Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który z klanów jest lepszy jeśli chodzi o grę na CW ?

IG
    49 (55.7%)
    22nd
    39 (44.3%)

Głosów w sumie: 88

Autor Wątek: Który klan waszym zdaniem lepszy ?  (Przeczytany 9357 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Który klan waszym zdaniem lepszy ?
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 23, 2011, 19:31:54 »
    (...)
    By the way...3 klan w Europie dostaje od retardów z USA. Ciekawe...
    Miałem się nie wtrącać do tego tematu ale opowiadasz jakieś niestworzone rzeczy...

Z tego co wiem (a zatwierdzam wszystkie mecze REFu) nigdy z żadnym klanem z USA nie graliśmy.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 23, 2011, 19:34:35 »
    Cytując pewnego gracza:

USA I vs Poland V

(click to show/hide)

2nd Map was not played to due Poland's team having to leave.  Unfortunate for them I'm sure.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 23, 2011, 20:02:31 »
    Wow, Argaleb... Moim zdaniem lepiej wygrać mecz w takim turnieju jak ENL aniżeli nic nie znaczący sparing. Bo jak widzisz REF przegrał z wami, ale to my zdobyliśmy cokolwiek w jakimkolwiek turnieju. Nie odwrotnie ;)

A kto uciekł z ENLu? A teraz nie zapisał się do zimowej edycji? Nie my.

RNGD 11-9 REF   - tu się dużo zmieni. Wtedy nie było chociażby naszego lidera i dowócy.
    IG 15 - 5 REF         - gramy jutro. I żeby było śmieszniej, zdarzało nam się przegrywać z nimi niżej ;s
    WV 17  3 REF        - REF 20   0 WV        --> Wilki wycofały się z turnieju tuż przed potyczką z Refem

WV 14 - 6 REF
    RN  19 - 1 REF

Wow, tym skąd znasz wyniki naszych sparów (a właściwie spara) zajmie się Luca. Ale sparingi nie są do tego by wygrywać, tylko do tego by trenować.

Jeżeli do turnieju może wejść każdy = do turnieju może wejść każdy retard...
    Jeżeli do turnieju nie może wejść każdy klan = po turnieju nie możesz tytułować się mistrzem Europy (a tym bardziej świata)

Z USA grała Polokokta nie REF. A, że cały ten mecz złożył się z np. zabijaniem smoków, tudzież z bitwą w Strategusie to spadł on na dalszy plan. Choć widząc co teraz się dzieje w tym turnieju to jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy. Swoją drogą wy też przegraliście (i to dwa razy). A teraz nie jesteście w stanie umówić meczu. :o
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 23, 2011, 20:22:20 »
    Cytując pewnego gracza:

USA I vs Poland V

(click to show/hide)

2nd Map was not played to due Poland's team having to leave.  Unfortunate for them I'm sure.

To nie jest mecz REFu...

A co do waszej sprzeczki, wszyscy dobrze wiemy, ze mecze turniejowe bardzo różnią się od tych "o pietruszkę" ale czy naprawdę trzeba sobie udowadniać kto ma większe jaja? I tak wiadomo, że najlepszy jestem ja;-)

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 23, 2011, 20:51:47 »
    Na jakiej zasadzie wyłoniono najlepsze teamy? Hmm?

Wybraliśmy te , które uznaliśmy za najlepsze.

A teraz lista ode mnie, tym razem prestiżowe turnieje, gdzie każdy mógł się zgłosić, a wygrywa najlepszy:

(click to show/hide)

A cała ta twoja "najlepsza czwórka" nie zdobyła nic (poza oczywiście IG i ich drugiego miejsca w ENPLu).

@ Wiesiek:
    W Warbandzie nie ma ani jednego turnieju, który dałby prawo do mianowania się najlepszym na świecie. Europa - ok. Ale, do bycia najlepszym w Europie też trzeba zasłużyć - drugie miejsce w ENPL to trochę za mało.

