Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska  (Przeczytany 32490 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Odp: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska
    « Odpowiedź #120 dnia: Września 05, 2015, 14:03:13 »
    Dla ludzi z NW najwyraźniej tak Rivet, skoro z waszym 14pk wygraliśmy 12:4 bez jakiejkolwiek taktyki, po prostu wbijając się w was i walcząc tak naprawdę po pierwsze ze sobą - o fragi. A przypominam że THD to nie jest nawet średniak europejski XD
    Z ciekawości sprawdziłem twoje godziny w WB na Steam, masz o ponad 400 więcej ode mnie.

a co mi tu wyskakujesz z jakimś NW

Niektórzy braki umiejętnośći starają się nadrobić wylewaniem na forach swojej frustracji. Ja tam nie mam nic przeciwko temu. Zdarza się.

na tym forum śmierdzi siuskiem i nic się nie dzieje, trochę hejtu nikomu nie zaszkodzi

Pamiętaj, że Deluge przez wiele lat był tylko w wersji non-Steam. Także jestem przekonany, że Rivet ma znacznie więcej :)

nie zrozumieliście mnie, i nie che mi się tłumaczyć o co mi chodziło

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #121 dnia: Września 05, 2015, 14:06:39 »
    Dla ludzi z NW najwyraźniej tak Rivet, skoro z waszym 14pk wygraliśmy 12:4 bez jakiejkolwiek taktyki, po prostu wbijając się w was i walcząc tak naprawdę po pierwsze ze sobą - o fragi. A przypominam że THD to nie jest nawet średniak europejski XD
    Z ciekawości sprawdziłem twoje godziny w WB na Steam, masz o ponad 400 więcej ode mnie.
    (click to show/hide)
    Pozdrawiam!

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Września 05, 2015, 14:09:26 »

(click to show/hide)
    Pozdrawiam!

Dalej nie rozumiem o co ci chodzi ? Nieprzemyślane jest to co robisz chcesz kolegom z nativa zaimponować ?
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2015, 14:15:22 wysłana przez ^IvE »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #123 dnia: Września 05, 2015, 14:14:33 »
    W kwestii NW to też nie ma co uogólniać Lew. Taki Kamidas dla przykładu- większość swoich godzin w WB ma przegrane na NW właśnie, w pułkach (lub przynajmniej sekcjach pułków) kawaleryjskich. Mimo to na Native jego jedynym problemem było długie przyzwyczajanie się do lancy, a poza tym to radził sobie bardzo dobrze. Został nawet prawilnym Saracenem.

nie zrozumieliście mnie, i nie che mi się tłumaczyć o co mi chodziło

Ależ doskonale rozumiem, co tu się nakręca :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Września 05, 2015, 14:16:47 »
    ooooo jaka szkoda. Prawda ludzi boli to się posty usuwa. No cóż ujawniłem jakaś rodzinną tajemnice ?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #125 dnia: Września 05, 2015, 14:19:25 »
    Jeśli jesteś takim prymitywem, że robsz internetowe wycieczki do kogoś rodziny to sobie odpoczniesz dwa dni od forum Rivet. Dyskutować trzeba umieć. Nie będę dawał ostrzeżeń ani perma, bo jesteś po prostu nadpobudliwy. Prymitów jednak będe tępił to 2 dni sobie odpoczniesz od forum.

Wiadomości mają zostać. Każdy klan pracuje na swoją opinię. proszę mi tego nie usuwać. Rivet to problem ChW i nie mam zamiaru niczego zamitać pod dywan.

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #126 dnia: Września 05, 2015, 14:30:41 »
    Jeśli jesteś takim prymitywem, że robsz internetowe wycieczki do kogoś rodziny to sobie odpoczniesz dwa dni od forum Rivet. Dyskutować trzeba umieć. Nie będę dawał ostrzeżeń ani perma, bo jesteś po prostu nadpobudliwy. Prymitów jednak będe tępił to 2 dni sobie odpoczniesz od forum.

Wiadomości mają zostać. Każdy klan pracuje na swoją opinię. proszę mi tego nie usuwać. Rivet to problem ChW i nie mam zamiaru niczego zamitać pod dywan.

