Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 94461 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #330 dnia: Września 03, 2016, 22:54:34 »
    Powodzenia w obu turniejach, oby poszło wam jak najlepiej!

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #331 dnia: Września 04, 2016, 20:58:48 »
    Ja mam takie pytanko do waszego lidera Blackhawka, mianowicie dlaczego szanuje on brudasów? Moze jakies ukryte korzenie?

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #332 dnia: Września 05, 2016, 23:38:25 »
    Podsumowanie meczu z NabClub
    12-3 dla PE
    Przeciwnik do najlepszych nie należał, dlatego spodziewaliśmy się łatwej wygranej. Mieliśmy przewagę w każdym możliwym aspekcie. Przeciwnicy urwali nam 3 rundy przez głupie błędy, których dałoby się uniknąć. Team dogaduje się coraz lepiej, ale jeżeli chcemy wygrywać z lepszymi teamami czeka nas sporo pracy. Udało nam się zorganizować solidny skład, ze wsparciem zagranicznych graczy. Poważną różnicą jest zmiana dowodzącego, którym od lat był Blackhawk a teraz zastąpiłem go ja. Na pytanie czy słusznie odpowiedzą rezultaty kolejnych meczy. Jesteśmy w dobrej myśli na kolejne mecze. Szanse na top8 turnieju są naprawdę realne. Podsumowania bardziej wyrównanych meczy będą dłuższe, bo tu nie ma czego opisywać. Po prostu dominacja:P Kamillo na dniach wrzuci zapowiedź kolejnego meczu z FTW.

PS. Powodzenia dla Hitmenów i WSC w meczu z AE :D

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #333 dnia: Września 05, 2016, 23:58:00 »
    Ale teraz Blackhawk spokojnie będzie mógł zachodzić wrogów od tyłu, gdyż nie będzie zajęty dowodzeniem :P

Powodzenia w kolejnych meczach i gratuluję wygranej.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #334 dnia: Września 06, 2016, 18:20:47 »
    Blackhawk od tyłu zachodzi wyłącznie swoich strzelców. Chodzą słuchy, że pewien gracz z nickiem zaczynającym się na grube P poczuł się urażony. Swoją drogą, to fajnie się strzela w Kamillo, bo wtedy głośno krzyczy i obiecuje nasłać ukraińców, polecam każdemu!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #335 dnia: Września 06, 2016, 19:44:51 »
    Swoją drogą, to fajnie się strzela w Kamillo, bo wtedy głośno krzyczy i obiecuje nasłać ukraińców, polecam każdemu!
    Muszę tutaj zaprzeczyć. Od miesiąca nic nie powiedziałem o Ukrainie, jedynie wypowiedziałem słowo "Konoplyanka" gdyż widziałem go w rosterze jednej z drużyn w WMT. To ważne, bo nie chcę by ktoś sporządzał w dalszym ciągu na mnie teczkę i w przyszłości raz jeszcze wykorzystał przeciwko mnie pomówienia Gancza, które nijak się mają z prawdą. ;)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #336 dnia: Września 06, 2016, 20:29:37 »
    Zapomniałem, że są tutaj nieprzychylne nam osoby. Przepraszam, skłamałem :/

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #337 dnia: Września 07, 2016, 21:21:28 »
    Kamil teraz podrywa Ukrainkę od blackhawka, to już nawet nie piśnie słówkiem o Ukrainie :p A Turasom jak się obrywało tak się obrywa. Ostatnio znaleziono dokumenty, z których wynika, że praprapraprapradziad Kamila w linii prostej był pierwszym Polakiem, który pluł na Turasów. Jego słowa padły w 1621 roku, pod Chocimiem, a powiedział "A żeby was diabli na wódkę wzięli, psie syny". Za zasługi przodek został nobilitowany przyjmując za herb szablę w tyłku turbaniarza, a jego następcy zawzięli się na Turków. I tak leciało przez Wiedeń, drugi Chocim i ciągnie się do dzisiaj ;)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #338 dnia: Września 07, 2016, 21:26:32 »
    Kamillo pochodzi z Zagłobów, dlatego taki wygadany :v

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #339 dnia: Września 09, 2016, 10:23:48 »
    Piątek, piątunio, zapowiedziunio:

Nastał piątek, czyli, zgodnie z obietnicą wrzucam zapowiedź naszego kolejnego spotkania w WMT.
    Jak już zdążył napisać Warhammer, naszym kolejnym przeciwnikiem w drodze do złota w turnieju jest FTW. Będzie to nasz pierwszy poważniejszy sprawdzian w tym turnieju. Podchodzimy z respektem do rywala, jednak nie zamierzamy odpuszczać Robinowi i jego świcie. Dla Warhammera, mnie i Broomsticka jest to okazja zmierzyć się po raz pierwszy przeciwko dawnym kolegom z zespołu w oficjalnym meczu po opuszczeniu klanu. Starcie to zapowiada się niezwykle interesująco, gdyż oba zespoły reprezentują podobny poziom. Na TW powstał wątek, gdzie można obstawiać wszystkie spotkania danej kolejki. Większość użytkowników stawia jednak na zwycięstwo FTW. Jakie są Wasze typy ? Możecie pisać poniżej. :)

