Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który z klanów jest lepszy jeśli chodzi o grę na CW ?

IG
    49 (55.7%)
    22nd
    39 (44.3%)

Głosów w sumie: 88

Autor Wątek: Który klan waszym zdaniem lepszy ?  (Przeczytany 9359 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Który klan waszym zdaniem lepszy ?
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 23, 2011, 22:32:16 »
    kurde nie będzie mnie jutro na meczu z IG ale mysle, że mamy w REFIE szeroki skład i będzie miał mnie kto zastąpic :) a w WV jest (było) tylko 10 dobrych graczy i teraz  jak paru sie rozeszło to nie mieli by szans nas pokonać

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 23, 2011, 22:38:48 »
    Tyle że my już nie gramy;) Ciężko byłoby nam zebrać 5 osób, a co dopiero zagrać mecz;) Swoje osiągnęliśmy i nic nikomu nie musimy chyba udowadniać. Jak zgadasz się z GorNem albo Blackittem Michale to i ja mogę zagrać. Tyle że to wy musicie nas pokonać, my was zjechaliśmy już cztery razy.

1. 13 Marzec 2011:
    14-6
    Źródło: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6170.90

2. Puchar Polski Spotkanie Oficjalne: Nie ma co prawda daty, ale spotkanie było rozegrane oficjalne i nie ma co do tego wątpliwości.
    17-3

3. 27 Wrzesień 2011
    14-6
    Źródło: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6170.150

4. Grudzień 2010
    Do tego dochodzi mecz z pucharu Polski kiedy to pierwsza drużyna Wilków pokonała skład REFu który potem z turnieju się wycofał.

To są czyste fakty. Natomiast to czy byście nas pokonali to już czysta spekulacja. Przed każdym meczem z nami byliście pewni zwycięstwa...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 23, 2011, 22:43:20 »
    wow ... niedługo minie rok od ostatnniego meczu ... chyba nie musze mówic ile sie zmieniło w tym czasie ?:)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 23, 2011, 22:44:23 »
    27 wrzesień. Rok jak cholera.

Zresztą, ile razy można pokonywać REF. To się praktycznie nigdy nie skończy i będziemy musieli istnieć wieki by REF mógł nas w końcu pokonać...

Tak tak Thranduilu...ty nienawidzisz nas najbardziej. Śmieszna historia, w WV nie łapałeś się do pierwszego składu i całe mecze siedziałeś na ławie to postanowiłeś zmienić klan. Po meczu inaczej gadałeś...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 23, 2011, 22:45:32 »
    a popatrz nie zauwazyłem tej daty:O no ok to nie dawno :O tylko nie mam pewności, czy to byl mecz oficjalny:)

bo mnie na nim nie było :O
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2011, 22:49:17 wysłana przez milicja »

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 23, 2011, 23:09:01 »
    Cytat: Argaleb link=topic=8914.msg177563#msg177563
    Zresztą, ile razy można pokonywać REF. To się praktycznie nigdy nie skończy i będziemy musieli istnieć wieki by REF mógł nas w końcu pokonać...
    Nie zapominaj, że gdyby nie REF, nie byłoby WV i jego skilla. ;)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 23, 2011, 23:12:24 »
    Nie zapominaj, że gdyby nie REF, nie byłoby WV i jego skilla. ;)
    Kolega chyba nowy... WV to ludzie z dawnego SRT plus ludzie z BS, który na piracie, a potem na oryginale robił furorę. Fuzja między nimi dwoma spowodowała, że powstał potwór, którego początkowo lud tawerny nie akceptował. Dopiero po NC 2011 ich zaakceptowali.
    Jedyni, którzy wiem, ze byli w REF to Gleadr i Blackitt.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 23, 2011, 23:21:52 »

Tak tak Thranduilu...ty nienawidzisz nas najbardziej. Śmieszna historia, w WV nie łapałeś się do pierwszego składu i całe mecze siedziałeś na ławie to postanowiłeś zmienić klan. Po meczu inaczej gadałeś...

