Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kosowo  (Przeczytany 8236 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kosowo
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 01, 2008, 12:14:38 »
    Chyba dobrze, że temat został zamknięty, bo to poszło za daleko.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 01, 2008, 13:59:47 »
    tu sie zgodze, [POD]J@$ON chce mi dorzucic ostrzezenie
    Chce? Gdybym chcial to juz wtedy bys dostal warna, po prostu chcialem ci wyjasnic ze nawolywanie do nienawisci na tle rasowym jest lamaniem polskiego prawa, a ty jako skrajny nacjonalista powinienes je szanowac (lub przynajmniej znac...)
    Spojrz:
    "A słyszeliście o tym co proponują eurodeputowani z PO? Żeby miasta które przed wojną były niemieckie miały oficjalnie niemieckie nazwy"
    to lizus, zajebac!!
    niemcy do piachu!!
    "Żydów też nienawidzicie?"
    moge powiedziec ze czuje do nich mala niechec

I jak tu cie traktowac powaznie, i nie uwazac za dzieciaka? Uwazasz, ze skoro w internecie jestes pseudo anonimowy to mozesz pokazywac ze bylbys sklonny do morderstwa? Ciekawe jak bys sie w rzeczywistosci zachowal gdybys pojechal do Niemiec (ale sorry ty pewnie sie w zyciu z Polski nie ruszysz), rzucilbys sie na pierwszego lepszego przechodnia?

Dlatego twierdze, ze ksenofobia i rasizm to przejaw glupoty ludzkiej.

PS: jesli ktos chcialby na ten temat pogadac, to moze zalozyc topic o wspolczesnym patriotyzmie/nacjonalizmie, bo zauwazylem ze zeby byc w Polsce uwazanym za patriote, to trzeba byc jednoczesnie ksenofobem...

as u wish (napisze w wolnej chwili)
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2008, 14:46:16 wysłana przez Puzonix »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 03, 2008, 10:41:30 »
    as u wish (napisze w wolnej chwili)
    Nie, bo ja to zrobię :P (nie mogłem zrobić edita posta powyżej, nie mogło mi sie załadować)