Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przydział adminów i moderatorów.  (Przeczytany 10132 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Przydział adminów i moderatorów.
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 24, 2012, 22:36:51 »
    Jest już wystarczający bałagan, po co więc temat o jakich kucykach dla dzieci ?
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 24, 2012, 22:46:24 »
    Właśnie o tym piszę o właśnie rodzaj twojej wypowiedzi jest powszechnie znany: Dzieciaki się bawią/piszą a my jesteśmy szlachta...  Kłótnie? Przepraszam ale mamy mieć takie samo zdanie? Właśnie tak nasz społeczeństwo traktuje mamy tańczyć jak im zagramy albo naprościej-mamy kare.
    . Jak dla mnie powinni docisną do gleby i uciszyć całą tą piaskownicę, zaczynając od zbanowania co większych dyskutantów i analfabetów, bo niedługo to userzy zaczną mówić Wam jak macie ich traktować i jak macie się zajmować tym forum (lol).
    Dyskutantów? Dyskusja-rozmowa dyskutant-rozmówca Więc powodzenia.
    Tak zaczniemy mówić,doradzać pisać o złym prowadzeniu. Mogę dostać bana za to ale wtedy tylko potwierdzi złe prowadzenie. Piszemy o tym aby nie zamykać tematów z powodu użytkówników którzy tylko piszą: Kucyki to pedały, Ateiści to mordercy,Jp i.t.d
    Dlaczego mój temat został zamknięty? Niewiem może napiszecie. A jak zaczne pisać w jakimś temacie z modem wyklinając,wyzywając zamkniecie temat??
    Jest już wystarczający bałagan, po co więc temat o jakich kucykach dla dzieci ?
    A może ktoś lubi? Czy jest jakaś miara? Kucyki dla dzieci ale gry o podłożu fantastycznym są dla dorosłych?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 25, 2012, 01:23:22 »
    Ooo, brony powstały, chwyciły za widły i ruszyły na krucjatę. Jakże słooooodkie. :)

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 25, 2012, 12:02:40 »
    Jakże słooooodkie. :)

Zabrzmiało pedalsko ;)

Czemu komentujesz w głupi sposób , zamiast przynajmniej wytłumaczyć, czy też rozpocząć jakąś dyskusje na poziomie ( od tego ma być forum, czyż nie ? )
    Wypowiedź administratora, na jakże inteligentnym poziomie....
    brony powstały phi....
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 25, 2012, 12:22:03 wysłana przez Onslow »
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 25, 2012, 12:54:03 »
    Wzywacie tu do normalnej dyskusji o temacie, który został zaspamowany juz od ok 5 strony postow. Pytacie czemu zostal zamkniety,a  nie oczyszczony? z prostych powowdow. Temat był wylęgarnia glupoty, spam i debilne klotnie na 10 stron, komu ma sie chciec to czyscic? Poza tym nawet jesli zostałby wyczyszczony, to co pozniej by sie dzialo? nagle by zaczela byc prowadzona normalna dyskusja? NIE. Temat byl skazany na porazke juz po napisaniu pierwszego postu i to bylo widac po tym jak sie w koncu skonczylo.
    Temat o wierze... Byl juz taki, 21 stron mial i skonczylo sie jak zwykle.
    Odnosnie tematu o modach, to nie wiem, nie znam przyczyny jego usuniecia, ale pewnie osoba usuwająca miala jakis powód.
    I co my mamy robic w takich sytuacjach? bez przerwy upominac te same osoby i czyscic temat? czy moze rozdawac bany i później słuchać jaka to chujowa jest ta administracja i jak naduzywa wladzy? Oskarżacie nas o to, ze poziom forum spada, ale sami tworzycie balagan.
    I nie, nie jest tez tak, ze wy jesteście zli, a my to wzory i idealy. Jesteśmy ludźmi, kazdy popełnią błędy i nikt z nas nie jest idealny. Zawsze mozna tez napisac do jakiegos moda i spytac się o co chodzi, czemu jest tak, a nie inaczej, ewentualnie powiedziec, ze ok "taki temat juz istnieje, ale ja chce zrobic tak i tak"

