Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kosowo  (Przeczytany 8219 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Kosowo
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 29, 2008, 03:16:05 »
    Hmm tu nie chodzi o PiS tylko o polityke PO (tego teletubisia) i tuska ktrz lie dupe niemcom. A i to nie jest temat o tarcyz takietowej.
    Prostego sarkazmu nie zauwazyles? Dokladnie to co wczesniej napisales o wlazeniu w tylek mozna napisac o poprzednim rzadzie - komu i kiedy tusk wlazil w tylek? To ze byl sklonny do rozmowy z putinem oznacza od razu lizanie tylka? Za to jarus przez caly czas lizal dupe amerykanow, a w europie wypinal tylek na kazdego, przez co tracil i tak marny szacunek.

Po prostu te teksty ktore piszecie sa jakby zywcem wyciagniete z marnej propagandy pisu (lizanie tylka) i rydzyka (ochydne niemce, zydy i masoni)... dlatego tak bardzo mnie zdziwilo ze ktokolwiek rozumny moze w to uwierzyc i na podstawie tego pisac na forach...

Ze o bezpodstawnym obrzucaniu blotem obecnego rzadu nie wspomne... powtarzac uslyszane farmazony kazdy potrafi...

EDIT: acha... o sprawie oddawania jakimkolwiek niemcom ich starych posiadlosci chyba juz nikt nie pamieta... poza najwiekszymi ksenofobami - kiedy ostatnio jakis niemiec sie na ten temat wypowiadal? Moze tym razem blysniecie wiedza?

EDIT2:
    dlaczego nie ma takich politykow za czasow IIRP??
    Yy nie wiem z jakich ksiazek czerpales wiedze na temat poczatkow demokracji w Polsce, ale nie przypominam sobie zeby uwczesni politycy byli jakos szczegolnie uzdolnieni, a wrecz przeciwnie - przeczytaj sobie moze co zrobil z nimi pilsudski, ktory najwyrazniej jest twoim idolem...

niemcy do piachu!!
    Takimi sformuowaniami, poza dawaniem swietnego swiadectwa o sobie, narazasz sie na kolejne ostrzezenie.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 03:24:50 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 29, 2008, 07:57:04 »
    O w dupę, ale niektórych poje...pogrzało. Ale wiem co jest tego powodem. Parę dni temu OBOP zrobił sondaż poparcia partii w dwóch grupach wiekowych 14-18 lat i 18-24 lat. TVN podał tylko poparcie dla PO i PiS-u(aru). I tak: Przedział wiekowy 14-18 lat PO:56%, PiS:23%; Przedział wiekowy 18-24 lat PO:65%, PiS:13%. To chyba wyjaśnia treść postów niepełnoletnich.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 29, 2008, 09:00:19 »
    Tak jak napisałem wcześnie odnośnie postu kani: ci którzy tutaj walą te hasełka "tusk-niemiec, lizać dupę itd" to:

1. Dzieci, które słyszały rozmowę wiecznie niezadowolonych rodziców o niskim statusie społecznym, co to dla nich "zawsze było lepiej", a teraz jest coraz gorzej. Za komuny to byłooo, że ho ho, co nie? :/

Rada: przestać pisać brednie; doedukować się.

2. Dzieci, które widząc jakie jest zdanie na ten temat tych bardziej rozwiniętych forumowiczów, staja w opozycji byle tylko pokazać "a ja coś czytałem! a ja coś wiem! a ja mogę z wami dyskutować!"

Rada: na aborcję za późno - pozostaje eutanazja

3. Dzieci kierowane od zawsze przez starszych na niewłaściwe tory: "chodź, dziadek ci opowie jak to kiedyś było, Niemcy pierdoleni, uwierz wnusiu jakie to gnidy są..."

Rada: przestać pisać brednie; zaczać samodzielnie sie kształcić, nie słuchać subiektywnych opinii, nie wierzyć w ideały z książek "Historia dla Gimnazjum" (etc)

I ja też się pod tym podpisuję - Arcylisz
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 09:44:25 wysłana przez Arcylisz »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 29, 2008, 10:42:45 »
    Może dla ścisłości. Nie ochrzaniamy nikogo za to, ze popiera PiS, jego sprawa, ale za wypowiedzi typu
    tusk da ziemie niemcom oni go opluja a on poprosi o klapsa w ryj
    i podobne to będziemy ochrzaniać, zwłaszcza tych, którzy nie wiedzą nawet za bardzo o co chodzi, bo to są wypowiedzi w stylu Kaczyńskich i Rzydzyka, ale w gruncie rzeczy to już Puzon napisał, ja to tylko rozwinąłem.

