Inquisition 16 - 0 Kingdom oF Heaven
Screenów oczywiście nie ma. Głupi błąd zaważył o porażce... Nie ma co ukrywać błąd wynika z mojej strony bo zamiast sprawdzić dokładnie zmiany w strefie czasowej uznałem, że wystarczy dodać godzinę do czasu formowego TW. No cóż, wyszło jak wyszło o tej dwudziestej składu niestety nie mieliśmy. Tak oto KoH kończy przygodę w Słowiańskiej Lidze Native, jestem osobiście z niej bardzo zadowolony. Wypadliśmy naprawdę dobrze, początkowy etap gdzie udało nam się odnieść kilka znaczących zwycięstw były chyba, aż nadto. Tutaj chciałbym skierować słowa podziękowania do Trebrona, Dustila, Juriego, Shava oraz Zefira którzy grali u nas w tym turnieju gościnnie i zapewne niejednokrotnie przyczynili się do zwycięstwa naszego zespołu. KoH nadal będzie trwał jako grupa, kto wie może weźmiemy udział w jakimś mniejszym turnieju, ale póki co zajmiemy się sceną The Deluge i zobaczymy jak się to będzie rozwijać.
Chciałbym osobiście jeszcze podziękować takim klanom jak: BERSERK CENTURIO, Polish Eagels, SaRRacens, Sword of Valor (CoW), Warsong Clan czy też Polish Knights za wspólnie rozegrane mecze ostatnimi czasy. Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie nam się spotkać na ubitej ziemi w honorowej walce!
Pozdrawiam
lider klanu Kingdom oF Heaven, Aharo
P.S. Czasem nie przenoście tematu do archiwum, grupa istnieje. :)