22nd - 1 miejsce w ENPL, drugie w ENL. Gdyby jeszcze grali w nativa to byliby moim faworytem w zimowej części ENLa
    CoR - zajęli 1 miejsce w ENL. Teraz oczywiście grają o wiele, wiele gorzej.
    REF - 3 miejsce w ENPL i 3 w ENL. Liczę, że teraz też uda się zdobyć co najmniej trzecie miejsce. A warto zaznaczyć, ze składamy się tylko i wyłącznie z jednego narodu - Polski. CoR, 22nd, IG to międzynarodowe klany. ;)
    Gdybyśmy się nie wypisali z ENL-u z przyczyn  nieprzestrzegania zasad to IG widniało by na pierwszym miejscu, mieliśmy wtedy idealny skład i formę. CoR jak już wspomniał Argaleb przegrał i to z kretesem , byłem na meczu i grałem. Bajecznie prosty mecz. A zdaje mi się , że mieli lepszy skład niż teraz ;O

Uważam , że samymi turniejami nie zyska się tytułu najlepszego klanu w Europie. 22nd też do ENPL-u było uważana za najlepszy klan świata a tytułu żadnego nie miało , to po prostu widać , który klan jest najlepszy. Po za tym od porażki z RN , IG nie przegrało ani jednego meczu z przeróżnymi klanami. To o czymś świadczy. Osiągnęliśmy to ciężką pracą i efekty widać gołym okiem , zamierzamy wygrać teraz ENL.

Z resztą niepotrzebnie piszę to :O Chociaż chciałem mieć o posta więcej :)

Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Listopada 23, 2011, 20:54:09 »
    Jako, że Luca jest najlepszy i gra w Refie to i REF jest najlepszy.

A jak IG wygra ENL to zadowolimy się tytułem najlepszego klanu w Polsce. ;s

A czeka Was (IG) droga przez ciernie, bo łatwo się nie ugniemy. A jak my nie damy radę to jeszcze jest RRush czy RNGD.
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #21 dnia: Listopada 23, 2011, 20:59:14 »
    Śmierdzi mi tu pychą

WV 17  3 REF       - REF 20   0 WV        --> Wilki wycofały się z turnieju tuż przed potyczką z Refem

Jeżeli do turnieju może wejść każdy = do turnieju może wejść każdy retard...
    Jeżeli do turnieju nie może wejść każdy klan = po turnieju nie możesz tytułować się mistrzem Europy (a tym bardziej świata)

Skomentuję to :

Michale sugerujesz, że WV uciekło z ENL bo obawiało się meczu z wami ? Nie wydaje mi się by to wpłynęło na decyzję WV, bo chyba każdy wie, że WV zjedzie was jak zresztą niemalże każdego,
    Druga sprawa, uważasz, że nie ma ktoś prawa nazwać się najlepszym, bo nie każdy brał w czymś udział? Na przykład podam jeden z bardziej prestiżowych turniejów tenisa. Nazwy nie pamiętam , ale zaproszeni są jedynie gracze  z pierwszej 8 świata, i ten kto wygra twoim zdaniem nie ma prawa nazwać się najlepszym ( w danym momencie ) bo nie ma gracza numer 99 ? Dziwny tok myślenia...

edit: Poza tym śmiem wątpić w to czy REF jest najlepszy w Polsce,

P.S. : Ciekaw jestem wyniku IG vs REF, interesujący mecz tak jak  : CoR vs TRR, VRNG vs Einhar i kilka innych takich jak KR vs Korpi , wklejcie wynik meczu do tematu jeśli można i nie odbierajcie tego jako marną prowokację - bo to nią nie jest

Edit 2 : Zależy w czym Luca jest najlepszy... I w takim razie w czym najlepszy jest REF ?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2011, 21:07:03 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #22 dnia: Listopada 23, 2011, 21:07:23 »
    Jako, że Luca jest najlepszy i gra w Refie to i REF jest najlepszy.

A jak IG wygra ENL to zadowolimy się tytułem najlepszego klanu w Polsce. ;s

A czeka Was (IG) droga przez ciernie, bo łatwo się nie ugniemy. A jak my nie damy radę to jeszcze jest RRush czy RNGD.

Kolejny przykład. Śmieszny jest ten wasz tytuł najlepszego klanu w Polsce, biorąc pod uwagę że do tej pory przegraliście z WV 4 razy i ani razu nie wygraliście.

Wow, tym skąd znasz wyniki naszych sparów (a właściwie spara) zajmie się Luca. Ale sparingi nie są do tego by wygrywać, tylko do tego by trenować.

Z USA grała Polokokta nie REF. A, że cały ten mecz złożył się z np. zabijaniem smoków, tudzież z bitwą w Strategusie to spadł on na dalszy plan. Choć widząc co teraz się dzieje w tym turnieju to jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy. Swoją drogą wy też przegraliście (i to dwa razy). A teraz nie jesteście w stanie umówić meczu. :o

Dwa razy? No napisz z kim:O

Co do wyników. RN traktowało ten mecz jako oficjalny, niestety czasem wstyd się przyznać do porażki:O

EDIT: Jeśli tak to przepraszam, sparingów z nami nie wstawiali więc miałem ich za uczciwych;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2011, 21:12:36 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Listopada 23, 2011, 21:10:18 »
    Edit 2 : Zależy w czym Luca jest najlepszy... I w takim razie w czym najlepszy jest REF ?
    Nie skumałeś aluzji Zią.

