Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 111456 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #405 dnia: Marca 09, 2013, 21:47:00 »
    Gratulacje wygranego meczu. Widać, że był wyrównany.
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #406 dnia: Marca 09, 2013, 21:48:37 »
    Gracze CoW? Czyli którzy, Cherokee i ja? Daj spokój aharo i idz zwal gnata, Nauzicaa to nie CoW a CoW to nie valor, tak samo jak KoH na meczu to nie klan, a zbieranina merców wiadomo ocb, ale o czym my tutaj dyskutujemy, mówisz, że my tworzymy złą atmosferę? Może zapodamy logi... Na pierwszej mapie i pierwszym spawnie poprosiłem o reset, pomyliłem itemy i nie kupiłem lancy, odmówiliście graliśmy dalej. Natomiast sytuacja z kickami krzyżaka, nie pytasz się czy możesz zrobić reset tylko po prostu go robisz, nie moja wina, że krzyżak gra pod cudzym cd keyem i wywala go gdy ktoś chce sobie pograć.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #407 dnia: Marca 10, 2013, 00:43:37 »
    Ogarnąłbyś się wreszcie Aharo.Tak samo jak mój przedmówca uważam że nie jesteśmy we dwóch Valorem ani CoW-em (Chyba tylko ty widzisz tu związek).Wspomnę także że my staraliśmy grać kulturalnie jednakże wasze uszczypliwe komentarze w stylu "Co za patologiczny klan" po przegranej przez nas rundzie nie mogły zostać bez reakcji.I teraz jeszcze w tak chamski sposób piszesz że nie potrafimy grać w spokoju.Widać z daleka że jesteś zakompleksiony i potrzebujesz swojego miejsca w internecie ponieważ w swoim realnym środowisku jesteś tłumiony przez innych co daje widoczne tutaj skutki.Naprawdę czasami mi cię szkoda ale widocznie sobie na to zasłużyłeś.Rzadko się wypowiadam na tawernie ale tutaj już wyraźnie mnie obrażasz.

(click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #408 dnia: Marca 10, 2013, 09:51:22 »
    Obrażam Was? Proszę Ciebie, niemiłosiernie trudno mi było trzymać na wodzy wszystkich graczy od nas gdy z Waszej strony spały się wyzwiska. Jak Wam tak zależy mogę wrzucić screeny, ale przedtem wyjaśnię kilka spraw:

tak samo jak KoH na meczu to nie klan

No nie, KoH to grupa, ale Was to strasznie boli bo wy potraficie wygrywać z mercami pod fejkami. Wiem, boli oj boli :)

Na pierwszej mapie i pierwszym spawnie poprosiłem o reset, pomyliłem itemy i nie kupiłem lancy, odmówiliście graliśmy dalej.

Tak odmówiliśmy, ale reset został wykonany. Przez Was samych bez zgody. Bo co kogo obchodzi, że źle coś kupiłeś? Tak samo było potem na pierwszym spawnie wioski, sami zresetowaliście jak my już byliśmy na przedniej. Bez zgody. Zacznij myśleć, kto tu się źle zachował.

Natomiast sytuacja z kickami krzyżaka, nie pytasz się czy możesz zrobić reset tylko po prostu go robisz, nie moja wina, że krzyżak gra pod cudzym cd keyem i wywala go gdy ktoś chce sobie pograć.

Wywaliło nam Balloteliego, problem z netem miał. Zrobiłem tak jak wy i zresetowałem bo był to początek rundy. W następnej też go wywaliło, ale już nie zresetowałem graliśmy w 7 i tak wygraliśmy. A to, że Krzyzak odmówił grania u Was jako merc to nie moja wina, musicie pewnie go teraz wszędzie wstawiać, że on taki zły :) Przecież on grał razem z PE na meczu z Inkwizycją :D

Wspomnę także że my staraliśmy grać kulturalnie jednakże wasze uszczypliwe komentarze w stylu "Co za patologiczny klan" po przegranej przez nas rundzie nie mogły zostać bez reakcji

Najzabawniejszy tekst. Nikt od nas tak nie napisał, chyba, że był martwy a ja tego nie widziałem. Ale to prawda po każdej rundzie pisaliśmy GF czy to wygranej czy to przegranej. Jeśli to Was obraża to wracajcie do piaskownicy bo tam takie sprawy obrażają.

Widać z daleka że jesteś zakompleksiony i potrzebujesz swojego miejsca w internecie ponieważ w swoim realnym środowisku jesteś tłumiony przez innych co daje widoczne tutaj skutki.Naprawdę czasami mi cię szkoda ale widocznie sobie na to zasłużyłeś.

Nie lubię gdy ktoś robi związek życia realnego z tym wirtualnym, nie lubię gdy ktoś cokolwiek pisze gówno wiedząc. Nic o mnie nie wiesz, nie wiesz w jakim środowisku się obracam i co tam ciekawego robię. Zapewne mam więcej przyjaciół i znajomych od Ciebie. A Ty skoro piszesz o takich rzeczach to zapewne masz z takim czymś problemy.

A teraz wedle obietnicy, screeny:
    (click to show/hide)

Jest tego więcej, ale by uniknąć kłótni zapraszam na PW. A to powyżej, niech zobaczą wszyscy jakie z Was "ziółka" :)

Pozdrawiam!

