Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska  (Przeczytany 32497 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][ChW]Chorągiew Wolentarska
    « Odpowiedź #60 dnia: Marca 08, 2013, 21:44:25 »
    Z życia klanu:

Za zasługi wobec Chorągwi i całokształt swojej działalności, awans na towarzyszy otrzymują:

Flacktub
    Lancer
    Rivet
    Rohen
    Rome

Gratuluję i tak trzymać Panowie ;)

P.S. Dzięki bartus ;)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #61 dnia: Marca 13, 2013, 16:41:48 »
    Chciałbym Wam przedstawić jak wyglądają mecze Chorągwi Wolentarskiej.
    ChW w akcji!

(click to show/hide)
    DANCE OR GET BANNED

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 15, 2013, 21:59:08 »
    Z życia klanu:

Dzisiaj Chorągiew Wolentarska rozegrała mecz ligowy z Freikompanią Pruską, znanym i aktywnym klanem na scenie The Deluge.Spotkanie w większości przebiegało bez większych incydentów.Sędzią meczu został Ogniomistrz za co bardzo mu dziękujemy ;-). Spotkanie zakończyło się wynikiem 18-2 dla Chorągwi Wolentarskiej. Pragniemy serdecznie podziękować za mecz naszym kolegom z FP i życzyć powodzenia na dalszych etapach rozgrywki

Screeny
    (click to show/hide)

Offline Kserllack

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Kszell - Naczelny Biurokratyzator
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 16, 2013, 01:18:36 »
    Dziękujemy również za przyjemny mecz. Czy jakiegoś nagrania z tego spotkania można się spodziewać?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Marca 16, 2013, 01:31:59 »
    Wszystko możliwe... prosimy czekać.
    Pozdrawiam ;)

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Marca 26, 2013, 22:39:32 »
    Z życia klanu:

W sobotę rozegraliśmy przedostatni mecz 1. rundy Ligi z klanem Wojsko Komputowe (głównie gracze z 14pk). No cóż, powiem tyle - mecz do najprzyjemniejszych nie należał. Wzajemna wrogość, wyzwiska i różne "chachmenty" obrzydziły mi rozgrywkę. Nie obyło się również bez kłótni - poszło o to, czy dragoni to piechota czy kawaleria. Ostatecznie wygraliśmy z Wk wynikiem 12:8. Przed nami pozostał tylko mecz z RW, który zagramy w przyszłym tygodniu.

Screenów z wynikami nie posiadam.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #66 dnia: Marca 27, 2013, 10:16:01 »
    Najpierw pozwalasz spiderowi pisać głupoty podczas rozmów z adminem, a potem narzekasz na "wrogość". Nie zapominaj kto zaczął.
    Wynik akceptujemy, żałujemy jedynie, że nie doszło do rematchu, podczas którego bylibyśmy już świadomi, że można używać dragonów. Myślę, że to byłoby jedyne sprawiedliwe rozwiązanie, ze względu na absolutny brak koordynacji w związku z zasadą dotyczącą dragonów, na którym najbardziej poszkodowani zostaliśmy my.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Marca 27, 2013, 14:29:03 »
    Napisałem "wzajemna" wrogość - czyli obie strony ją wykazywały. I nie wmawiaj mi kto zaczął pisać głupoty i bezczelnie próbował wykorzystać pomyłkę sędziego, kłamiąc w żywe oczy (runda na respa na pierwszej mapie, gdzie przez wasze TK zaliczyło wam rundę).
    (click to show/hide)

Nie wspominając już o innych zachowaniach "nie całkiem fair".

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #68 dnia: Marca 27, 2013, 14:52:43 »
    Napisałem "wzajemna" wrogość - czyli obie strony ją wykazywały. I nie wmawiaj mi kto zaczął pisać głupoty i bezczelnie próbował wykorzystać pomyłkę sędziego, kłamiąc w żywe oczy (runda na respa na pierwszej mapie, gdzie przez wasze TK zaliczyło wam rundę).
    (click to show/hide)

Nie wspominając już o innych zachowaniach "nie całkiem fair".

Nie nazywaj głupot wrogością (Btw. na twoim dowodzie nr. 1 sam widzisz kto się zachowywał wrogo wobec kogo ;)  ) Na 1 mapie szło nam źle, i nie myśleliśmy o tym czy minęły 4 czy 5 rund. Pomyliliśmy się, tak samo jak admin, ale uznaliśmy waszą rację, więc nie mam zielonego pojęcia dlaczego wytykasz to jako "wrogość". Powoli przypomina mi to swego rodzaju kompleks.
    Inne zachowania? Sam stwierdziłeś podczas rozmowy ze mną, że jedyne takie to było pisanie kilku osób na czacie zamiast 2. Jeśli to Cię uraziło, najmocniej przepraszam i mam nadzieję, że nam wybaczysz.