Co do wyników. RN traktowało ten mecz jako oficjalny, niestety czasem wstyd się przyznać do porażki:O

Tu akurat możesz nie mieć prawdy , z RN się ciężko dogadać i kilka razy postnęli rezultaty które były treningowe. :P
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #24 dnia: Listopada 23, 2011, 21:19:35 »
    Argalebie , do niektórych trudno, że tak powiem dotrzeć....
    Michale skoro tak chcesz udowodnić wyższość swego klanu to zrób to, w sumie to niebawem zobaczymy wynik REF vs IG, ale zagrajcie z RN, RNGD, i innymi, skoro z RNGD nie było waszego przywódcy to umówcie się na termin i pokażcie jak wam on pomoże - z chęcią zobacze wynik rewanżu, a poza tym - piszesz , że WV uciekło przed meczem z wami, to może zagrajcie 5 spotkanie, zobaczyłbym z chęcią jak strona zwycięska się nie zmienia

Edit: Zapomniałem wymienić CoRu, mimo ostatniego osłabienia wciąż są jednak siłą, której wydaje mi się REF nie jest w stanie sforsować
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Listopada 23, 2011, 21:49:30 »
    1. Michale sugerujesz, że WV uciekło z ENL bo obawiało się meczu z wami ? Nie wydaje mi się by to wpłynęło na decyzję WV, bo chyba każdy wie, że WV zjedzie was jak zresztą niemalże każdego,

2. Druga sprawa, uważasz, że nie ma ktoś prawa nazwać się najlepszym, bo nie każdy brał w czymś udział? Na przykład podam jeden z bardziej prestiżowych turniejów tenisa. Nazwy nie pamiętam , ale zaproszeni są jedynie gracze  z pierwszej 8 świata, i ten kto wygra twoim zdaniem nie ma prawa nazwać się najlepszym ( w danym momencie ) bo nie ma gracza numer 99 ? Dziwny tok myślenia...

3. Poza tym śmiem wątpić w to czy REF jest najlepszy w Polsce,

4. Ciekaw jestem wyniku IG vs REF, interesujący mecz tak jak  : CoR vs TRR, VRNG vs Einhar i kilka innych takich jak KR vs Korpi , wklejcie wynik meczu do tematu jeśli można i nie odbierajcie tego jako marną prowokację - bo to nią nie jest

5. Zależy w czym Luca jest najlepszy... I w takim razie w czym najlepszy jest REF ?
    1. "Wilki wycofały się z turnieju tuż przed potyczką z REFem." To jest fakt. Ty już sobie dodałeś resztę...

2. Ale żeby wyłonić tą najlepszą 8, odbywają się inne turnieje, zgadza się? A wzięcie RN, zamiast na przykład RRush jest... Hmmm... Dziwne. Bo RN zniknął ostatnio podobnie jak 22nd.

3. Adresy i nazwiska.

4. Oczywiście, że wkleimy. Nie tu, tylko do naszego wątku klanowego.

5. Luci się spytaj w czym jest najlepszy. :o

Kolejny przykład. Śmieszny jest ten wasz tytuł najlepszego klanu w Polsce, biorąc pod uwagę że do tej pory przegraliście z WV 4 razy i ani razu nie wygraliście.

Dwa razy? No napisz z kim:O

Ciężko jest grać z kimś, kto nie istnieje. WV przeżywa kolejny rozpad. Więc tytuł przejmuje klan będący za nimi. Zresztą REF istnieje na scenie od ~marca 2010. I gramy nie ważne czy mamy dobry czy zły dzień. WV grało pół roku, zniknęło (niektórzy mówią, że przez porażkę...), pojawiają się na scenie na chwilę i znów znikają (przed kolejnym ENLem). My też moglibyśmy grać tylko jak mamy samą elitę.

REF przegrało z WV dwa razy (a nie 4). Jakby się uprzeć to dostaliśmy 20:0 jak odeszliście z ENLu ;)

W 5'a'side przegraliście z UK (2 razy - macie dwa teamy).