I takie male cool story na koniec. Byłem swiadkiem upadku kilku for, widzialem jak ludzie na poczatku istnienia jakiegos forum mieli je prawie calkowicie w dupie, gdy pozniej Ci sami ludzie, po tym jak stalo sie popularne plakali jak to teraz poziom spadl,a kiedys bylo lepiej. Wiekszosc z tych for, albo juz nie dziala, albo dogrywa. Zawsze w takich przypadkach proces upadku byl taki sam, zebrala sie grupa "starych wyjadaczy" za ktorymi poszli swiezaki, która w kazdym temacie, gdzie tylko mogla jeczala, że poziom spadl, że jest dno, nooby, trolling, a po zbanowaniu tych userow, bo robili syf tym ciaglym jeczenie... wracali na te znienawidzone forum jako multikonta i jeczeli znow, pozniej znow ban i powrot i jeczenie, az wszystkich sie odechcialo odwiedzac te wylęgarnie syfu i forum upadlo. Widzicie analogie?
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 25, 2012, 12:57:36 »
    poziom forum spada

Deadalus jakoś nie wysila się by to powstrzymać

A forum jak upada, tak upadać będzie, zauważcie że zostało tu może ze 300 aktywnych userów ( łącznie z tymi zbanowanymi ), i powoli się wykruszają...
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 25, 2012, 13:05:46 »
    I wlasnie o tym pisalem. Po czym wnosisz, ze jest 300 aktywnych userow? Czemu uwazasz, ze wczesniej bylo ich wiecej? Ja nie widze tego trendu, tym bardziej w statystykach. Nadal powstaja tematy i nadal pisane sa posty. Widze, ze naleazysz do tych, ktorzy to bardzo chca upadku tego forum i z uczuciem napiszesz w kazdym mozliwym temacie, ze jest do dupy i bedzie do dupy i bez dyskusji.
    Powodzenia

edit
    powodzenia rowniez w wyrywaniu zdan z kontekstu
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 25, 2012, 13:09:05 »
    Nie mówię, że forum jest do dupy, bo bywałem na gorszych, ale nie zaprzeczę że przydałyby się jakieś zmiany, a forum będzie się zwężało bo Warband już się kończy i zostanie zastąpiony innymi grami....
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 25, 2012, 13:13:56 »
    Zmiany będą, mam kilka pomyslow i planow, ale potrzebuje czasu, bo trzeba pamietac, ze my pracujemy tu za darmo i po godzinach i ladujemy w to wszystko relane pieniadze i to w ilosciach wiekszych niz to co udaje mi sie z tego forum zyskac.
    Ale narzekanie, placz i jeki nie dzialaja motywujaco i nie zachecaja do poswiecania dodatkowego czasu na rozwoj.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 25, 2012, 13:15:00 »
    Jeśli chodzi o coś co bezpośrednio można zrobić na forum to z chęcią pomogę
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 25, 2012, 13:22:59 »
    Zabrzmiało pedalsko ;)

Czemu komentujesz w głupi sposób , zamiast przynajmniej wytłumaczyć, czy też rozpocząć jakąś dyskusje na poziomie ( od tego ma być forum, czyż nie ? )
    Wypowiedź administratora, na jakże inteligentnym poziomie....
    brony powstały phi....
    Aha czyli administrator ma być tylko surowy? Jeśli tak to chcesz bana za obraze? No właśnie...
    Deadalus jakoś nie wysila się by to powstrzymać

A forum jak upada, tak upadać będzie, zauważcie że zostało tu może ze 300 aktywnych userów ( łącznie z tymi zbanowanymi ), i powoli się wykruszają...
    300 aktywnych? A skąd posadasz te informacje ? Lepiej 300 aktywnych + 1000 "zielonych" niż ldzie tacy jak ty.
    Nie mówię, że forum jest do dupy, bo bywałem na gorszych, ale nie zaprzeczę że przydałyby się jakieś zmiany, a forum będzie się zwężało bo Warband już się kończy i zostanie zastąpiony innymi grami....
    I? Administracja ma znienić forum o warbandzi,m&b na np: Assasin creed? Nie bądz śmieszny.

