Wiecie, postanowiliśmy skończyć tę całą patologię i wypisać się z ligi, bo jak już wspominałem na zebraniu rady - nie było szans byśmy się mogli dogadać, to żadnego argumentu, który by przeważył spór żadna strona nie miała ( Wasz był taki, ze się umawialiscie z innymi na dragonów jako inf, nasz był taki ze się umawialiśmy ze dragoni to cav, tak więc jak widzicie, racji nie miała żadna strona i jedynym sensownym rozwiązaniem była by powtórka meczu, i tu - zacytuję Ciebie "No to wasz problem") Jestem zadowolony, że odeszliśmy z ligi, w której to członek rady Ligi, pełnoprawny sędzia robi nas po prostu w chuja ( w przypadku jesli to Wy macie rację). Więc jak sam widzisz, ani w wypadku uznawania dragonów za konnych ani za piechotę, Wk zostało potraktowane nie fair. Oczywiście wiem, że sprawy honorowe w naszej relacji są wykluczone. Prosiłbym też nie wkładać Wk i 14pk do jednej szuflady, po jakimś czasie nie jestem pewny czy większość 14stki jest w Wk. W dodatku dowodzenie jak i cały system znacznie rózni się od tego z NW, wchodząc w temat NW, zaprawdę powiadam Wam, nie mogę się doczekać by stanąć z Wami twarzą w twarz. Czy to na koniu czy z bagnetem w ręku.
pzdr