Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RE] Ravens  (Przeczytany 16702 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Ravens
    « Odpowiedź #135 dnia: Września 26, 2011, 16:21:20 »
    Najwięcej do powiedzania mają ci najmniej związani z tym meczem.
    Fakt jest taki, że na Polska scenę Warbanda wszedł wreszcie jakiś nowy poważny klan (może troche niefortunne wejście, przyznaję), a wy zamiast sie cieszyć, że jest z kim prać się po mordach, to toczycie bezsensowne dystkusje.

Ale chyba po to jest forum ?

@ A jeżeli wieje nudą, to może zrobimy jakąś tabele zakładów najciekawszych meczy i obstawiać :) ( chociaż po przeczytaniu uważam to za spam )

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Września 26, 2011, 16:23:19 »
    Odezwał się Ive, który jest tak samo dobry i ogarnięty jak koledzy z WD i BC :P

To był żart stary nie spinaj się ^^

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #137 dnia: Września 26, 2011, 16:46:04 »
    Patrze, że poczucie humoru to masz coraz lepsze. Aż się boję co będzie za pół roku :o

Nie gadaj głupot...WV już w dniu powstania klanu wzięło się za RS jeden z najsilniejszych Rosyjskich klanów wówczas...zresztą sam wiesz z kim graliśmy na początku istnienia i pamiętasz że nie byli to przeciętniacy...grunt to być ambitnym.

Bo zaczynając od cieniasów nigdy do niczego nie dojdziesz albo lepiej - rok będziesz się szykował do wyjścia na scenę międzynarodową i po pierwszym meczu się rozpadniesz jak kiedyś pewien klan o tagu ZKM....

WV to klan złożony z graczy SRT (wówczas drugiego klanu w Polsce). Tutaj sytuacja jest odwrotna, RE nie grało w becie, tak jak Wy :P
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Września 26, 2011, 17:09:36 »
    michal co za roznica czy gralo w becie czy nie ? po roku w warbandzie poziom graczy napewno sie wyrównał do poziomu graczy z bety ( i mysle ze nawet szybciej) to ze gosciu gra od bety 2 lata to nie znaczy ze ogarnia lepiej manuala niz ten co gra np rok .
    Retarded are everywhere

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #139 dnia: Września 26, 2011, 17:32:02 »
    Chodziło mi o to, że WV miało pewien staż w SRT. Grało w tą grę długo i nie najgorzej im to szło.
    RE na naszą scenę wpadło stosunkowo niedawno, a graczy których znałem przedtem było nie wielu.

Czyli gracze z WV grali stosunkowo długo na scenie i mieli wspólne doświadczenie z jednego klanu, a RE nie za bardzo.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Września 26, 2011, 17:58:27 »
    W WV była połowa graczy z zewnątrz, która doświadczenia nie miała ( a raczej miała ale z cracka. Wszak neiwielu ludzi wie, że WV to w zasadzie było z 7 członków SRT + Bratherhood of Steel. A prawda jest taka, że w WB taktyka liczy się w mniejszym stopniu niż skill. Więc zbieranina 12 najlepszych graczy w Polsce pokonałaby pewnie składy meczowe jakiegokolwiek klanu. A RE gratuluje dobrego wyniku w meczu.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Września 26, 2011, 18:50:26 »
    Ive dobrze wiesz, że nie żartowałem :)
    Error jak mogę się nie czepiać Ivego? ;)

Oj tam Oj tam Argalebie. ZKM rozpadło się przez jednego despotycznego człowieka , którego inni mieli dosyć więc pożegnali go :P
    Ot historia upadku tej grupy, klanu. No na pewno kłócących się ludzi odkąd wspomniana przeze mnie osoba przejęła rządy ;)
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #142 dnia: Września 26, 2011, 18:51:23 »
    Patrząc na skład klanu REF...
    Nic dodać nic ująć, za przeproszeniem "r********i" nas swoim zgraniem. Tyle że jest taka sprawa, mianowicie mecz był inny niż zwykły. Przed meczem w "Random Play" udawało nam się jakoś lecz mecz... co tu dużo mówić nasze modły przed meczem nie pomogły.
    A bym zapomniał najważniejszego. Dziękujemy że sparing obył się bez przykrości (nie licząc naszego trollowania przed meczem [czytaj pisania o naszej Mszy w której prosiliśmy o wygraną])
    Trzeba nadmienić że my nie mieliśmy taktyki, czyli kto chciał iść to szedł
    Ref świetne macie zgranie (i świetny graczy)

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Września 28, 2011, 23:30:53 »
    Proszę o usunięcie mnie z listy członków.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 01, 2011, 01:34:41 »
    Witam!
    Niestety klan przestał istnieć.Cześć członków przeszło do klanu PE a reszta do WV.Niestety nie mogliśmy kontynuować  naszej przygody z warbandem przez Gracza o nicku Hubi który po pierwszej przegranej wyszedł klanu do WV i wyłączył nam forum wpisując.

Informacja

To forum jest teraz wyłączone.

Powód: Ufo to nou skill i ssie

Niestety jucz parę razy tak było że rozwalał klan i przechodził do następnego.

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 01, 2011, 06:07:13 »
    Nie dacie rady założyć nowego forum i zebrać ludzi z powrotem?
    Szkoda by klan upadał, ze względu na jedną osobę.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 01, 2011, 08:03:08 »
    Oj można było się tego spodziewać po Hubim.
    Byłem z nim w kliku klanach i wiem jak to jest.
    Szkoda że upadliście.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #147 dnia: Października 01, 2011, 08:57:56 »
    Jedynie można przypomnieć wypowiedź sprzed kilku stron

no tylko mam nadzieje, że jak przergacie to klan sie nie rospadnie ;)?

Ale jakby nie patrzeć to (tak jak napisałem w innym temacie) to potężne dla  wzmocnienie PE

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #148 dnia: Października 01, 2011, 09:04:25 »
    Ale jakby nie patrzeć to (tak jak napisałem w innym temacie) to potężne dla  wzmocnienie PE

To zależy, pisał ktoś powyżej ze cześć przeszła do PE ale tez czesc przeszła do WV i teraz pytanie czy ci gorsi poszli do PE a lepsi do wilków czy na odwrót, czy może wogole jest inaczej....

Podobnie mysłalem jak Ignatus prawdziwy klan musi przegrać kilka spotkań żeby stać sie potężnym klanem.
    Teraz pewnie zacznie sie spam wilkow ze ci nie przegrali tak duzo czy nawet w cale a sa najsilniejsi itp;/

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Października 01, 2011, 09:15:30 »
    Napisałem wcześniej czemu odszedłem, więc nie wiem czemu piszesz że odszedłem przez porażkę z REFem.
    Odszedłem jeszcze przed reaktywacją WV(o której wgl nie wiedziałem) z tydzień wcześniej  i miałem nie grać w WB..

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Października 01, 2011, 09:18:51 wysłana przez _Hubi_ »