Wiara zawsze będzie tematem burzliwym ale widzałem że część pisała z sensem reszta... no niestety...
    Napisane idzcie pogadać o kucykach na tęczowych forach. No ok i co na każdy temat mają ludzie iść na inne fora( Nie jestem Brony)
    Ta  dyskusuja Onslowa jest bezsensowna właśnie o takich ludziach mówię Jakie słooooooooooodkie zabrzmiało pedalsko? To co mimo że to ironia to co jakk powiem że coś jest słodkiego to jestem pedałem?...

Też pomogę ale raczej po tym co wcześniej pisałem ludzie mnie nielubią :D

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 25, 2012, 14:08:43 »
    Soner, jak chcesz zmian, to daj mi z powrotem moda, ja tu posprzątam i będzie pozamiatane jak dawniej. Usiądę sobie jak kiedyś w nocy, zacznę przez 4 godziny czytać tematy i rozdawać nagrody za łamanie regulaminu. Wiecie jaki wtedy się robił porządek na forum? Przez dobry tydzień ludzie nie robili żadnego byka w zdaniu. A kłótnie nagle znikały...

Tylko wtedy na forum było więcej poważnych osób i rzadziej ktoś dyskutował z decyzją moderacji.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 25, 2012, 14:37:34 »
    Zawsze mozna tez napisac do jakiegos moda i spytac się o co chodzi, czemu jest tak, a nie inaczej

Ooo, brony powstały, chwyciły za widły i ruszyły na krucjatę. Jakże słooooodkie. :)
    jest jakąś ukrytą opcją homo, albo skończoną cip**. :)

Mam szukać więcej przykładów inteligentnych rozmów z administracją? Aż rwę się, żeby pisać do Daedala, dlaczego zamknął temat...

Wzywacie tu do normalnej dyskusji o temacie, który został zaspamowany juz od ok 5 strony postow.
    Dokładnie. Kiedy pojawiała się piąta strona, kilka razy prosiłem na schoucie, żeby ktoś wszedł, uspokoił sytuację. Moderatorzy to widzieli (m.in. Mat był wtedy na shoucie, czy byli innni nie pamiętam). Wystarczyło wejść, usunąć dwa czy trzy posty (a nie jak twierdzisz 10 stron, zresztą "nie chce nam się" to chyba słaba wymówka), dać osta albo dwa i byłby spokój. Prośby skończyły się tym, że wszedł Daedal i pięknym postem o cipach, gejach i patologii dał oficjalne przyzwolenie administracji na robienie syfu. Przez poprzednie pięć stron jakoś można było względnie normalnie rozmawiać...
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 25, 2012, 14:39:53 »
    Oh byśmy wrócili do starych, dobrych czasów :) W sumie jak patrzę na tematy niektórych klanów to tęsknię za dawną tawerną, mimo że załapałem się wtedy na dwa ostrzeżenia.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 25, 2012, 14:45:42 »
    Racja temat z klanami jest... źle zorganizowany. Powino być
    Po 1-Zakaz Reaktywacji,powrotów  i.t.p
    Po 2- Opis klanu,skład i.t.p a nie dyskusje na 5 stron
    I propozycja zrobić tematy 1 dla deluga 1 dla nativa 1 dla reszty modów (lub coś podobnego) bo tak to jest burdel 5 reaktywacji klanu który ma 3 członków a dobry klan jest na samym dole...