Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Piłka nożna - wątek główny  (Przeczytany 77840 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Piłka nożna - dyskusje
    « Odpowiedź #555 dnia: Maja 04, 2012, 09:25:54 »
    Chłopy, przed nami ostatnia kolejka Ekstraklasy.
    Ciekawe, kto zostanie mistrzem. Lech, Ruch czy Śląsk? Legii nie liczę, bo nie mają szans. Musiałby zdarzyć się cud, aby cała trójka przegrała.
    Ja liczę, że Śląsk i Ruch zremisują, a Lech wygra swój mecz, przez co gdy będzie równa ilość punktów (54) to Lech będzie mistrzem patrząc na lepszy dwumecz z Śląskiem i lepszy bilans bramkowy niż Ruch. A jakie wasze są odczucia?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #556 dnia: Maja 04, 2012, 10:50:07 »
    Przynajmniej skończymy temat ligi hiszpańskiej . :D
    Ja podobnie jak ty mam nadzieję , że Lech wygra ligę . Od czasu przejęcia posady trenera przez Rumaka wygrał bodajże wszystkie mecze a jeden zremisował . Nie wiem czy aż taki wielki wpływ ma trener na grę drużyny , bo piłkarze są ciągle ci sami , a wyniki diametralnie inne . 
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #557 dnia: Maja 04, 2012, 11:07:20 »
    Rumak zaczął bodajże od remisu z Wisłą, porażka z Jagiellonią, ale później nastąpiła seria meczów bez porażki.
    Aż szkoda, że tak długo trzymali Bakero, co chciał zrobić w Poznaniu drugą Barcelone.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #558 dnia: Maja 06, 2012, 19:24:26 »
    Nooooo mordeczki...kto ma mistrza?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #559 dnia: Maja 06, 2012, 19:59:56 »
    Mistrza macie, lecz w pucharach już was widzę. Ośmieszenie jeszcze większe, z Ruchem się znajdziecie na jednej półce. Rapid bez problemu was rok temu zjechał, wielkie kłopoty z Dundee. Tadziu Socha is my master!

Offline Ares_legionista

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #560 dnia: Maja 06, 2012, 20:05:09 »
    szkoda kibicowalem Legii a tu Slask zdobyl mistrza ale Legia Warszawa i tak jest najlepsza i najlepiej sie zaprezentuje w pucharach z klubami miedzynarodowymi

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #561 dnia: Maja 06, 2012, 21:00:09 »
    Tu się jeszcze muszę zgodzić, Lech i Legia to jedyne drużyny co będą godnie reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #562 dnia: Maja 06, 2012, 23:14:45 »
    Tu się jeszcze muszę zgodzić, Lech i Legia to jedyne drużyny co będą godnie reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej.

Powiedział obiektywnie kibic Lecha. Śmiech na sali. Jak tam idzie Amice w pucharach?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #563 dnia: Maja 07, 2012, 09:22:55 »
    Ja bym chcial by o LM grała Legia a w LE Lech i Śląsk.Tylko nie Wisła....
    Ale niestety Legia nie zagra bo jak na PL klub przystało po dobrym okresie gry posprzedawali zawodników.Rybus pewnie trochę pokopie tam gdzie uciekł i wróci z głowa w dol i bez formy jak reszta polskich "gwiazd" typu Murawski.

Offline Dawidous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #564 dnia: Maja 13, 2012, 16:33:26 »
    NEIN!!! Bayern znów przegrał, a polacy stali się bohaterami meczu ;( Widać było, że Bayern się gubił i nie umiał przejść lini obrony, a wszystkie gole stracił po dużych błędach.
    Ale jest plus Kagawa odejdzie (na 70%), Piszczkiem Real się interesuje (ale chyba z tego nic nie będzie), Lewandowski może pójdzie do lepszej drużyny (pomimo, iż nie cierpię Borussii, to doceniam talent Roberta), i w następnym sezonie zobaczymy jak "Stern des Südens" odpowie na tego roczne wyniki.
    Dziś przekonamy się kto będzie mistrzem w Premier League i czy Real zdobędzie 100 punktów. Już niedługo ostatni mecz CL (no tutaj bayeroki muszą wygrać).
    A co wy sądzicie o wczorajszym finale?

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #565 dnia: Maja 13, 2012, 20:15:30 »
    Lewandowskiemu życzę, by nie pchał się do takiego Realu czy Barcelony. Grzałby ławę i tracił karierę. Piszczkowi do Realu też się nie opłaca.
    Co do finału ... Borussia grała lepiej. Nic dziwnego, że wygrali. Jako, że w finale LM jestem za Chelsea, to mam nadzieję, że Di Matteo przyda się ta porażka Bayernu. Może wyciągnie jakiś koncept.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #566 dnia: Maja 13, 2012, 23:05:26 »
    Lewandowskiemu życzę, by nie pchał się do takiego Realu czy Barcelony. Grzałby ławę i tracił karierę. Piszczkowi do Realu też się nie opłaca.
    Co do finału ... Borussia grała lepiej. Nic dziwnego, że wygrali. Jako, że w finale LM jestem za Chelsea, to mam nadzieję, że Di Matteo przyda się ta porażka Bayernu. Może wyciągnie jakiś koncept.

A naprawdę myślisz że Lewandowski ma szansę grać w Realu czy Barcelonie? Jest lata świetlne za Higuainem, Benzemą, Villą i Alexisem. Premier League - jak najbardziej ale nie przesadzajmy...

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #567 dnia: Maja 14, 2012, 17:38:33 »
    Lewandowski i RM/Barca.Mam już humor poprawiony ca cały dzień;]

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #568 dnia: Maja 14, 2012, 22:05:23 »
    No może trochę przesadziłem :D
    Ale chodzi mi o to, że nawet jeśli dostanie ofertę z jakiegoś (bardzo) dobrego, to niekoniecznie musi mu się to opłacać. Nawet, jeśli płaciliby dużo więcej, to może tam nie grać i tracić karierę. A z Borussii jeszcze może kasy nieźle pociągnąć ...

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #569 dnia: Maja 19, 2012, 21:45:57 »
    Finał LM: Do pierwszej połowy 0:0. "Ustawiona" przez Chelsea przewaga Bayern-u. Posiadanie piłki Bayern , Sytuacje strzeleckie Bayern , Rzuty rożne Bayern , rzuty wolne 1-1.
    Druga połowa się rozpoczyna.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies