Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nord Invasion  (Przeczytany 51449 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Nord Invasion
    « Odpowiedź #210 dnia: Marca 31, 2013, 19:26:00 »
    Tak się zkłada że grałem  w to  z  chyba  pięcioma znajomymi :)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #211 dnia: Marca 31, 2013, 20:25:56 »
    Aaa. To dlatego!
    Na serio, grając z drużyną (dodatkowo zgraną) gra się nie nudzi tak szybko. Fajnie jest sobie pograć z ogarniętymi ludźmi.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline WojownikDP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Problem] Nord Invasion
    « Odpowiedź #212 dnia: Kwietnia 08, 2013, 20:57:35 »
    Otóż pobrałem sobie moda NI i założyłem konto.Nivty wszystko dobrze ale gdy się loguje pisze że złe hasło albo nazwa użytkownika.Dane podaje takie jak przy aktywacji konta.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #213 dnia: Kwietnia 10, 2013, 20:41:20 »
    Musisz coś źle robić.
    Spróbuj jeszcze raz założyć konto (inny nick).
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline WojownikDP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #214 dnia: Kwietnia 11, 2013, 14:39:21 »
    Już to robiłem i nic.Może coś źle robię ? MOżna o dokładną instrukcję ? Dzięki

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #215 dnia: Kwietnia 11, 2013, 16:06:03 »
    Dokładniejszej niż na stronie nie ma moim zdaniem, uczymy się angielskiego i masz wszystko jak na dłoni :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline xXWojo96Xx

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #216 dnia: Kwietnia 30, 2013, 14:17:08 »
    A ja pochwalę się że znalazłem parę tekstur z NordInvasion w phantasty modzie (lub odwrotnie :D).
    "biegają sobie konikiem i wymachują rękami jak cepem"    "Kto jest najwspanialszym człowiekiem świata i dlaczego właśnie Lenin?"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Maja 21, 2013, 22:12:53 »
    3 miesiące temu (5 lutego 2013) pisało, że niebawem wyjdzie nowa wersja NI. Czy orientuje się ktoś jak tam stoją prace nad modem? Szczerze to mi się nudziło ostatnio i sobie włączyłem NI, ale te same mapki, red shirty, zero zgrania w drużynie. Wszystko to mnie odpycha od tego moda.
    PS: Po za tym, czy mógłby ktoś dać mi linka do spisu co i na którym lvl etc. się craftuje?
    PS2: Nieważne, już znalazłem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2013, 22:23:07 wysłana przez Rapodegustator »

Offline xXWojo96Xx

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #218 dnia: Maja 22, 2013, 14:43:40 »
    Co do red shirtów - przez pierwsze dwa "tiery" musisz przeboleć na samym asist xp (nabicie T3 wcale nie zajmuje tak długo - jedna runda z dobrą drużyną i 15k asist xp do przodu). Może poprostu trafiłeś na takich ludzi? Bo z tego co widzę to na większości serwerów panuje dobra współpraca(zwłaszcza podczas eventów housowych) .
    "biegają sobie konikiem i wymachują rękami jak cepem"    "Kto jest najwspanialszym człowiekiem świata i dlaczego właśnie Lenin?"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Maja 22, 2013, 21:17:20 »
    Właśnie eventy są zaplanowane, np. jeden odświeża barykady aby nie zniknęły, a nie, że jakiś n00bek zabierze, i albo zmarnuje, albo nie odda bo myśli że to śmieszne. Więc porównywanie jakichkolwiek eventów z normalnym serwerem jest złym porównaniem. Chodź nie powiem, dziś grałem w drużynie gdzie początkowo zapowiadało się zginąć na Troopers'ach, a tu taka niespodzianka. Doszedł nowy team, nie elita, zwykli gostkowie z oszczepami, paru łuczników i może jeden commando, nawet bez sks. Przeżyliśmy Fatsody, i zabiliśmy Princa. No i wygraliśmy! Jeden gostek ledwo wybił 4 hursakli, ale dał rade. Sam powiem, zablokowałem się przy próbie przeskoku przez barykady i Prince mnie dopadł...
    Ale to był lucky day. Zwykle trafiam na red shirty i n00bów, z którymi zwyczajnie nie da się grać, bo są jak mówiłem n00bkami.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #220 dnia: Maja 24, 2013, 18:58:39 »
    idź na hardy
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Maja 26, 2013, 10:00:23 »
    Albo pełne, albo po 1-3 osoby tam grają.
    A nawet jeśli uda się wbić na ostatni slot, to i tak, 5 minut i wszyscy opuszczają serwer, bo albo nie ma już respawnów, albo nikt tomu nie posiada.

Offline Hawkwood

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #222 dnia: Maja 26, 2013, 11:53:38 »
    Albo pełne, albo po 1-3 osoby tam grają.
    A nawet jeśli uda się wbić na ostatni slot, to i tak, 5 minut i wszyscy opuszczają serwer, bo albo nie ma już respawnów, albo nikt tomu nie posiada.

Jesteś pewien, że grałeś w Nord Invasion? Może to jednak jest jakiś inny mod? ;)

Zresztą skoro tak się strasznie męczysz to może lepiej sobie odpuść.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Maja 26, 2013, 18:29:49 »
    Nie mówię że się męczę, ale samemu skirmisherów wybić to zwykły imposible. A nawet jak się uda, to w następnych rundach giniesz.

Offline Hawkwood

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #224 dnia: Maja 26, 2013, 22:26:32 »
    samemu skirmisherów wybić to zwykły imposible. A nawet jak się uda, to w następnych rundach giniesz.

To już zależy od twojego poziomu i sprzętu. Dla niektórych mission impossible to dopiero troopers lub nawet vet pikes. No i zresztą możesz grać choćby i z tymi noobkami - prince'a nie ubija się za każdym razem, nawet ze zgraną ekipą. Grunt to zaliczyć vet pikes i załapać się na hardened metal (zresztą często fala po nich to fala "śmierci").