Jak na razie dobrze ci idzie odpowiadanie na wygodną dla Ciebie część mojej wypowiedzi. W każdym bądź razie gratuluję chwalebnego i bezsprzecznego zwycięstwa nad siłami zła i trollerstwa (joł!).

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #69 dnia: Marca 28, 2013, 21:53:06 »
    Wiecie, postanowiliśmy skończyć tę całą patologię i wypisać się z ligi, bo jak już wspominałem na zebraniu rady - nie było szans byśmy się mogli dogadać, to żadnego argumentu, który by przeważył spór żadna strona nie miała ( Wasz był taki, ze się umawialiscie z innymi na dragonów jako inf, nasz był taki ze się umawialiśmy ze dragoni to cav, tak więc jak widzicie, racji nie miała żadna strona i jedynym sensownym rozwiązaniem była by powtórka meczu, i tu - zacytuję Ciebie "No to wasz problem") Jestem zadowolony, że odeszliśmy z ligi, w której to członek rady Ligi, pełnoprawny sędzia robi nas po prostu w chuja ( w przypadku jesli to Wy macie rację). Więc jak sam widzisz, ani w wypadku uznawania dragonów za konnych ani za piechotę, Wk zostało potraktowane nie fair. Oczywiście wiem, że sprawy honorowe w naszej relacji są wykluczone. Prosiłbym też nie wkładać Wk i 14pk do jednej szuflady, po jakimś czasie nie jestem pewny czy większość 14stki jest w Wk. W dodatku dowodzenie jak i cały system znacznie rózni się od tego z NW, wchodząc w temat NW, zaprawdę powiadam Wam, nie mogę się doczekać by stanąć z Wami twarzą w twarz. Czy to na koniu czy z bagnetem w ręku.
    pzdr
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 08, 2013, 19:55:39 »
    Z życia klanu:

W tą sobotę Chorągiew Wolentarska rozegrała swój ostatni mecz pierwszej rundy Ligi The Deluge. Przeciwnikiem był chyba najliczniejszy i jeden z najstarszych klanów na scenie Deluge'a - Regiment Wielkopolski. Mecz  odbył się bez zbędnych incydentów oraz w dobrej atmosferze. Warto dodać, że był to nietypowy mecz, ponieważ rozgrywany po 18-20 graczy na stronę - prawie dwa razy tyle niż w większości spotkań. RW walczyło dzielnie, niektóre rundy były naprawde zacięte, zwłaszcza na pierwszej mapie ;) Ostatecznie zwyciężyliśmy wynikiem 16:3 i jak dotąd pozostajemy niepokonani (6 zwycięstw, 0 porażek - oby udało nam się utrzymać dobrą passę :D), tym samym prowadzimy w tabeli Ligi. Dziękujemy RW za dobry mecz oraz sędziom z Armii Koronnej za bezbłędne sędziowanie. Pozdrawiam.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 08, 2013, 20:20:31 »
    Gratuluje wyniku !
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 08, 2013, 20:49:50 »
    Również dziękuje ChW za odbyty sparing, pomimo niepomyślnego wyniku dla nas, jesteśmy zadowoleni, część rund przegrywaliśmy minimalnie i szacunek dla Rome za strzelenie headshota kawalerzyście z drugiego końca mapy. Gratuluję pierwszego miejsca!

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 09, 2013, 00:56:45 »
    Również dziękuje ChW za odbyty

Widzę, że było miło ^^
    Z mojej strony również gratulacje, chociaż ja bym jeden z Waszych meczów powtórzył...
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 27, 2013, 23:54:26 »
    Czas odkopać ten temat.
    Niedawno rozegraliśmy przyjacielski sparing z Regimentem Wielkopolskim za co bardzo im dziękujemy.
    Aktualnie nasze oczy skierowane są na Turniej Duelowy The Deluge. Na tą chwilę wystawiliśmy, aż 5 zespołów:
    1. Michał Warszawiak&Cisowianka
    2. SaddamAZR&Rizzet
    3. ZeZo&Rome
    4. Tychus&Krystian
    5. Lancer&MUDIN_PL
    Mamy cichą nadzieję na zajęcie czołowych miejsc, bo w końcu (póki co) na 8 zgłoszonych drużyn 5 jest od ChW, ale kto wie może zdarzy się dla nas najczarniejszy scenariusz i 3 zespoły przeciwników wejdą na podium.
    DANCE OR GET BANNED