Ok, ale wracając do meczu. Porównując skład, jakim dysponowało FTW kiedy grałem tam ja i Warhammer, do dzisiaj pozostali tylko Robin, Deztructor, HolyWarrior, Sabo i Potatologic. Robin dokonał sporo roszad, ściągnął kilku silnych graczy, zobaczymy czy przyniesie to oczekiwany przez niego efekt. Jak już wspomniałem, będzie to nasze pierwsze trudniejsze starcie w tym turnieju. Znamy możliwości przeciwnika i wiemy, że przy odpowiedniej frekwencji, skupieniu i odrobinie szczęścia możemy wygrać to spotkanie. Dysponujemy silnym i zgranym zespołem, musimy to tylko umieć wykorzystać. Na pewno należy uważać na strzelców i kawalerię drużyny przeciwnej, gdyż to najsilniejsze aspekty FTW na ten moment.
    Po rozegraniu kilku treningów jesteśmy dobrej myśli. Mapy są na pewno lepsze niż tydzień temu. Nasza forma i zgranie na pewno wygląda lepiej niż jeszcze 2 tyg. temu. Teraz wszystko w naszych rękach i myszkach. Jeżeli ktoś nas lubi, niech trzyma za nas kciuki w niedzielę od 20.30 polskiego czasu. :D

Dokonaliśmy również jeszcze jedno wzmocnienie, która było dla nas kluczowe - udało nam się pozyskać bardzo dobrego strzelca, jakim bez wątpienia jest Broomstick. Na szczęście dla nas, tutaj żadne kapusie nie miały okazji do działania i Broomstick nie opuścił nas już po 1 dniu. :D
    Oznacza to, że na ten moment posiadamy 16 silnych zawodników w rosterze. To bardzo dobrze, ponieważ w przypadku nieobecności lub jakiś problemów osoby z pierwszego składu, możemy ją zastąpić zmiennikiem, który również gwarantuje odpowiedni poziom :)

Cóż, to tyle. Nie chcę w zapowiedziach dokonywać jakieś analizy drużyny przeciwnej, oraz naszej, ponieważ nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Na pewno są osoby, które lepiej się na tym znają, co pokazały na Taleworlds. Ja po prostu chcę napisać kilka słów o meczu z naszego punktu widzenia. Jak już pisałem, niedziela 20.30 gramy nasze drugie spotkanie w WMT ! Możliwe, że pojawi się screen w języku polskim, ponieważ Jurdas napisał swoją prośbę w odpowiednim wątku turnieju. Zobaczymy, jak to będzie. Jestem pewien, że jeśli coś takiego będzie miało miejsce, zostaniecie poinformowani w tym wątku. Pamiętajcie tylko o subie i dotacji dla Jurdasa :D

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #340 dnia: Września 09, 2016, 11:38:32 »
    Mam nadzieję, że dostanę w końcu dostęp do streamer moda, bo jeżeli nie, to na pewno nie będzie to wyglądało zbyt dobrze od wizualnej strony :(
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #341 dnia: Września 09, 2016, 13:39:41 »
    Piątek, piątunio, zapowiedziunio:

Nastał piątek, czyli, zgodnie z obietnicą wrzucam zapowiedź naszego kolejnego spotkania w WMT.
    Jak już zdążył napisać Warhammer, naszym kolejnym przeciwnikiem w drodze do złota w turnieju jest FTW. Będzie to nasz pierwszy poważniejszy sprawdzian w tym turnieju. Podchodzimy z respektem do rywala, jednak nie zamierzamy odpuszczać Robinowi i jego świcie. Dla Warhammera, mnie i Broomsticka jest to okazja zmierzyć się po raz pierwszy przeciwko dawnym kolegom z zespołu w oficjalnym meczu po opuszczeniu klanu. Starcie to zapowiada się niezwykle interesująco, gdyż oba zespoły reprezentują podobny poziom. Na TW powstał wątek, gdzie można obstawiać wszystkie spotkania danej kolejki. Większość użytkowników stawia jednak na zwycięstwo FTW. Jakie są Wasze typy ? Możecie pisać poniżej. :)

Ok, ale wracając do meczu. Porównując skład, jakim dysponowało FTW kiedy grałem tam ja i Warhammer, do dzisiaj pozostali tylko Robin, Deztructor, HolyWarrior, Sabo i Potatologic. Robin dokonał sporo roszad, ściągnął kilku silnych graczy, zobaczymy czy przyniesie to oczekiwany przez niego efekt. Jak już wspomniałem, będzie to nasze pierwsze trudniejsze starcie w tym turnieju. Znamy możliwości przeciwnika i wiemy, że przy odpowiedniej frekwencji, skupieniu i odrobinie szczęścia możemy wygrać to spotkanie. Dysponujemy silnym i zgranym zespołem, musimy to tylko umieć wykorzystać. Na pewno należy uważać na strzelców i kawalerię drużyny przeciwnej, gdyż to najsilniejsze aspekty FTW na ten moment.
    Po rozegraniu kilku treningów jesteśmy dobrej myśli. Mapy są na pewno lepsze niż tydzień temu. Nasza forma i zgranie na pewno wygląda lepiej niż jeszcze 2 tyg. temu. Teraz wszystko w naszych rękach i myszkach. Jeżeli ktoś nas lubi, niech trzyma za nas kciuki w niedzielę od 20.30 polskiego czasu. :D

