Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57340 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #105 dnia: Października 08, 2011, 23:52:38 »
    Bitwa była naprawdę wspaniała to fakt :D Mimo, że była to bitwa utworzona niespodziewanie, to organizacja była zaskakująco dobra. Od ustalenia kolorów stroju, który team nosił, po ustalenie dwóch dowódców (Hofika i Dowgirda) aż na wspaniałym zgraniu, co jest zaskakujące, skoro dysponowaliśmy jedynie chatem. Nasi dowódcy najwidoczniej wiedzieli co robią :)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #106 dnia: Października 09, 2011, 00:09:42 »
    Następnym razem róbcie screeny. :P

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 09, 2011, 11:21:52 »
    A czemu nikt nie zescreenował bitwy na valley? III robi jakieś line battle a my urra lasami, i na ich.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 09, 2011, 11:26:58 »
    W piątek teamy były o wiele mniej równe, a wy grzaliście na pałę, jak kto chciał w zasadzie. Poza tym co chwila były jazdy ze zmianą mapy, bo musieliśmy grać na serwerze Invasion, gdzie jest autochange trybu ;p
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Bi4ly

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 09, 2011, 13:50:51 »
    No bitwa w sobote byla fajna :D moglem zrobic kilka ss z glowy mi to wylecialo :(
    Mam nadzieję że za tydzień zabawa będzie również przednia :P
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2011, 14:18:03 wysłana przez Bi4ly »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 15, 2011, 18:09:29 »
    Tydzień temu było fajnie, tak więc dziś planujemy powtórzyć ten event. III zapowiedzieli swoją obecność, a jako że tym razem jest już TS, będziemy mieli do czynienia ze zorganizowaną bitwą :] W razie naszej przewagi liczebnej, poprosiłbym kilku naszych, dobrze mówiących po angielsku, żeby im pomogli. Zbierzemy się około godziny 20 na serwerze oraz TSie podanym w pierwszym poście. Jeżeli bitwa dojdzie do skutku, serwer zostanie zahasłowany, i wszyscy niebędący na TS będą z niego wypraszani. I tym razem róbcie screeny ;o

EDIT: Eh... No i jak zwykle coś nie wyszło ;] Zebrało się sporo ludzi, ale po pierwsze: III nagle się przypomniało, że mają trening o 19. Pytałem ich dwa razy, czy 20 odpowiada, potwierdzili. No cóż... Po drugie, niejaki Thovex zbanował nas na TSie Smart Gaming (15 osób), i nie wiemy za co. Fail, ale zawinił czynnik zewnętrzny, i pomimo tego grało się miło. :)
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2011, 21:15:37 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 15, 2011, 21:20:08 »
    Witam, chciałbym złożyć skargę na gracza o nicku Rafard (niekiedy Rafard_de_Vriess czy coś takiego). Otóż przez tego gracza nie jest mi dana możliwość normalnej gry. Zachowuje się prowokacyjnie, teamkilluje, rzuca wyzwiskami. Jeśli nie chce, by to wszystko spłynęło na niego, zmienia nick. Wtedy bezkarnie może sobie mnie zabijać, bowiem admin Hofiko w ogóle na to nie reaguje, traktuje to jako zabawę dwóch trollów. Tylko że ja tego tak nie traktuję i już kilka razy zdarzyło mi się zwrócić na to uwagę.. Ale cóż, jest śmiesznie, nikt inny nie odnosi obrażeń, to po co ich banować? Oprócz tego wiem o paru przekrętach typu podszywaniu się pod osoby, które mu podpadły, a następnie banowaniu ich przez admina, który nic nie wie, ale tego nie jestem pewien, więc nie będę już tego przytaczał.

Tu są screeny z dzisiaj i z kiedyś:

http://imageshack.us/g/15/mb56m.jpg/

Tak, na początku również grałem pod innym nickiem z chęcią odgryzienia się. Ale po chwili zaniechałem tego, sądząc słusznie, iż padłem ofiarą jego prowokacji, więc usiłowałem normalnie pograć.. Niestety na ruinach i Olewsku dalej mnie teamkillował. Jedyne, co robił Hofiko, to go slayował. Czasem przed, czasem po fakcie.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 15, 2011, 21:28:03 »
    widzialem to, zmenia nicki ciagle i walil jakego s murzyna zeby zmienil nick, walil sie z solejokiem, i mnie wail muskzietem. takze zamiast 100 hp mailem 70 na poczatku rundy
    Vivat Pomerania!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 15, 2011, 21:29:49 »
    Eh... No to powtórka z rozrywki, skomentuję tą część posta wymierzoną we mnie, a resztę niech rozstrzygnie Daedalus.

admin Hofiko w ogóle na to nie reaguje, traktuje to jako zabawę dwóch trollów. Tylko że ja tego tak nie traktuję i już kilka razy zdarzyło mi się zwrócić na to uwagę.. Ale cóż, jest śmiesznie, nikt inny nie odnosi obrażeń, to po co ich banować?