Michale skoro tak chcesz udowodnić wyższość swego klanu to zrób to, w sumie to niebawem zobaczymy wynik REF vs IG, ale zagrajcie z RN, RNGD, i innymi, skoro z RNGD nie było waszego przywódcy to umówcie się na termin i pokażcie jak wam on pomoże - z chęcią zobacze wynik rewanżu, a poza tym - piszesz , że WV uciekło przed meczem z wami, to może zagrajcie 5 spotkanie, zobaczyłbym z chęcią jak strona zwycięska się nie zmienia

Edit: Zapomniałem wymienić CoRu, mimo ostatniego osłabienia wciąż są jednak siłą, której wydaje mi się REF nie jest w stanie sforsować

Hmm... Może nie wiesz, ale gramy w ENL. I będziemy grali tam z IG, RNGD czy z CoRem. Gdybym był Argalebem opublikowałbym teraz screeny z wygrane sparingu z CoRem sprzed paru tygodnich. Ja jednak tego nie zrobię, bo był to sparing.

Ja też z chęcią zagrałbym z WV. Jeśli jesteś w stanie mi to załatwić, będę wdzięczny.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #26 dnia: Listopada 23, 2011, 21:54:13 »
    Widze, że kłótnia na temat najlepszego klanu w Polsce trwa.
    Zastanówmy się jednak, czy poza kilkoma meczami (gdzie ewidentnym zwycięzcą jest WV) były jakieś imprezy, które mogły by to rozstrzygnąć ? Zastanówmy się ile było poważnych imprez na polskiej scenie, a ile eventów.
    Grunwaldy, WFASy, Mixy... było tego pełno. A imprez, które mogłyby rozstrzygnąć spór, kto jest najlepszy w Polsce tylko dwie. Na dodatek obie były... no zmaszczone (mhm, krytykuje sam siebie). Pierwsza, Mistrzostwa Polski pod egidą IPLu z porytymi zasadami odnośnie jednostek, ilości graczy + trwające bardzo długo zawody. Potem Puchar Polski, którym głównym prowadzącym byłem ja... no były plany, jednak wszystko się posypało.
    REF ma świetny argument, gdyż z Mistrzostw Polski się wycofał, gdzie WV zajęło dwa pierwsze miejsca. Uważa sie, że REF zdobył 3 miejsce, jednak ja uważam to za sukces Popiołów Feniksa.
    Ale do rzeczy. Warband jest tak naprawde egzotyczną grą. Nie ma takiego rozgłosu, takiej reklamy jak Call of Duty, CS czy StarCraft. Turnieje są amatorskie, z nagrodami w postaci bannerków, z którymi tylko Argaleb się lansuje ;D
    Ja swoje zdanie mam i brzmi ono następująco: WV było i jest lepsze od REFu i wszystkich polskich klanów... może nawet razem wziętych. Nie... to po wielokropku w poprzednim zdaniu to przesada ;)

Polska scena Warband już nigdy nie będzie miała tak mocnej drużyny. Chyba, że ta drużyna w przyszłości będzie kontynuowała karierę w Warband 2. Kto wie !?
    Te dogryzki na linii REF - WV wydaje mi się, że mają jakiś związek z korzeni Wilków - SRT. Tu nie chce dociekać co i jak, wiadomo, że WV pokazało REFowi i innym polskim (jak i zagranicznym) klanom gdzie raki zimują. Wycofali się z ENL ? Nie zapominajcie, cwaniaki, dzięki komu z dumą gracie na serwerach. Dlaczego z dumą? Kto zdobył dla nas Mistrzostwo Świata? W głównej mierze WV z drobną pomocą WSC i REFu.

Nie wiem więc po co to kontynuować, każdy wie jakie są fakty. Ba, nie trzeba daleko sięgać. WV po reaktywacji jakieś 30 min. i ogrywa REF z dosyć mocnym składem. To świadczy o nich, zwłaszcza, że w wakacje na Native ich widywało się rzadko (a uwierzcie, że w wakacje przegrałem sporo na różnych serwerach i nie było ich widać). Wiadomo, wielu uważa, że REF jest najlepszy w Polsce. REF był najlepszy w Polsce ! W okresie swojej świetności zdobyli 3 miejsce w ENPLu, a SRT, PF czy klany Killera223 jechali jak chcieli. Czasy te minęły i wracanie do nich jest durne. Dziś REF nie jest już przepaścią skillową dla innych polskich klanów. Zresztą, reprezentacja z większąscią składu ludzi z REFu czy WV osiągnęła coś w NC :)? No właśnie...