ta nie ukrywam tego :) tylko wy mieliście żelazną 12 i praktycznie nie było tam zmian. :)

hmm nie grałem chyba przeciwko wam żadnego meczu ! jako gracz Ref-u no może w 1 ale to bardzo bardzo dawno napewno nie 27 września :)

ale czas leci dalej i myśle ze teraz pokonam 3/4 1 składu wv;) i nie mów, że nie gracie bo w CRPG pykacie :) a to praktycznie to samo :)

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 23, 2011, 23:27:33 »
    Argaleb jak Ci idzie pisanie pamiętników o wspaniałych we własnym mniemaniu sukcesach? Bo te próbki tu są dość słabe. Gdyby nie doszedł do SRT Blackitt (oczywiście z REF) i zaciąg z pirata, bylibyście nadal chłopczykami do bicia jak odkąd pamietam byliście. Wgniatanie Was co tydzień w ziemię było nawet przezabawne, choć nie robiliśmy z tego takiego halo jak Ty po 3 wygranych meczykach. Ujawnienie wyniku screenów z treningu WV/REF też bardzo eleganckie nie jest, ale przecież ludożerka na tawenie kupi wszystko, gdy się będzie pisało non stop to samo przez 200 postów. Przynajmniej Ty tak uważasz, powodzenia :)

A teraz możesz przywołać milion wyników, a zawsze będzie to wyglądało jak teraz- że rozpaczliwie usilujesz przekonać wszystkich o swojej wielkości. Nie możecie przyznać, że oba klany coś znaczą, oba coś osiągnęły? Zawsze trzeba przysrywać? To juz jest nudne i interesuje coraz mniej osób.

Kiedyś skrzyknęłoby się ludzi i zrobiło porządny mecz- ale dziś, to tylko takie gadanie bez sensu. A są nowe klany, które nas wszystkich za jakiś czas pogodzą, bo ludzie są coraz lepsi, tylko jest ich coraz mniej.  

"(...)to ja jestem najlepszy w Polsce i byłem najlepszy na świecie. Kto się nie zgadza - jego problem. Powodzenia w zdobyciu mistrzostwa Świata hejterzy..." Buhahahahaa

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 24, 2011, 00:30:19 »
    Dzidzie się kłócą :D

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 24, 2011, 09:22:52 »
    Trzeba się z tym zgodzić. Swoją drogą niewiele trzeba by każda rozmowa zeszła na takie archeologiczne tematy. Głosuje na IG.

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 24, 2011, 09:36:26 »
    Kolega chyba nowy... WV to ludzie z dawnego SRT plus ludzie z BS, który na piracie, a potem na oryginale robił furorę. Fuzja między nimi dwoma spowodowała, że powstał potwór, którego początkowo lud tawerny nie akceptował. Dopiero po NC 2011 ich zaakceptowali.
    Jedyni, którzy wiem, ze byli w REF to Gleadr i Blackitt.
    Chodziło mi o to, co napisał pan Voland, dwa posty poniżej Twojego. ;)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #42 dnia: Listopada 24, 2011, 14:11:05 »
    WV było, jest nawet teraz gdy nie gra i będzie lepsze od REFu. I koniec :P

A wracając do tematu to zdecydowanie 22nd. Nigdy IG nie wygrało z 22nd. Oczywiście biorąc pod uwagę przeszłość, bo teraz 22nd nie istnieje ;) (A szkoda :P)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 24, 2011, 14:37:13 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 12:55:51 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 24, 2011, 14:48:47 »
    WV było, jest nawet teraz gdy nie gra i będzie lepsze od REFu. I koniec :P

A wracając do tematu to zdecydowanie 22nd. Nigdy IG nie wygrało z 22nd. Oczywiście biorąc pod uwagę przeszłość, bo teraz 22nd nie istynieje ;) (A szkoda :P)

WV tak, ale SRT nie... A tak btw, znając biografię Argaleba oraz SRT, jego stosunek do innych i widząc jego podpis, można chyba śmiało stwierdzić, że ma mało znajomych... :D