Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 111186 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #495 dnia: Kwietnia 07, 2013, 15:30:15 »
    A mój ma 21cm
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #496 dnia: Kwietnia 07, 2013, 15:53:40 »
    Trochę za dużo tego jest i zaczynało się robić, to co zwykle... pokrzyczcie sobie, kto jest lepszy gdzie indziej.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #497 dnia: Kwietnia 07, 2013, 16:04:29 »
    Trochę za dużo tego jest i zaczynało się robić, to co zwykle... pokrzyczcie sobie, kto jest lepszy gdzie indziej.

Z miłą chęcią. :)
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #498 dnia: Kwietnia 07, 2013, 17:42:12 »
    Acha, czyli jak jestem w SRC to jestem słaby?

Tak :DD

Btw. @PE, sorry, że nie w tym temacie, ale Wy chyba też używacie merca na SNL ? Nie spotkałem się na Waszym forum z podaniem Gannicusa, a w tabelach widnieje. Z tego co wiem, Gannicus to doświadczony gracz z Turcji, który był chociażby w 3OA czy RN. Także !? Jeżeli to moja pomyłka, wybaczcie, człowiek się myli.

Gannicus to kociskoklakier.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #499 dnia: Kwietnia 07, 2013, 18:31:10 »
    A śmiałeś się z Shakyora....
    niektórzy korzystają z takiego genialnego wynalazku jak słownik t9 i opera mini. Poza tym znamy się? Bo jak dla mnie na kilometr śmierdzisz multikontem. Poproszę nick z gry na pw.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #500 dnia: Kwietnia 22, 2013, 07:45:22 »
    Inquisition 16 - 0 Kingdom oF Heaven

Screenów oczywiście nie ma. Głupi błąd zaważył o porażce... Nie ma co ukrywać błąd wynika z mojej strony bo zamiast sprawdzić dokładnie zmiany w strefie czasowej uznałem, że wystarczy dodać godzinę do czasu formowego TW. No cóż, wyszło jak wyszło o tej dwudziestej składu niestety nie mieliśmy. Tak oto KoH kończy przygodę w Słowiańskiej Lidze Native, jestem osobiście z niej bardzo zadowolony. Wypadliśmy naprawdę dobrze, początkowy etap gdzie udało nam się odnieść kilka znaczących zwycięstw były chyba, aż nadto. Tutaj chciałbym skierować słowa podziękowania do Trebrona, Dustila, Juriego, Shava oraz Zefira którzy grali u nas w tym turnieju gościnnie i zapewne niejednokrotnie przyczynili się do zwycięstwa naszego zespołu. KoH nadal będzie trwał jako grupa, kto wie może weźmiemy udział w jakimś mniejszym turnieju, ale póki co zajmiemy się sceną The Deluge i zobaczymy jak się to będzie rozwijać.

Chciałbym osobiście jeszcze podziękować takim klanom jak: BERSERK CENTURIO, Polish Eagels, SaRRacens, Sword of Valor (CoW), Warsong Clan czy też Polish Knights za wspólnie rozegrane mecze ostatnimi czasy. Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie nam się spotkać na ubitej ziemi w honorowej walce!

Pozdrawiam

lider klanu Kingdom oF Heaven, Aharo

P.S. Czasem nie przenoście tematu do archiwum, grupa istnieje. :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2013, 12:43:12 wysłana przez Aharo »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #501 dnia: Kwietnia 22, 2013, 13:34:44 »
    Szkoda, że Wy i PE już odpadliscie. Powodzenia więc w WNL, bo widzę, że gracie z Orłami. I licze, że Sarraceni wygraja turniej SNL :)
    Swoja drogą, co sądzicie o organizacji SNL? Wydaje mi się, że ENLe były lepiej organizowane.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Kwietnia 22, 2013, 14:14:07 »
    Szkoda, że Wy i PE już odpadliscie. Powodzenia więc w WNL, bo widzę, że gracie z Orłami. I licze, że Sarraceni wygraja turniej SNL :)

Saraceni mają dość spore szanse to prawda, w finale będą na pewno, ale nie wiadomo jak im pójdzie z KHR.

Swoja drogą, co sądzicie o organizacji SNL? Wydaje mi się, że ENLe były lepiej organizowane.

Organizacja SNL'a nie była według mnie prawidłowa, a dokładnie opiszę to wszystko po zakończeniu turnieju w newsach. Ale to prawda ENL były lepiej organizowane.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #503 dnia: Kwietnia 22, 2013, 14:32:44 »
    Nie wiadomo czy będziemy w finale jeszcze mecz z IQ. Zapewne teraz się do meczu przygotują dość mocno. Wszystko okaże się w tym tygodniu.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Kwietnia 22, 2013, 16:22:03 »
    Nadzieja matką głupich, bez urazy oczywiście. Mam coraz gorsze przeczucia co do Bannerolda... Wydać jeden teaser i nic w związku z grą nie robić. To jest po prostu dziwne. Ale tak czy siak się tam pojawimy :)

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #505 dnia: Kwietnia 22, 2013, 20:09:10 »
    Oj myślę, że mecz z  AE KHR będzie dla nas trudny (SRC) jeśli w ogóle dostaniemy się do finału ;) Tak czy inaczej gratki dla KoH i osobom, które was wspierały za udział w tym turnieju i wielka szkoda, że przez tak drobny błąd można tyle stracić :(. Na The Deluge życzę wam dużo sukcesów i oczywiście funu, bo to się liczy w grze :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2013, 20:28:34 wysłana przez Celtic_William »
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #506 dnia: Kwietnia 22, 2013, 20:26:00 »
    Oj myślę, że mecz z  AE KHR będzie dla nas trudny (SRC) jeśli w ogóle dostaniemy się do finału ;) Tak czy inaczej gratki dla KoH i osobom, które was wspierały za udział w tym turnieju i wielka szkoda, że przez tak drobny błąd można tyle stracić :(. Na The Deluge życzę wam dużo sukcesów i oczywiści fanu, bo to się liczy w grach :)
    funu :D

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #507 dnia: Kwietnia 22, 2013, 20:27:26 »
    Inglisz trudny, już poprawiam :)
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #508 dnia: Lipca 13, 2013, 18:53:12 »
    Rekrutacja jest otwarta ?

Przestań wszystkim spamować tym jednym pytaniem. Są też PW i inne drogi prywatne. Poza tym KoH zawiesiło, póki co działalność na Native.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2013, 18:54:16 wysłana przez Dyktator »
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...

Offline Aharo

• Użytkownik
    Odp: [NATIVE] Tymczasowa Nazwa Klanowa
    « Odpowiedź #509 dnia: Sierpnia 20, 2014, 15:56:32 »
    Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
    Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Hej. Wracamy.