Pozdrawiam
    Kamillo

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Listopada 23, 2011, 22:09:12 »
    Dobra, zakończmy tą bezsensowną dyskusję. Sami widzicie, że tego typu spory nie mają sensu i szans na rozstrzygnięcie.

REF i WV- dwa klany różniące się praktycznie we wszystkim:
    REF- u liczy się głównie tradycja i długotrwałe dążenie do zamierzonych celów, nie koniecznie spektakularne ale konsekwentne,
    WV- szybko i efektownie osiągnęli co chcieli i dali sobie spokój.
    Jedyne co te dwa klany łączy to ambicja. I właśnie przez tą ambicję nigdy nie dojdziemy do porozumienia i zawsze będziemy szukali argumentów na swoją korzyść.

Michał, daj spokój już (i nie mówię ci tego jako moderator). zapisaliśmy się do ENLu i mamy tu swoje cele i aspiracje, czy nam się uda je zrealizować, czas pokaże. Wilki swoje już zrobili, pewnie jeśli dojdą do wniosku, że jeszcze coś chcą ugrać to do nas wrócą, wtedy chętnie się zmierzymy. I nie chodzi nam o wynik czy udowodnienie czegoś. Po prostu Argalebie z wami bardzo przyjemnie się gra. Lubimy wyzwania i przeciwnika, który w każdej rundzie jest w stanie nas zaskoczyć. Takie mecze przyjemnie się ogląda a i gracze długo je wspominają. A wynik... dla mnie to sprawa drugorzędna.

I tak ja jestem najlepszy;-)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 23, 2011, 22:19:04 »
    Kamiło tak tylko wtedy grałem dopiero 1 miesiąc a już wygrywałem z Zardesem i Celxanem (moglem zrobic błąd) teraz myśle ze zjade siekacza do 10. tak samo jak Ciebie więc jak tego zapraszam :) na pw

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 23, 2011, 22:23:50 »
    Z tego co wiem to DM wygrało Puchar Polski. A nie WV...

Ja swoje zdanie mam i brzmi ono następująco: WV było i jest lepsze od REFu i wszystkich polskich klanów... może nawet razem wziętych. Nie... to po wielokropku w poprzednim zdaniu to przesada ;)
    Polska scena Warband już nigdy nie będzie miała tak mocnej drużyny. Chyba, że ta drużyna w przyszłości będzie kontynuowała karierę w Warband 2. Kto wie !?

Każdy ma swojego idola. Ale bez przesady ;p WV było dobre, zrobiło wiele. Ale teraz ich nie ma (to znaczy istnieją jako grupa, jako klan ich nie ma, chyba mogę tak mówić?), więc nie możesz powiedzieć, że jest lepsze od kogokolwiek. Nawet jeżeli by się teraz reaktywowali to i pokonać nas będzie im bardzo ciężko. Jestem tego niemal pewien. Zwłaszcza wziąwszy pod uwagę fakt, że część ich graczy rozeszła się po kilku klanach.

WV po reaktywacji jakieś 30 min. i ogrywa REF z dosyć mocnym składem.

Po raz kolejny, REF traktuje sparingi jak treningi xD I Argaleb dobrze o tym wiedział. Chciało mu się potrollować, ok. Ale ręczę, że wynik byłby zgoła inny, jeżeli gralibyśmy to jako mecz. I jeżeli ktokolwiek ma co do tego wątpliwości to... Załatwcie nam mecz z WV, myślę, że Hetman oderwie się nawet od przemierzania ziemi Skyrim i zabijania smoków na tę okoliczność.

Wiadomo, wielu uważa, że REF jest najlepszy w Polsce. REF był najlepszy w Polsce ! W okresie swojej świetności zdobyli 3 miejsce w ENPLu, a SRT, PF czy klany Killera223 jechali jak chcieli. Czasy te minęły i wracanie do nich jest durne. Dziś REF nie jest już przepaścią skillową dla innych polskich klanów.

Już nie raz to pisaliśmy. Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tronu polskiego warbanda - zapraszamy. My już rzuciliśmy rękawicę, właśnie robimy to po raz kolejny. Jeżeli twierdzisz, że tytułujemy się niesłusznie, podnieś ją! Graliśmy z PE, z RE czy z BC. Wszystko wygraliśmy. WV? No to rzucamy rękawicę Wilkom -.-

I myślę, że resztę czas pokaże (choćby jutrzejszy pojedynek z IG).

Tymczasem zapraszam do wątku, gdzie można śledzić na bieżąco wszelkie informacje o nas --->   http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4840.msg177545#msg177545