Sam zaczynasz z dupy burdy na forum, a później prujesz się do kogoś, że się denerwuje? Zbanuj sam siebie gościu albo uspokój zwieracz xD

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Września 05, 2015, 14:36:18 »
    Ja nikogo od upośledzonych, kretynów nie wyzywam nie stosuje też wycieczek osobistych ani nie wjeżdzam komuś w rodzinę. To podstawowa róznica. Rivet dał się podpuścic owszem bo zbyt emocjonalnie podchodzi do tematu dlatego dostał tylko przerwę na forum na 2 dni. Żadnych dodatkowych konsekwencji. Dyskusja i przepychanki klanowe są zawsze mile widziane i nie mam zaimaru tego tępić. Musi być jednak granica dobrego smaku.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #128 dnia: Września 05, 2015, 14:40:07 »
    Ktoś tu jest zdrowo pie*** i ma rozdwojenie jaźni. Po c** się wpychasz ive do cudzego tematu? Przez tyle lat usuwano prowokacje a teraz urządza prowokacje moderator.
    Obyście raka dostali.

« Ostatnia zmiana: Września 05, 2015, 14:51:36 wysłana przez ^IvE »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #129 dnia: Września 05, 2015, 14:41:55 »
    Rivet dał się podpuścic owszem bo zbyt emocjonalnie podchodzi do tematu dlatego dostał tylko przerwę na forum na 2 dni.

A może on was podpuścił? lolololo Zresztą to nie ma znaczenia, Panowie z nejtiwa robicie syf, a niewygodnych rozmówców usuwacie.

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #130 dnia: Września 05, 2015, 14:43:02 »
    Ktoś tu jest zdrowo pier*** i ma rozdwojenie jaźni. Po ch** się wpychasz ive do cudzego tematu? Przez tyle lat usuwano prowokacje a teraz urządza prowokacje moderator.
    Obyście raka dostali.

Post razem z Prusakiem zostanie oczywiście zaraz usunięty bo zbyt prawdziwy :D
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2015, 14:52:02 wysłana przez ^IvE »

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #131 dnia: Września 05, 2015, 14:44:36 »
     Po co usuwać. Od razu ban na twarz i kolana xD

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Września 05, 2015, 14:50:34 »
    Ktoś tu jest zdrowo pier** i ma rozdwojenie jaźni. Po ch** się wpychasz ive do cudzego tematu? Przez tyle lat usuwano prowokacje a teraz urządza prowokacje moderator.
    Obyście raka dostali.

Ja nie mam nic przeciwko prowokacji wszelkiego rodzaju.Teraz polityka fourm się zmieniła i sobie możecie dyskutować nawet ostro. Wcinałem się do tematu zaś jako członek klanu. Uwaga jest jednak słuszna bo skorzystałem jednak z narzędzi moda. Sytuacja jednak tego wymagała.  Nie było to łatwa decyzja musiałem jednak ją podjąć. Mimo wszystko cała sytuacja stawia mnie w złym świetle jako moderatora, nie powinienem tego robć. Od teraz nie będę więc wykorzystywał rozemocjonowanych chłopców do robienia szumu wokół turnieju. Śpijcie więc spokojnie. Takie uwagi się ceni.

Żadnego posta nie usunąłem nigdy w wątkach klanowych a więc zluzujcie ^^ A Rivet został wysłany tylko na ochłoniecie nie można bezkarnie wyzywać w taki sposób. Trzeba było jakoś zareagować to było najlepsze wyjście.

Offline RErErty

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #133 dnia: Września 05, 2015, 14:58:21 »
    Mam coś, co zakończy tę dyskusję:
    https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #134 dnia: Września 05, 2015, 15:50:27 »
    Jeśli przeszkadza wam to, że usuwane są wiadomości które ewidentnie łamią regulamin oraz obrażają innych użytkowników rodziny, to chyba jeszcze nie dorośliście by korzystać z forum dyskusyjnych. Spójrzcie na to z perspektywy neutralnej - to Rivet nie jest w stanie wyprowadzić żadnych rozsądnych argumentów, wzbraniając się przed "oświeceniem" nas swoimi racjami, a później wyzywa innych na poziomie jaki nie przystoi osobom które mogę grać w Warbanda (dla przypomnienia, PEGI +16). Jednak już część Delugowej braci rzuca się na ratunek  biednemu i uciskanemu przez administrację Rivetowi, tylko ze względu na ból dupy jaki mają wobec "Nejtiwowców" i koniec końców do tego sprowadzają każdą kłótnię. Nauczcie się podstaw retoryki oraz wypowiadania się w z poprawną argumentacją, a później dopiero marnujcie klawiaturę na przerzucenie swoich wypocin na servery.