Obrażam Was? Proszę Ciebie, niemiłosiernie trudno mi było trzymać na wodzy wszystkich graczy od nas gdy z Waszej strony spały się wyzwiska. Jak Wam tak zależy mogę wrzucić screeny, ale przedtem wyjaśnię kilka spraw:
tak samo jak KoH na meczu to nie klan
No nie, KoH to grupa, ale Was to strasznie boli bo wy potraficie wygrywać z mercami pod fejkami. Wiem, boli oj boli :)
Na pierwszej mapie i pierwszym spawnie poprosiłem o reset, pomyliłem itemy i nie kupiłem lancy, odmówiliście graliśmy dalej.
Tak odmówiliśmy, ale reset został wykonany. Przez Was samych bez zgody. Bo co kogo obchodzi, że źle coś kupiłeś? Tak samo było potem na pierwszym spawnie wioski, sami zresetowaliście jak my już byliśmy na przedniej. Bez zgody. Zacznij myśleć, kto tu się źle zachował.
Natomiast sytuacja z kickami krzyżaka, nie pytasz się czy możesz zrobić reset tylko po prostu go robisz, nie moja wina, że krzyżak gra pod cudzym cd keyem i wywala go gdy ktoś chce sobie pograć.
Wywaliło nam Balloteliego, problem z netem miał. Zrobiłem tak jak wy i zresetowałem bo był to początek rundy. W następnej też go wywaliło, ale już nie zresetowałem graliśmy w 7 i tak wygraliśmy. A to, że Krzyzak odmówił grania u Was jako merc to nie moja wina, musicie pewnie go teraz wszędzie wstawiać, że on taki zły :) Przecież on grał razem z PE na meczu z Inkwizycją :D
Wspomnę także że my staraliśmy grać kulturalnie jednakże wasze uszczypliwe komentarze w stylu "Co za patologiczny klan" po przegranej przez nas rundzie nie mogły zostać bez reakcji
Najzabawniejszy tekst. Nikt od nas tak nie napisał, chyba, że był martwy a ja tego nie widziałem. Ale to prawda po każdej rundzie pisaliśmy GF czy to wygranej czy to przegranej. Jeśli to Was obraża to wracajcie do piaskownicy bo tam takie sprawy obrażają.
Widać z daleka że jesteś zakompleksiony i potrzebujesz swojego miejsca w internecie ponieważ w swoim realnym środowisku jesteś tłumiony przez innych co daje widoczne tutaj skutki.Naprawdę czasami mi cię szkoda ale widocznie sobie na to zasłużyłeś.
Nie lubię gdy ktoś robi związek życia realnego z tym wirtualnym, nie lubię gdy ktoś cokolwiek pisze gówno wiedząc. Nic o mnie nie wiesz, nie wiesz w jakim środowisku się obracam i co tam ciekawego robię. Zapewne mam więcej przyjaciół i znajomych od Ciebie. A Ty skoro piszesz o takich rzeczach to zapewne masz z takim czymś problemy.
A teraz wedle obietnicy, screeny:
Jest tego więcej, ale by uniknąć kłótni zapraszam na PW. A to powyżej, niech zobaczą wszyscy jakie z Was "ziółka" :)
Pozdrawiam!