Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kosowo  (Przeczytany 8213 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kania92

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kosowo
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 27, 2008, 15:26:25 »
    mowicie kosowie nie
    i co z tego ze tam to zadupie my tez mielismy zadupie i z tego wyszlismy(mam na mysli okres miedzywojenny)
    nie mowie dla kosowa tak i nie mowie dla kosowa nie
    usa i rusy powinni miec sie nie udzielac, to nie ich sprawa

a nasz rzad niechetny do uznania niepodleglosci, poniewaz rusy niebeda tacy rozmowni
    w dyplomacji tym ktorzy uznaja kosowo
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości
    ani nie ma prawa do przyszłości.

Józef Piłsudski

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 27, 2008, 16:13:01 »
    Równie dobrze u nas mogą zrobić drugie kosowo tyle że np. z Wrocławia który kiedyś był niemiecki. Tym bardziej że rząd prowadzi politykę proniemiecką. Ja osobiście jestem przeciw ogłoszeniu Kosowa jako państwa niepodległego zwłaszcza że większość tamtejszych mieszkańców to Albańczycy.

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline kania92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 27, 2008, 17:15:40 »
    Równie dobrze u nas mogą zrobić drugie kosowo tyle że np. z Wrocławia który kiedyś był niemiecki.
    niech tylko niemic taki pomysl wymysli
    poszedlby pod sikiere
    o ile sie niemyle to wroclaw zostal zalozona przez niemcow na polskiej ziemi
    ale moge sie mylic
    Tym bardziej że rząd prowadzi politykę proniemiecką
    no i dlatego nie lubie tego rzdu
    tusk da ziemie niemcom oni go opluja a on poprosi o klapsa w ryj

niemcy do piachu!!
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości

Józef Piłsudski

Offline dagoth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 27, 2008, 17:33:50 »
    Na temat Kosowa najlepiej wypowiedział się prof.Władysław Bartoszewski.Powiedział że Kosowo jako państwo jest w bardzo trudnej sytuacji ponieważ większość ludzi nie ma pracy.Rolnictwo i ekonomia są bardzo słabe więc będzie im bardzo ciężko.Na koniec powiedział że życzy im jak najlepiej.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 28, 2008, 07:48:00 »
    a nasz rzad niechetny do uznania niepodleglosci, poniewaz rusy niebeda tacy rozmowni
    w dyplomacji tym ktorzy uznaja kosowo
    Już we wtorek uznali jego niepodległość. Nie jesteś na bierząco.
    Zupełnie jakbym Jarusia Kaczyńskiego słyszał :/

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 28, 2008, 10:24:14 »
    kania: Nie lubię czytać wypowiedzi ludzi, którzy piszą o rzeczach, o których maja mgliste pojęcie, bądź obraz wypaczony przez ojca/dziadka/starszego brata. Jeśli nie jesteś do końca w temacie, to nie pisz takich bzdur, bo wiele osób może poczuć się urażonych twoimi 'kontrowersyjnymi poglądami'. Ja osobiście uważam, że jesteś albo bardzo głupim człowiekiem, albo człowiekiem mocno podatnym na wpływ. Odradzam ci dalsze pisanie w takim stylu (rzyganie słowami bez interpunkcji) oraz wypowiadanie się w stylu trolli z Onetu, czyli "obojętnie jaki bełkot, byle się ktoś mną zainteresował".

Offline kania92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 28, 2008, 13:13:57 »
    bądź obraz wypaczony przez ojca/dziadka/starszego brata.
    i tu sie mylisz!!
    Może tak, może nie. Masz na to dowód?
    że jesteś albo bardzo głupim człowiekiem
    ...kazdy jest glupi na swoj sposob, jesli tak o mnie myslisz
    albo człowiekiem mocno podatnym na wpływ
    i tu tez sie mylisz
    Dowód?
    "obojętnie jaki bełkot, byle się ktoś mną zainteresował".
    haha... gdybym taki byl to bym sie czesciej udzielal na forum
    reszty nie skomentuje
    Nie jesteś na bierząco.
    ten wyjatek sie zdarzyl
    I ten wyjątek zadecydował o tym, że wypowiedź twoja wzniosła sie na wyżyny głupoty i ignorancji...

« Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2008, 14:13:58 wysłana przez Puzonix »

Józef Piłsudski

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 28, 2008, 16:34:03 »

Masz racje... polityka dupolizusów powróciła...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 28, 2008, 16:47:45 »
    Nie wypowiadam się o kosowie bo nie jestem w tej sprawie w temacie ale zgadzam się z ostatnim postem Crusadera i o dziwo z kanią (czy jak to się odmienia)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 28, 2008, 17:16:10 »
    Oh shit... z przerazeniem patrze na to co niektorzy tu pisza... nie wiedzialem ze mozna na trzezwo(?) pisac takie glupoty.
    tusk da ziemie niemcom
    To jest jakis potwierdzony fakt, czy tzw prawda objawiona, jaka mial zwyczaj wyglaszac jaroslaw? A moze wiesz o czyms, o czym ja nie wiem?-.-

Yyy ale wiesz ze juz byly wybory, prawda? Jaroslaw i panna F. odszedli i juz nie wroca - Sikorski nie mial jeszcze wielu okazji do zaprezentowania polityki zagranicznej, ale postawienie jakichkolwiek zadan w kierunku USA w sprawie tarczy podoba mi sie - w razie czego moga latwo wycofac sie z umowy - gdzie tu lizanie tylka?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 28, 2008, 17:28:34 »
    nie wiedzialem ze mozna na trzezwo(?) pisac takie glupoty.
    A sam się wydurniasz.
    Yyy ale wiesz ze juz byly wybory, prawda? Jaroslaw i panna F. odszedli i juz nie wroca - Sikorski nie mial jeszcze wielu okazji do zaprezentowania polityki zagranicznej, ale postawienie jakichkolwiek zadan w kierunku USA w sprawie tarczy podoba mi sie - w razie czego moga latwo wycofac sie z umowy - gdzie tu lizanie tylka?
    Hmm tu nie chodzi o PiS tylko o polityke PO (tego teletubisia) i tuska ktrz lie dupe niemcom. A i to nie jest temat o tarcyz takietowej.
    PS. Jak ktoś ma inne zdanie od ciebie to nie musisz od razu ich obrazac. IMHO twoje stwierdzenie jest obrazą.

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 28, 2008, 17:40:56 »
    A słyszeliście o tym co proponują eurodeputowani z PO? Żeby miasta które przed wojną były niemieckie miały oficjalnie niemieckie nazwy (także w Polsce) np. zamiast Wrocławia ma być Breslau! Czy to jest normalne?! A niemcy jeszcze się burają do nas o wysiedlenia (!) mimo że to ZSRR przesuneło granice Polski na zachód. Niech zobaczą co oni nam zrobili, ile milionów polaków wymordowali, ile polskich miast zniszczyli! Przypomne także że dziadek naszego "najlepszego" (bo liberalnego) premiera zaciągnął się na ochotnika do wehrmachtu zamiast bronić naszego kraju!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2008, 17:51:40 wysłana przez Crusader »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 28, 2008, 17:52:36 »
    nie wiedzialem ze mozna na trzezwo(?) pisac takie glupoty.
    A sam się wydurniasz.
    Hmm tu nie chodzi o PiS tylko o polityke PO (tego teletubisia) i tuska ktrz lie dupe niemcom. A i to nie jest temat o tarcyz takietowej.
    PS. Jak ktoś ma inne zdanie od ciebie to nie musisz od razu ich obrazac. IMHO twoje stwierdzenie jest obrazą.

SKORO NIE JESTEŚ W TEMACIE TO PO CO TU PISZESZ?!

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 28, 2008, 18:39:58 »
    Spam
    Sam jestes spam. Jak się napisze na tym forum cos nie zgodnego z poglądami admina to odrazu wycinają zamiast sensownie odpowiedziec?

Człowieku, nie napisałeś kompletnie nic związanego z tematem. O ile w "ile masz lat" albo kalamburach dozwolone jest pisanie pierdół, o tyle tu sobie daruj jesli nie masz nic do powiedzenia. A za podobne teksty następnym razem warn. I nie będzie tłumaczenia, że "a ja mam dopiero 14 lat, nie wiedziałem rze tak nie morzna!!11"

A czy ja tak pisałem weź sie opanuj. To żre jestes adminem nie znaczy że można wszystkich wysmiewac tylko dlatego że mają inne poglądy
    « Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 11:02:47 wysłana przez mat berserker »

Offline kania92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 28, 2008, 19:16:24 »
    To jest jakis potwierdzony fakt, czy tzw prawda objawiona, jaka mial zwyczaj wyglaszac jaroslaw? A moze wiesz o czyms, o czym ja nie wiem?-.-
    to taki przyklad
    A słyszeliście o tym co proponują eurodeputowani z PO? Żeby miasta które przed wojną były niemieckie miały oficjalnie niemieckie nazwy
    to lizus, zajebac!!

dlaczego nie ma takich politykow za czasow IIRP??
    a musza rzadzic debile i popierdole.cy

Józef Piłsudski