Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nord Invasion  (Przeczytany 51476 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Nord Invasion
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 30, 2011, 14:55:29 »
    No OK, z Xasanem się pomyliłem. Słowa "ostatnio" mogę używać ile mi się podoba i nie będziesz mi rozkazywał. xD A jeśli chodzisz o tych wszystkich - byliście tam tylko wy. Ale OK, może po prostu sobie na to zasłużyłem, tylko tak wspomniałem.

PS. Opisałem wam swój ekwipunek, bo miałem taką ochotę. Jak ci to nie pasuje, nie wypowiadaj się. -_-

Opinię o postach mogę i będę wyrażać, szczególnie jeżeli dotyczą one bezpośrednio mnie. Przeanalizuj swojego poprzedniego posta, sam napisałeś, że 3x z rzędu zostałeś skickowany nie przez nas, tak więc nie wiem dlaczego teraz piszesz "byliście tam tylko wy".

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 30, 2011, 15:03:36 »
    Możecie przejść na PW?

Ogółem to w NI, tak samo jak w CRPG'u powinny być oddzielne dla graczy z levelem 0-15, 15-30 itp. = większość graczy konnych nie dają dojść piechocie do wroga.                         

Offline BreakIn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 30, 2011, 15:12:09 »
    Kończące zdanie - ja mówiłem o innym przypadku, wtedy was tam nie było.

Co do posta Bloomy'ego - masz zdecydowaną rację, ja podchodzę do takiego sergeanta, chcę go ściąć toporem a tu konny mi wjeżdża i nie dość, że ściąga wszystkich wrogów na siebie, to robi taki rozpier***, że nikt inny nie może nikogo zabić.
    (click to show/hide)

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 30, 2011, 15:18:56 »
    W nowym patchu trochę denerwują mnie Huntsmani, jak na dosyć wczesną falę, są trochę zbyt przepakowani. NA dodatek ta ich przekozacka celność mnie dobija. Z respa do respa headshooty ładują, co jest przesadą w uj. Na dodatek trzeba ich porządnie naparzać, no chyba, że po głowie :).

Zgodzę się, gdy są konni na dinozaurach/czołgach, to nie da się prawie grać. Sami dochodzą do fali, gdzie gracze z niższym lvlem nic nie mogą zrobić. Na dodatek zamiast atakować łuczników, to atakują wieśniaków i słabe jednostki, przez co później zabijają ich łucznicy. Ja ich trochę nie rozumiem. ;|

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 30, 2011, 16:17:28 »
    Nobo trza fragować!

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 01, 2011, 16:56:59 »
    W nowym patchu trochę denerwują mnie Huntsmani, jak na dosyć wczesną falę, są trochę zbyt przepakowani. NA dodatek ta ich przekozacka celność mnie dobija. Z respa do respa headshooty ładują, co jest przesadą w uj. Na dodatek trzeba ich porządnie naparzać, no chyba, że po głowie :).

Zgodzę się, gdy są konni na dinozaurach/czołgach, to nie da się prawie grać. Sami dochodzą do fali, gdzie gracze z niższym lvlem nic nie mogą zrobić. Na dodatek zamiast atakować łuczników, to atakują wieśniaków i słabe jednostki, przez co później zabijają ich łucznicy. Ja ich trochę nie rozumiem. ;|

dlatego powinno być więcej map dla piechoty, coś choćby pokroju mountains

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 01, 2011, 20:37:50 »
    s myślisz, że te dzięsiądki bambu spirów są do czego?

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 02, 2011, 14:56:13 »
    Planuję założenie pierwszego polskiego "domu" w tymże modzie. Potrzebne są do tego dwie osoby, każda musi mieć 10k złota i 250pkt frakcji. Ja już spełniam te warunki także czekam jedynie na drugą osobę. Z tego co czytałem dom zapewnia wiele korzyści (szczególnie dla początkujących).

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 02, 2011, 14:58:34 »
    Gdy założycie dom, to mnie powiadomcie - nie posiadam aktualnie ani jednego ani drugiego wymaganego do bycia założycielem.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 02, 2011, 15:00:38 »
    Co daje taki dom, może się załapię

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 02, 2011, 15:41:01 »
    W planach są dużo większe korzyści np. questy "domowe", na które pracujemy wspólnie. Obecnie nie mam pewności co dokładnie daje, ale początkujący mogą bardzo skorzystać z wysokich lvlów craftingu pozostałych. Przykładowo ja już mam 5lvl i mogę produkować "Leather Jerkin" (23b, 6l), który jakby nie patrzeć jest o wiele lepszy od początkowych pancerzy, wprowadzony jest bezpłatny handel między członkami domu.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 02, 2011, 15:44:09 »
    liderem raczej nie będe, bo nie mierze aż tak wysoko, aczkolwiek mogę się coś dołożyć do tej chatki

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 02, 2011, 16:41:23 »
    Każde przyjęcie nowego członka kosztuje 500g, dodatkowo codziennie trzeba opłacać pewnego rodzaju "podatek" w wysokości 100g, także na datki przyjdzie jeszcze czas :)

Offline matex1200

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 02, 2011, 19:54:54 »
    Moja opinia na temat tego moda jest jak najbardziej pozytywna.Gram pod nickiem matexPL , jeśli sie szykuje jakis house to moge dołączyć.Mam też pytanie
    1.Na którym lvl można iść w dalszy poziom rozwoju , i jak na przyklad zdobyć punkty mounted bez konia i kiedy odblokowuje sie lepszy eq.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 02, 2011, 20:11:17 »
    Moja opinia na temat tego moda jest jak najbardziej pozytywna.Gram pod nickiem matexPL , jeśli sie szykuje jakis house to moge dołączyć.Mam też pytanie
    1.Na którym lvl można iść w dalszy poziom rozwoju , i jak na przyklad zdobyć punkty mounted bez konia i kiedy odblokowuje sie lepszy eq.

Klasę możesz wybrać na 5 lvlu mając 5 class pointów i wymaganą ilość umiejetności danej klasy. Jeżeli nie masz konia - nie zdobędziesz. Jedyne wyjście to zabieranie koni poległym towarzyszom, czy wrogom. Lepsze eq odblokowujesz po awansowaniu na kolejny stopień w swojej klasie