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 29, 2008, 13:34:39 »
    A powiedzcie dlaczego ulegacie propagandzie PO? Bo wszystkie niewygodne dla rządu fakty są zagłuszane przez media! To że jesteście starsi i jestećie moderatorami czy adminami to nie znaczy że macie zawsze rację. Podobno miała być druga Irlandia... i co mamy? To nawet czeski wir nie jest!!! Gdyby media nie zagłuszały tego co sie dzieje w rządzie tuska i nie byłoby tej propagandy to nikt nawet by nie myślał o koalicji PO-PSL a premier by wyleciał na zbity pysk!! TAK TO JEST PRAWDA!!! Dobra ja kończe temat, już nie pisze postów nt. Tuska i jego rządów... zobaczycie ja tak dalej będzie to Polska się rozpadnie... za pare lat zobaczycie i zgodzicie się ze mną...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 13:41:42 wysłana przez Crusader »

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 29, 2008, 13:46:54 »
    A powiedzcie dlaczego ulegacie propagandzie PO?
    Gdybym ulegał "propagandzie" PO to wierzybym we wszystko co powiedzą, co zrobią. Tymczasem potrafię zająć własne stanowisko i dlatego nie podoba mi się decyzja rządu w sprawie Kosowa.
    Podobno miała być druga Irlandia... i co mamy?
    Nie lubię bredni w stylu "obiecywali i nie dajum!". Myślałeś, że w trzy miesiące będzie tu jak w Irlandii? Życie to nie gra komputerowa, odróżniaj to, bo w 100 dni to nawet Balcerowicz nie przestawił naszej gospodarki z pokomunistyczej na kapitalistyczną
    Gdyby media nie zagłuszały tego co sie dzieje w rządzie tuska i nie byłoby tej propagandy to nikt nawet by nie myślał o koalicji PO-PSL a premier by wyleciał na zbity pysk!! TAK TO JEST PRAWDA!!!
    Ha ha ha ha!!! Póki co prezes TVP pozostał ten sam, którego wasz mentor Kaczyński powołał. Politykujecie na poziomie meneli pod sklepem w Psiej Wólce czy innych Zapiździewicach. A najlepiej to było za Gierka, nie? Nie zapomnę tych czasów.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 29, 2008, 14:02:59 »
    A powiedzcie dlaczego ulegacie propagandzie PO? Bo wszystkie niewygodne dla rządu fakty są zagłuszane przez media! To że jesteście starsi i jestećie moderatorami czy adminami to nie znaczy że macie zawsze rację. Podobno miała być druga Irlandia... i co mamy? To nawet czeski wir nie jest!!! Gdyby media nie zagłuszały tego co sie dzieje w rządzie tuska i nie byłoby tej propagandy to nikt nawet by nie myślał o koalicji PO-PSL a premier by wyleciał na zbity pysk!! TAK TO JEST PRAWDA!!! Dobra ja kończe temat, już nie pisze postów nt. Tuska i jego rządów... zobaczycie ja tak dalej będzie to Polska się rozpadnie... za pare lat zobaczycie i zgodzicie się ze mną...

kuuuurwa, skad sie tacy ludzie biora? wez zbuduj se lepiej łódke z cegiel i idz sprawdzic jak dziala. jestes tak beznadziejnym przypadkiem ze nawet nie bede probowal ci tlumaczyc za co uwazam cie za glupka...

drunken masta

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 29, 2008, 14:09:40 »
    Dobra ja kończe temat, już nie pisze postów nt. Tuska i jego rządów... zobaczycie ja tak dalej będzie to Polska się rozpadnie... za pare lat zobaczycie i zgodzicie się ze mną...
    No i wróci Jaruś Kaczyński i nasza super potęga, którą stworzy zamkinie się przed światem. I nie będziemy potrzebować ropy z Rosji, pieniędzy z UE no i wogóle Polska będzie samo wystarczalna. Aha i będziemy innym mówić co mają robić, a oni nas będą grzecznie słuchać. To już było, choć z małymi róznicami, nazywało się stalinizm.

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 29, 2008, 14:14:04 »
    Dobra ja kończe temat, już nie pisze postów nt. Tuska i jego rządów... zobaczycie ja tak dalej będzie to Polska się rozpadnie... za pare lat zobaczycie i zgodzicie się ze mną...
    No i wróci Jaruś Kaczyński i nasza super potęga, którą stworzy zamkinie się przed światem. I nie będziemy potrzebować ropy z Rosji, pieniędzy z UE no i wogóle Polska będzie samo wystarczalna. Aha i będziemy innym mówić co mają robić, a oni nas będą grzecznie słuchać. To już było, choć z małymi róznicami, nazywało się stalinizm.
    A jak niech tusk rządz to wtedy będzie najlepiej!!! Ej baton ja cie nie wyzywam od głupków!!! Ja już skończyłem temat!!! Chętnie bym cię za to zjechał ale nie chce dostać ostrzeżenia...