Znacie się, gracie razem, gadacie na TSie, wielokrotnie można było zobaczyć, że trzymacie ze sobą sztamę, i także tkowaliście się, a potem jak gdyby nigdy nic graliście dalej. Jeżeli chcesz, mogę banować dosłownie za wszystko, ale wtedy serwer będzie stał pusty większość czasu. Przykład z klanem, który widać na screenie, w pełni podtrzymuję. Dopóki dwóch takich trollków nie krzywdzi nikogo postronnego, ograniczam się do slayowania. Po jakimś czasie się ogarniają i grają nie przeszkadzając już nikomu, sprawdzone i przetestowane. Nie miałem powodu postępować inaczej.

W 100% podtrzymuję też to co powiedziałem później, chociaż zagrały emocje i wybuchłem, to nie wycofuję się z tego co powiedziałem: W pełni podzielasz jego poglądy na trollowanie, tkujesz go, wyzywasz, wchodzisz pod prowokacyjnymi nickami, a potem przylatujesz z płaczem, że ja nie reaguję, gdy on Ci odda. Mogę banować za wszystko wszystkich. Zastanów się, czy tego chcesz.

Oprócz tego wiem o paru przekrętach typu podszywaniu się pod osoby, które mu podpadły, a następnie banowaniu ich przez admina, który nic nie wie, ale tego nie jestem pewien, więc nie będę już tego przytaczał.

O co chodzi, bo nie do końca rozumiem? Pod kogo się podszywał?

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 15, 2011, 21:31:59 »
    Akanoth mowil ze rafard sie podszywal pod niego,a r afard to samo
    Vivat Pomerania!

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 15, 2011, 21:32:17 »
    Przecież wyraźnie napisałem, na serwerze, jak i tutaj, że nie chcę się z nim cholera "bawić". Zamiast go wywalić, aby się nie skompromitował(na screenach) to tylko go slayowałeś, mimo iż ja chciałem normalnie grać.

@Podszywanie: Makuta. Tak się tym chwalił..

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 15, 2011, 21:32:51 »
    Hahahaha tymi screenami rozbawiłeś mnie do łez :D. Pierwszy to była sytuacja gdy wszedłeś na server, a ja cię obgadywałem. Wtedy się pokłóciliśmy i przepraszałem cię półgodziny by się z tobą pogodzić. 2 i 3 to sytuacja z Gregorym i Roxorem i przypominam ci, że to ty tekowałeś Gregorego, a my z roxorem siebie nawzajem. Piąty screen to dzisiejsza sytuacja, którą wszyscy widzieli. Nie tkowałem nikogo oprócz ciebie. A czemu to robiłem ? Bo obraziłeś mój światopogląd oraz przedstawicieli innych kolorów skóry. Nie pogrążaj się nei jesteś wcale lepszy od mnie. Wystarczy przypomnieć sytuacje z Raddeo. gdybyś ty nie zaczął dzisiaj to nie tkował bym cie. Z ostatniego screena jasno widać, że nawet Hofiko się na ciebie wkurzył. Tyle mam w tej sprawie do powiedzenia. Jesteś tak samo winny jak ja.

W woli wyjaśnienia to Akanoth podmenie się podszywał...

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 15, 2011, 21:34:02 »
    to baniki dla 2 i jest git
    Vivat Pomerania!

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 15, 2011, 21:36:19 »
    Podaj dobry dowód na to, że jestem tak winny, jak ty. Gdyby nie to, że uwaliłeś się na mnie z tym teamkillowaniem, nic by nie było. CHCIAŁEM GRAĆ, ale ty jesteś chodzący wymiar sprawiedliwości i jeśli coś ci uwiera, to musisz tej osobie uniemożliwić właśnie grę.

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 15, 2011, 21:40:48 »
    Jak dla mnie a byłem przy tym obecny to sytuacja wygląda tak: dwóch zaczęło się wydurniać, po czym jednemu się znudziło i chciał grać normalnie a drugiemu to nie odpowiadało i teraz dorabiają teorię o rasizmie i Bóg wie czym jeszcze.