Próby udowodnienia, że administracja łamie regulamin i zaniża poziom forum, ah, jak ja to lubię. ;)
Otóż Drogi Raddeo odpowiem po kolei:
Tak, ten regulamin obowiązuje wszystkich, łącznie z administracją.
Tak, coś co nie jest określone w regulaminie również może zostać podciągnięte pod jego złamanie. Już tłumaczę... w regulaminie jest punkt traktujący o obowiązującej netykiecie, postępowanie wbrew niej również może zostać ukarane. Ukarać można również na własny, zdrowy rozsądek zwyczajnie głupie, aczkolwiek nie opisane dokładniej zachowania. Podciągam to pod punkt 16 regulaminu.
Regulamin, to nie prawo i nie musi określać dokładnie każdego zachowania, wypowiedzi, czy pierdnięcia userów. Od egzekwowania mamy moderatorów i administratorów, którzy ten regulamin stworzyli i mogą dokonywać w nim zmian, to oni dbają i decydują o przestrzeganiu regulaminu. Chcesz byśmy podali w regulaminie od A do Z jak masz się zachowywać? Nie sądzę. To jest zbiór zasad, nie instrukcja, a Ty nie jesteś dzieckiem by nie wiedzieć jak się zachowywać. Tak samo moderatorzy nie są przedszkolankami. Przykro mi, ale na forum nie obowiązują "kruczki prawne", które można obejść i myśleć że jest się cwanym.
Zamknięcie tego tematu usp... nie muszę niczego usprawiedliwiać, raczej uzasadniam punktami: 1, 3, 6, 16.
Zacytuj mi post Dedala, gdyż gdzieś mi umknął tekst o gejach i cipach, a co do patologii, to się zupełnie z nim zgadzam. Temat został zamknięty ze względu na offtop, a Dedal wypowiadał się cały czas kulturalnie. Nikogo również nie obrażał w tym temacie, a jedynie odnosił się do ogółu tego całego śmiesznego "ruchu", czy jak Wy to nazywacie. Obrazić, to prędzej ja Was mogę, więc kuce zostawmy za sobą. Z resztą z tego co widziałem Dedal nie obrażał, a prędzej stwierdzał fakty.
Jeżeli naprawdę czujesz się uciskany, to zawsze możesz skorzystać z oficjalnych "tęczowych for".
Faktycznie, może zbyt często nawołuję do tego, ze są inne fora w necie, ale taka jest prawda.