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #409 dnia: Marca 10, 2013, 09:56:54 »
    Gratulację wyniku :)

Juri dzięki za motywację bo akurat mam sprawdzian z biologii xDD
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #410 dnia: Marca 10, 2013, 12:26:52 »
    Cow to nie valor? To dlaczego przy jakże szybko upadłej reaktywacji wyniki cowu były podane jako wyniki valoru? Zaprzeczasz sam sobie mój drogi jagangu. A co do zbieraniny merców to gramy z kim chcemy i z kim sprawia nam to przyjemność, jesteśmy grupą do wspólnej gry, a to że akurat te osoby chcą sobie pograć w miłej atmosferze razem ciebie powinno gówno obchodzić. Są wpisani do rostera, więc z nami grają, niektórzy wystawiają graczy bez wpisania do rostera. Jeśli mnie pamięć nie myli czyżby to był niejaki cow? Moim zdaniem ktoś tu ma ból dupy o to, że ktoś wygrywa. I to na pewno nie jest koh.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #411 dnia: Marca 10, 2013, 12:53:41 »
    Screeny z drugiej mapy kiedy nerwy już nam puściły.A może byś tak o Aharo wstawiłbyś screeny z pierwszej mapy,wtedy możemy sobie poczytać.

Co do ciebie Jurdas daję ci tu parę przecinków [,,,,,,,,,] skopiuj sobie jak ci będą potrzebne bo ci chyba ten klawisz nie działa.Pozatym Hitmeni to klan w którym są dojrzali ludzie i ty z takimi odzywkami jakie tu pokazałeś kompletnie tam nie pasujesz.Już szybciej do KoHu,tam twoje miejsce.

Ostatni raz piszę w tym temacie bo poziom dyskusji jaki prezentujesz Aharo to porażka.Szukasz sobie wszędzie wrogów i nie dziwota,że jesteś chyba najbardziej hejconym człowiekiem polskiej sceny.Jestem ponad tobą i twoimi głupimi podziałami.Życzę dalszych sukcesów twojej "grupy" i żebyś wreszcie znalazł swoje miejsce.Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Marca 10, 2013, 14:02:13 wysłana przez Cherokee »

(click to show/hide)

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #412 dnia: Marca 10, 2013, 12:57:16 »
    Cow to nie valor? To dlaczego przy jakże szybko upadłej reaktywacji wyniki cowu były podane jako wyniki valoru? Zaprzeczasz sam sobie mój drogi jagangu. A co do zbieraniny merców to gramy z kim chcemy i z kim sprawia nam to przyjemność, jesteśmy grupą do wspólnej gry, a to że akurat te osoby chcą sobie pograć w miłej atmosferze razem ciebie powinno gówno obchodzić. Są wpisani do rostera, więc z nami grają, niektórzy wystawiają graczy bez wpisania do rostera. Jeśli mnie pamięć nie myli czyżby to był niejaki cow? Moim zdaniem ktoś tu ma ból dupy o to, że ktoś wygrywa. I to na pewno nie jest koh.

Były podane wyniki bo to była odpowiedź na prowokacje Ahara. CoW grał zawsze z zawodnikami z roostera więc nie wiem skąd masz takie info ^^

A czy KoH nie powstał z odłamu jakiegoś MoSu czy KoSu? ;> A może to że np jacyś gracze co byli w PE i grają w KoHu to oznacza ze KoH to PE_of_KoH? o.0 Po Naprawdę wątpie w 'inteligencje' po czytaniu Twoich postów Aharo.
    Ale gratuluje wyniku, w końcu coś potraficie.

WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #413 dnia: Marca 10, 2013, 14:04:51 »
    @Cherokee: Pierwszy screen jest z pierwszej mapy. A jeśli Ci tak zależy to proszę bardzo, łap jeszcze jedno. Więcej nie robiłem z drugiej zresztą też więcej nie mam. Ale było od Was tego znacznie więcej, może ktoś od nas.
    (click to show/hide)

Nerwy Wam puściły chyba już przed pierwszą rundą. I proszę jak chcecie nas powyzywać (mnie) to wbijcie na TS do nas, ja wysłucham Waszych żalów w spokoju, mnie to nie rusza i tyle. Ludzie muszę mieć naprawdę spore kompleksy skoro, aż tak wyzywają innych w grach.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #414 dnia: Marca 10, 2013, 14:13:26 »
    Dobra pany znowu się zapędzacie. Zamykam temat, do domu wrócę po 17, więc dopiero wtedy rozdam odpowiednie ostrzeżenia i oczyszczę wszystko z brudu.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #415 dnia: Marca 10, 2013, 18:19:54 »
    Temat oczyszczony i otwarty.
    Za prowokacje oraz zbędny spam ostrzeżenia dostają:
    Jagang - 20 pkt.
    Cherokee - 20 pkt.
    Aharo - 10 pkt.
    Alpaka - 10 pkt.

Radzę Wam resztę kłótni przenieść na PW czy Steam a nie zaśmiecać wątków klanowych.
    DANCE OR GET BANNED

Offline koninsiu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #416 dnia: Marca 13, 2013, 06:05:12 »
    Gratuluje wyniku.

Powtarzasz się kolego. 5pkt ostrzeżenia za kolejne pisanie postów bez wartości.
    \\\ Rome
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2013, 06:48:10 wysłana przez Rome »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #417 dnia: Marca 15, 2013, 20:05:49 »
    Kingdom oF Heaven 12 : 3 Armia Koronna

(click to show/hide)

Dziękujemy za grę! ;)

Offline Virus

• Użytkownik