Dokonaliśmy również jeszcze jedno wzmocnienie, która było dla nas kluczowe - udało nam się pozyskać bardzo dobrego strzelca, jakim bez wątpienia jest Broomstick. Na szczęście dla nas, tutaj żadne kapusie nie miały okazji do działania i Broomstick nie opuścił nas już po 1 dniu. :D
    Oznacza to, że na ten moment posiadamy 16 silnych zawodników w rosterze. To bardzo dobrze, ponieważ w przypadku nieobecności lub jakiś problemów osoby z pierwszego składu, możemy ją zastąpić zmiennikiem, który również gwarantuje odpowiedni poziom :)

Cóż, to tyle. Nie chcę w zapowiedziach dokonywać jakieś analizy drużyny przeciwnej, oraz naszej, ponieważ nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Na pewno są osoby, które lepiej się na tym znają, co pokazały na Taleworlds. Ja po prostu chcę napisać kilka słów o meczu z naszego punktu widzenia. Jak już pisałem, niedziela 20.30 gramy nasze drugie spotkanie w WMT ! Możliwe, że pojawi się screen w języku polskim, ponieważ Jurdas napisał swoją prośbę w odpowiednim wątku turnieju. Zobaczymy, jak to będzie. Jestem pewien, że jeśli coś takiego będzie miało miejsce, zostaniecie poinformowani w tym wątku. Pamiętajcie tylko o subie i dotacji dla Jurdasa :D

Powodzenia, chociaż mam nadzieję przegracie z chłopakami :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #342 dnia: Września 09, 2016, 15:13:54 »
    Dokonaliśmy również jeszcze jedno wzmocnienie, która było dla nas kluczowe - udało nam się pozyskać bardzo dobrego strzelca, jakim bez wątpienia nie jest Ganczo

Mam nadzieję, że Apo przegra wszystkie respy w ortalionach, tak odpowiadajac delikatnie do górnego posta.
    Fajna zapowiedź kamillo, ale mogłeś też opowiedzieć o tym, że podkupiłeś rotę niemieckiej piechoty doborowej żeby osłaniała nam odwrót z serwera

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #343 dnia: Września 09, 2016, 15:51:05 »
    Moim skromnym zdaniem PE powinno wygrać z FTW, FTW bazuje przede wszystkim na dobrej grze kawalerii i supportowaniu ich piechoty, jeśli zostaną wyeliminowani z efektywnej gry to będzie druga wygrana polskiej ekipy.

Mam nadzieję, że Apo przegra wszystkie respy w ortalionach, tak odpowiadajac delikatnie do górnego posta.
    Ganczo, ja ostatnio widziałem screeny od Broomsticka i tam na większości siedzisz na spectcie. Jak to jest, że masz zawsze najwięcej do powiedzenia? Polski Fietta, zamiast grać, wali posty na TFW. Gratuluje umiejętności, statystyki 1-3, zagrany 1 spawn na 5, rozwijasz się. Zawsze mnie to dziwiło, że najwięcej krzyczą ci, którzy najmniej grają - to tak jakby Lew jakimś cudem poszedł do AE i zaczął skandować, że IR to gówno :D
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #344 dnia: Września 09, 2016, 16:05:59 »
    (click to show/hide)

Lubie oglądać mecze, zwłaszcza, jak ktoś kto resetuje staty na IG co runde coś potem ciekawego odpowiada ;). Co do meczy, to jedyny resp jaki zamykałem był wczoraj swadią przeciwko RF. Z reguły robię więcej fragów resp niż ty przez cały mecz. Wyzwij mnie na duela jeszcze. W sumie, skoro efektywność gracza określa się tylko po tym, ilu zabił przeciwników, to mógłbyś zagrać PP z hakkapelitami*bezurazymangoziomeczku* bo u was średnio z fragami na AJDŻI. Zdążyłeś już napisać broomstickowi jak to obrażamy *losowa narodowość i wyznanie* żeby nie dołączył?

Wracając do meczu, FTW jest do ogrania. Jak już zauważył słusznie prusak, spectuje wszystkie mecze i wszystkie spawny bo jestem beznadziejnym graczem a w PE jestem tylko dlatego, że zapłaciłem Emilowi, widzę mocną poprawę w zgraniu PE i dowodzeniu. Dodatkowo, konnych też mamy nie najgorszych, myślę, że nie odstają konnym Robina. Dodać do tego strzelców i naszą piechotę. Mecz nie będzie prosty, ale jest do wygrania :>