Argaleb jak Ci idzie pisanie pamiętników o wspaniałych we własnym mniemaniu sukcesach? Bo te próbki tu są dość słabe. Gdyby nie doszedł do SRT Blackitt (oczywiście z REF) i zaciąg z pirata, bylibyście nadal chłopczykami do bicia jak odkąd pamietam byliście. Wgniatanie Was co tydzień w ziemię było nawet przezabawne, choć nie robiliśmy z tego takiego halo jak Ty po 3 wygranych meczykach. Ujawnienie wyniku screenów z treningu WV/REF też bardzo eleganckie nie jest, ale przecież ludożerka na tawenie kupi wszystko, gdy się będzie pisało non stop to samo przez 200 postów. Przynajmniej Ty tak uważasz, powodzenia :)
A teraz możesz przywołać milion wyników, a zawsze będzie to wyglądało jak teraz- że rozpaczliwie usilujesz przekonać wszystkich o swojej wielkości. Nie możecie przyznać, że oba klany coś znaczą, oba coś osiągnęły? Zawsze trzeba przysrywać? To juz jest nudne i interesuje coraz mniej osób.
Kiedyś skrzyknęłoby się ludzi i zrobiło porządny mecz- ale dziś, to tylko takie gadanie bez sensu. A są nowe klany, które nas wszystkich za jakiś czas pogodzą, bo ludzie są coraz lepsi, tylko jest ich coraz mniej.
"(...)to ja jestem najlepszy w Polsce i byłem najlepszy na świecie. Kto się nie zgadza - jego problem. Powodzenia w zdobyciu mistrzostwa Świata hejterzy..." Buhahahahaa