Szczerze? Po tym co wypisujesz ma u mnie browara za nazwanie cię głupkiem. A zjechać to sobie możesz, wiesz na czym. Chyba pomyliło ci sie to forum z forum Tibii...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 14:41:02 wysłana przez Puzonix »

Offline kania92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 29, 2008, 14:27:38 »
    Yy nie wiem z jakich ksiazek czerpales wiedze na temat poczatkow demokracji w Polsce, ale nie przypominam sobie zeby uwczesni politycy byli jakos szczegolnie uzdolnieni, a wrecz przeciwnie - przeczytaj sobie moze co zrobil z nimi pilsudski, ktory najwyrazniej jest twoim idolem...
    mialem na wysli ze ci politycy co sa kluca sie o byle co
    albo co komu przeszkadz teletubis z torebka
    3. Dzieci kierowane od zawsze przez starszych na niewłaściwe tory: "chodź, dziadek ci opowie jak to kiedyś było, Niemcy pierdoleni, uwierz wnusiu jakie to gnidy są..."
    nie wiem po co takie cos piszesz
    odrazu wszyscy rodzicow badz dziadkow sluchaja
    JA SAM SE TAKIE MYSLENIE WYROBILEM !!!!!
    i nie wmawiaj ze niemcy to tacy zajebisci ludzie
    Fakt, mohery som lepsze
    Rada: na aborcję za późno - pozostaje eutanazja
    normalnie zalewa mnie takie cos
    "tusk-niemiec
    no rzesz kurwa mac
    kto tak napisal !!??
    Takimi sformuowaniami, poza dawaniem swietnego swiadectwa o sobie, narazasz sie na kolejne ostrzezenie.
    posikac sie idzie
    napisalem tak bo ich nienawidze i tyle
    nie strasz mnie ostrzezeniem bo forum jest do wyglaszania swoich poglado i innych rzeczy

a kaczor byl wiekszym lizusem
    zeby ktos mnie nie posodzal ze po bee a pis super
    Taaak, wprowadźmy anarchię. Żadnych rządów, bo to wszystko żydy! Żydów też nienawidzicie? To tak przy okazji.
    jestećie moderatorami czy adminami to nie znaczy że macie zawsze rację
    tu sie zgodze, [POD]J@$ON chce mi dorzucic ostrzezenie
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 14:33:31 wysłana przez Arcylisz »
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości
    ani nie ma prawa do przyszłości.

Józef Piłsudski

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 29, 2008, 14:42:24 »
    Kania: masz 15 lat, więc nie pieprz o "własnym myśleniu". W tym wieku wszystko sie wynosi z domu, no bo skąd? Z doświadczenia życiowego? :D n/c

Offline kania92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 29, 2008, 15:31:32 »
    nie znasz mnie
     skaczmy o tym to ma byc o kosowie
    a i prosze sie podpisywac po edytowaniu mojego posta bo niewiem kto to napisal
    i nie wiem do kogo sie wzracac wzrazie odpowiedzi
    Żydów też nienawidzicie?
    moge powiedziec ze czuje do nich mala niechec
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości
    ani nie ma prawa do przyszłości.

Józef Piłsudski

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 29, 2008, 15:39:51 »
    kania, mat, crusader:
    wezcie sie kurwa pierdolnijcie w glowy i to mocno i czyms ciezkim. czy wy serio jestescie tak ograniczeni czy moze to jakas podpucha? tusk proniemiecki? chyba ze proniemiecki ze wzgledu na dziadka.. no to tak, ale coz, rodziny sie nie wybiera, right? miala byc druga irlandia, nie ma... dlaczego? bo kutwa w te 100 dni nie da sie nawet sufy posprzatac po kaczkach.

mialem napisac ladna, dluga i skladna wypowiedz, ale... wypowiedz waszej trojki wkurwily mnie na tyle ze nie daje rady. moze jak sie oswoje z wasza glupota to napisze jakos tak inaczej

drunken masta

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 29, 2008, 16:21:44 »
    Krew cie zalewa co nie baton? Nie możesz wytrzymać... A właśnie jak coś to jest temat o Kosowie a nie o Tusku i jego rządach
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 16:26:36 wysłana przez Crusader »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 29, 2008, 16:30:42 »
    sry ale sami zaczeliscie z tuskami... przeczytaj caly topic, gdzies w ktoryms poscie ktorys z was wymienionych nasmarowal o tusku, to odpowiadam

i kolejne siedem kurw ( kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa) dla waszej tępoty ;]

bym zapomnial: pozdrawiam ;]
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 16:46:26 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta