi, o to się nie trzeba martwić. W statucie klanu jest napisane że nie wykonują zleceń poza native : )
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #157 dnia: Marca 08, 2011, 00:10:03 »
    Hej z klanów na stronie zróbcie aktualizacje i dodajcie choćby BS a usunciE GSE z klanów. Na kogo ja teraz będę dawal zlecenia :-(
    (click to show/hide)

Offline zeus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Marca 16, 2011, 22:01:54 »
    Uwielbiam ten klan.Świetnie się z nimi gra i wgl . Szkoda tylko że od 18 lat  przyjmują

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #159 dnia: Marca 16, 2011, 22:13:46 »
    Uwielbiam ten klan.Świetnie się z nimi gra i wgl . Szkoda tylko że od 18 lat  przyjmują

Dzięki Zeus (jesteś tym zeusem, co próbował 3 razy podania składać?) gdybyśmy zrezygnowali z limitu wieku to było by nas około 50 ludzi, a to już by zniszczyło super klimat jaki jest teraz w klanie. Dlatego skrupulatnie sprawdzamy umiejętności (chociaż mamy rekrutów w akademi zabójców) i zachowanie graczy zanim do nas dojdą :) Pozdrawiam

Ps. Wkrótce więcej o rekrutacji w naszym klanie mam nadzieje :D
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #160 dnia: Marca 20, 2011, 15:21:06 »
    Witamy w naszych szeregach nowych zabójców:
    - HITMEN_Elandil
    - HITMEN_Yoda
    - HITMEN_NIFN

Pokładamy w was duże nadzieje :)

Ps. Przypominam, że rekrutacja wciąż jest otwarta, zapraszamy :)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #161 dnia: Marca 20, 2011, 16:07:54 »
    Trzech nowych zabójców za jednym zamachem no no...jakiś czas temu składałem wam propozycję sparingu, generalnie z tego co widziałem rozegraliście zaległe sparingi. Czy dalibyście radę w niedalekiej przyszłości zagrać mecz 12 vs 12?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #162 dnia: Marca 20, 2011, 16:11:51 »
    Też się Jarsuss rozpisał :)

Pragnę serdecznie powitać po dość ekspresowym wejściu w moim wykonaniu, wszak jak moi koledzy z klanu wiedzą, gram w Warbanda od niebotycznie krótkiego czasu :)

Cieszę się z dobrego przyjęcia w klanie i mam nadzieje na dalszy rozwój moich, póki co średnich, umiejętności :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #163 dnia: Marca 20, 2011, 23:11:46 »
    A jednak Nifanku... Myślałem, że nie dasz się złamać;-)
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #164 dnia: Marca 20, 2011, 23:18:51 »
    Może napisałem to nie na tym forum, ale czy można realizować zlecenia na Hitmenów? Chętnie zleciłbym przemodelowanie Nifanka. ;)

EditDOWN: No to ma problem. Tylko go znajdę, cwaniaczek jeden. :P
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2011, 23:40:42 wysłana przez Tymbark »