Już nie chcę wklejać linka do tego słynnego filmiku gdzie kopie jakiegoś piłkarza jak zomowiec demonstranta.
Zrobiłem to powyżej w filmiku Pepe Animal. Tam jest takie piękne kopnięcie. Zresztą podobnie zrobił De Jong z Xabim w finale MŚ. Wtedy to cały Real był STRASZNIE oburzony :)
To jak z Grey Order nie ? :D
Zawsze Ci na szczycie są szykanowani i ludzie na siłę szukają wszystkiego, żeby im tylko dokopać. Bo jeśli nie można w równej walce, to przyrównajmy ich do najgorszych. Tak jest z Realem, psiarską madrycką prasą z Roncero na czele i Moułem :)
Jak dla mnie to najlepszy na boisku to był Casillas , bardzo dobrze grał Altintop ,Ronaldo grał dobrze , rzucacie się na tego Pepe jakby nie wiadomo co zrobił . Futbol to futbol , to twarda gra , a to że sędzia ślepy to nie jego wina
Kolejny baran. Naprawdę uważasz, że celowe nastąpienie na rękę Messiego, który chwilę wcześniej został ścięty z ziemią, jest walką? Chciał spowodować ból, chciał sprawić, żeby Messiemu odechciało się grać. To jest idiotyzm, kretynizm i kompletnie zezwierzęcenie. Powinno się do psychiatryka zaprowadzić.
Sędzia był odwrócony plecami do Messiego, tak btw. Nie mógł tego widzieć. A federacja nikogo nie ukara, bo jest pod presją słynnych "villarato" i innych takich. Mimo wszystko nie pozwolą sobie, żeby na nich zwalano winę o przesądzenie mistrzowskiego tytułu.
Poza tym to szkoda że nie grał Di Maria , Ronaldo zaprezentował się lepiej od Messiego . Tyle ode mnie , i właśnie gol Abidala nie był ze spalonego ?
Ronaldo może i zaproponował się lepiej, ale to Messi miał kluczową asystę w meczu, przesądzającą wynik spotkania. Jak na kompletny brak formy, jaki ostatnio prezentuje, całkiem nieźle :)
I sam jesteś spalony ... To, że Real nie umie grać linią, to nie znaczy, że wszędzie są spalone. Już i tak sędzia znikąd odgwizdał spalonego na Alexisie w pierwszej połowie i na Mallorce w Waszym meczu przy bramce na 2:0 dla nich, więc nie kotłuj się. Włóż głowę w garnek z zimną wodą, spójrz w lustro i powiedz "Tak, Barcelona jest lepsza, gratulacje". Na rm.pl nawet to potrafili ;)
"pannem et circenses"... To chyba wystarczy za cały mój komentarz na ten cyrk co się obecnie dzieje na boiskach.
To tylko Madryt i ich wszelkie sposoby na pokonanie najlepszej drużyny w historii :)
Jak nie wychodzi, to stają na nogach przeciwników (Arbeloa na Villi, Ramos na Pedro), biją po twarzy (Ramos Puyola i Xaviego), kopią gdzie się da (Pepe w każdym meczu), faulują bez powodu (Marcelo na Cesku), kopią po twarzach przeciwników (Mourinho Ceska po wcześniej wymienionym faulu), wkładają palec w oko (wiadomo) i plują się w mediach, że sędziowie pomagają Barcelonie (też wiadomo) :)
To tylko Real Madryt. Silna piłkarko drużyna o bardzo słabej mentalności i z psychicznym trenerem :)