Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przydział adminów i moderatorów.  (Przeczytany 10133 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: Przydział adminów i moderatorów.
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 25, 2012, 14:57:20 »
    Moim zdaniem powinien być dział tak jak teraz "Klany Warband" i poddziały dla modów. No i moderatorzy powinni według mnie tak jak kiedyś pilnować porządku. Tylko taka sugestia, nie naciskam.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 25, 2012, 15:04:07 »
    Racja temat z klanami jest... źle zorganizowany. Powino być
    Po 1-Zakaz Reaktywacji,powrotów  i.t.p
    Po 2- Opis klanu,skład i.t.p a nie dyskusje na 5 stron
    I propozycja zrobić tematy 1 dla deluga 1 dla nativa 1 dla reszty modów (lub coś podobnego) bo tak to jest burdel 5 reaktywacji klanu który ma 3 członków a dobry klan jest na samym dole...

Kaktus , czemu nie można reaktywować jakichś przyzwoitych klanów ? Nawet jeśli byłoby to zabronione to kazdy zrobiłby nowy klan pod inną nazwą....
    Dyskusje na temat klanów są w porządku byleby były na poziomie, a tych jest mało ;(

Co do podziału to wg. przydałyby się Poddziały Na forum Klanowym, dokładnie jak mówisz - Jeden dla klanów Native, drugi dla Klanów The Deluge i trzeci dla reszty

Moim zdaniem powinien być dział tak jak teraz "Klany Warband" i poddziały dla modów. No i moderatorzy powinni według mnie tak jak kiedyś pilnować porządku. Tylko taka sugestia, nie naciskam.

Podział modów też jest niezłym pomysłem, byłoby dobrze gdyby jedna osoba zajmowała się np. Modami, jedna klanami itp.
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 25, 2012, 15:20:03 »
    Soner, jak chcesz zmian, to daj mi z powrotem moda, ja tu posprzątam i będzie pozamiatane jak dawniej. Usiądę sobie jak kiedyś w nocy, zacznę przez 4 godziny czytać tematy i rozdawać nagrody za łamanie regulaminu. Wiecie jaki wtedy się robił porządek na forum? Przez dobry tydzień ludzie nie robili żadnego byka w zdaniu. A kłótnie nagle znikały...

Tylko wtedy na forum było więcej poważnych osób i rzadziej ktoś dyskutował z decyzją moderacji.

No i jestem za, bo problem istnieje. Mam wrażenie że moderatorów ostatnio ubyło, tym bardziej przyda się ktoś kto wyczyści całą masę brudów która zalega w niektórych działach tego forum.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 27, 2012, 17:34:23 »
    Jakie brudy masz na myśli i w jakich działach ?

Offline Cronos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 28, 2012, 13:36:55 »
    Cytat: Alkhadias
    A ktoś Was zmusza do siedzenia na tym forum? Jak się moderatorzy nie podobają, to po co tu siedzicie? Skoro forum to takie dno, to po co tu siedzicie? A jak administratorzy wprowadzają pewne zmiany, to czemu się burzycie, skoro narzekacie na niski poziom? A to administratorzy i moderatorzy zaniżają poziom?

Oj przepraszam, że odkopałem stary post, ale to najgłupsze argumenty jakie kiedykolwiek słyszałem :D. Jeśli coś się nie podoba, mamy sobie iść tak ? Po co w takim razie rola... powiedzmy krytyka filmowego ? Jeśli film mu się nie podoba, ma spieprzać i oglądać inny prawda ? Po Twoim poście drogi Alkhadiasie... tak, muszę powiedzieć, że zaniżasz poziom forum.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 28, 2012, 16:14:14 »
    Po co w takim razie rola... powiedzmy krytyka filmowego ?
    sry za offtop, ale z dupy przyklad. Krytyk filmowy jest komus potrzebny? xD

Też się zawsze zastanawiałem kto płaci darmozjadom...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2012, 16:20:44 wysłana przez sir Luca »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 28, 2012, 18:40:32 »
    Skoro jest to musi być komuś potrzebny.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 29, 2012, 00:10:12 »
    sry za offtop, ale z dupy przyklad. Krytyk filmowy jest komus potrzebny? xD

Też się zawsze zastanawiałem kto płaci darmozjadom...

I w ten piękny sposób administracja zakończyła wszelkie rozmowy...
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 29, 2012, 01:25:26 »
    Zalozcie sobie wlasne forum M&B i moderujcie jak Wam sie podoba. Zapewne bedziecie robic to rozwaznie i bezblednie oddajac sie spolecznosci. Jezeli tak, to zaraz bedziecie miec wiecej userow niz tutaj, gwarantuje :p

Ale co ja tam moge wiedziec, bylem zly jako moderator, jestem zly jako user, a soner to juz w ogole zly do potegi i niemily gosc. Soner, sprzedaj to forum i idz na piwo :p
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 29, 2012, 09:24:16 »
    Ależ administracja jest okrutna, robi sobie żarty z biednej społeczności która chciałaby... Właśnie, czego w ogóle chcecie?
    Administracja i moderacja ma rację, nie chcecie nie wchodźcie na forum. Można powiedzieć tak to jest ich forum oni ustalają na nim zasady i robią to co im się podoba bo tak nakazuje ich święty kodeks. A użytkownikom co do tego?, nic powinni siedzieć cicho a jeśli chcą prowadzić dyskusję to powinni prowadzić ją wedle zasad. Dix.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 29, 2012, 12:24:21 »
    Ja proponuje nie pisać tu bo zamiast dyskusje prowadzić jest tak jak pisałem. Przeciwnicy non stop piszą te same argumenty.
    A użytkownikom co do tego?, nic powinni siedzieć cicho a jeśli chcą prowadzić dyskusję to powinni prowadzić ją wedle zasad. Dix.
    I dlatego jeśli ktoś nie zainteresowany tematem pisze obraźliwe posty lepiej zamknąć temat? Genialne

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 29, 2012, 13:22:17 »
    A użytkownikom co do tego?, nic powinni siedzieć cicho

Jakież to głębokie, gromkie brawa dla tego pana!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 29, 2012, 13:53:00 »
    I dlatego jeśli ktoś nie zainteresowany tematem pisze obraźliwe posty lepiej zamknąć temat? Genialne

Tego nie powiedziałem - może tak to odebrałeś jednak nie o to mi chodziło. Jestem w tym "konflikcie" bezstronny jednak potrafię dostrzec argumenty oby dwóch stron. Moderacji (administracja) może robić co chce, zamykać, otwierać, dawać ostrzeżenia czy banować. To jest ich forum oni go prowadzą więc oni narzucają zasady. Nie mówię, że trzeba zaraz zamykać tematy ale czy to nie jest najlepsze rozwiązanie przeciwko multikontom? Jeśli jest ktoś zawzięty to zaraz po zbanowaniu jednego zrobi drugie by rozpocząć dalej swoje prowokacje. Moderatorzy nie siedzą 24h przy komputerze i nie są wstanie usuwać idiotyzmów zaraz po ich napisaniu.

Jakież to głębokie, gromkie brawa dla tego pana!

Rządzi ten kto rządzi, a nie słyszałem by to forum było demokratyczne...

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 29, 2012, 14:10:10 »
    Ja to jestem przekonany o jednej rzeczy. Na forum nie może być demokracji. Admini muszą być tyranami. To oni ustalają prawo. Gdyby wszystkich i wszystko traktować równo byłby tu większy burdel niż na złomowisku. Dlaczego? Bo jeśli dadzą użytkownikom wejść sobie na głowę, będzie tu syf, brony, jotpeki, pisowcy, katolicy, fani Elvisa i gumowe kaczuszki a nie pier**leni gracze Warbanda. Offtop offtopem ale trzeba pamiętać po co jest to forum i kto tu dyktuje zasady.

Teraz poleci seria hejtów. Trudno.

@DOWN:
    Im bardziej dosłownie tym większa szansa że to do nich dotrze :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2012, 14:21:53 wysłana przez Setebos »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 29, 2012, 14:12:57 »
    Ja to jestem przekonany o jednej rzeczy. Na forum nie może być demokracji. Admini muszą być tyranami. To oni ustalają prawo. Gdyby wszystkich i wszystko traktować równo byłby tu większy burdel niż na złomowisku. Dlaczego? Bo jeśli dadzą użytkownikom wejść sobie na głowę, będzie tu syf, brony, jotpeki, pisowcy, katolicy, fani Elvisa i gumowe kaczuszki a nie pier**leni gracze Warbanda. Offtop offtopem ale trzeba pamiętać po co jest to forum i kto tu dyktuje zasady.

Teraz poleci seria hejtów. Trudno.

+1

Bardziej dosłownie to co powiedziałem ja.